Мінфін - Курси валют України

Встановити
10 вересня 2018, 16:18

Розіграш від ТОП банків: 50 000 гривень для вкладників

«Мінфін» запускає нову акцію для банківських вкладників — «Розіграш від ТОП Банків». Її учасники отримають шанс виграти до 20 000 грн. Все, що для цього потрібно — зареєструватися на сторінці акції та відкрити депозит у банку. Цікаво взяти участь? Ділимося подробицями, як це зробити.

«Минфин» запускает новую акцию для банковских вкладчиков — «Розыгрыш от Банков».
Фото: Created by Kues1 - Freepik.com

Фінансовий портал «Мінфін» більше 4 років допомагає банківським вкладникам заробляти більше на депозитах. Наприклад, учасники нашої акції «Бонус до депозитів» можуть отримати до + 2% річних до базової ставки. Цієї осені ми проводимо нову акцію: ті, хто оформить вклад в одному з банків-партнерів «Мінфіну», зможуть виграти від 1500 до 20000 гривень.

Банки-учасники акції

В акції беруть участь Альфа-Банк, ВТБ, Укргазбанк, Укрексімбанк, ОТП Банк, Універсал Банк, Таскомбанк.

Для участі в розіграші грошових призів потрібно оформити заявку на сайті «Мінфіну», а потім відкрити депозит в одному із вищезазначених банків в період з 10 вересня до 10 грудня 2018 року. Акція проходить на всій території України, крім АР Крим і зони АТО.

Умови акції «Розіграш від ТОП банків»

Більше вкладів — більше шансів на приз

Щоб підвищити шанси на виграш, можна відкрити кілька депозитів. Обмежень за кількістю вкладів немає: відкривати рахунки можна як в гривні, так і у валюті. Однак один вкладник може виграти тільки один грошовий приз.

Важливо: в акції «Розіграш від ТОП Банків» не можуть брати участь договори вкладу, що вже зареєстровані в акції «Бонус до депозитів». Йдеться про вкладників банків ВТБ, ОТП Банк і Універсал Банк. Вони можуть брати участь тільки в одній з акцій — або «Бонус до депозитів», або — «Розіграш від ТОП банків».

Призовий фонд акції

Загальний призовий фонд становить 50 000 грн. Його розділять серед 14 переможців:

• Переможець акції отримає приз — 20 000 грн.

• Ще троє учасників — по 5 000 грн.

• Також будуть розіграні 10 призів по 1500 грн.

Як зареєструватися для участі в акції: 4 простих кроки

Крок № 1. Обрати серед банків-учасників акції фінустанову, в якій ви хочете оформити депозит. Повний список банків знаходиться за посиланням у розділі «Розіграш від ТОП банків».

Крок № 2. Створити заявку на сторінці сайту minfin.com.ua, обравши потрібний банк. У заявці вказати ПІБ, місто проживання та контактні дані вкладника.

Крок № 3. Протягом 30 календарних днів з дати подання заявки відкрити депозит. Мінімальна сума вкладу стартує від 5 тис. грн або 200 доларів/євро, мінімальний термін — 1 місяць. Для відкриття рахунку достатньо мати при собі паспорт та код платника податків (ІПН).

Крок № 4. Підтвердити відкриття депозиту. Для цього потрібно заповнити форму на спеціальній сторінці «Мінфіну».

У формі вказати наступну інформацію:

• номер та дату договору;

• термін вкладу в місяцях;

• суму та валюту вкладу.

Визначення переможців та вручення грошових призів

Розіграш призів буде проходити з 15 до 28-го грудня 2018 року. Переможців визначимо за допомогою сайту random.org, який обере номера депозитів зі списку випадковим чином. «Мінфін» опублікує імена переможців на сторінці акції до 4 січня 2019 року.

Протягом 5 календарних днів після оголошення результатів організатор зв'яжеться з вкладниками, які перемогли у розіграші. Призові суми, за вирахуванням податків, надійдуть на рахунки клієнтів протягом 10 робочих днів.

Коментарі - 4

+
0
krendel
krendel
10 вересня 2018, 16:35
#
А где ваши акции по Укрэксимбанку?
+
0
28318248
28318248
10 вересня 2018, 17:30
#
И по Альфа-банку нет…
+
0
Nline
Nline
10 вересня 2018, 17:46
#
Есть и Альфа-Банк и Укрэксимбанк на вкладке розыгрыш от ТОП банк вот на этой странице https://minfin.com.ua/deposits/bonus/
+
+15
Million Dollarov
Million Dollarov
10 вересня 2018, 22:48
#
Возьмите лучше 50.000 чтобы земельный капитал, Sky Bank, Клиринговый дом и Конкорд, вот из этих стабильных, системных, достойнейших банков был бы смысл брать депозит. Почему только м.сорн.е банки участвуют всегда в Акциях?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися