Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 вересня 2018, 17:47

Банк «Південний» випустив новий тарифний пакет StartUp для МСБ

Банк «Південний» пропонує клієнтам малого та середнього бізнесу, які офіційно зареєстрували свою діяльність не більше 2 місяців тому, скористатися спеціальними умовами нового тарифного пакета StartUp.

Тарифний пакет StartUp від банку «Південний» орієнтований на клієнтів – юридичних осіб та суб’єктів підприємницької діяльності, які нещодавно заснували свій бізнес, і включає в себе відкриття і розрахунково-касове обслуговування поточних рахунків у національній та іноземній валютах, доступ до системи «Клієнт-Банк».

«Основна мета цього тарифного пакета – дати починаючому бізнесу можливість оцінити якість співпраці з банком на пільгових умовах обслуговування протягом перших 6 місяців. За півроку співпраці ми зможемо запропонувати клієнтам той тарифний пакет, який буде найкращим чином враховувати специфіку їхньої діяльності», – прокоментував Олег Соколов, начальник управління продажів клієнтам малого та середнього бізнесу.

Для представників малого та середнього бізнесу в банку «Південний» до 31 жовтня 2018 року також ще діють спеціальні умови обслуговування в рамках тарифних пакетів «Міжнародний» і «Підприємництво».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися