Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 вересня 2018, 17:50

Піреус Банк запровадив нові пакети послуг для IT-спеціалістів

Піреус Банк запровадив нові пакети послуг для працівників IT-сфери — «Smart IT» та «Smart IT PRO», що були розроблені с урахуванням специфіки користування банківськими послугами спеціалістами цієї сфери.

Обидва пакети передбачають випуск безконтактної платіжної картки та відкриття й користування рахунками і відповідними послугами, як для здійснення підприємницької діяльності, так і для його особистих потреб.

Утім, вони відрізняються зважаючи на різні потреби у банківських послугах та періодичності фінансових надходжень у різних категорій ІТ – спеціалістів, що також знаходить своє відображення у тарифікації цих пакетів. Зокрема, пакет «Smart IT PRO» пропонується клієнтам, які мають постійний дохід й активно користуються платіжною карткою для розрахунків в інтернеті та торгівельно-сервісній мережі. Водночас, пакет послуг «Smart IT» є більш вигідним для спеціалістів, що розпочинають свою кар’єру і мають непостійні фінансові надходження.

Запроваджені пакетні продукти мають ряд ринкових переваг, у т.ч. безкоштовне відкриття рахунків та переказ коштів між власними рахунками, відсутність комісії у «Піреус Банк МКБ» за продаж іноземної валюти на міжбанківському валютному ринку та за зняття готівки з особистого рахунку в усіх банкоматах в Україні й за кордоном в порядку передбаченому тарифами, ощадний рахунок у гривні із підвищеною процентною ставкою, а також можливість дистанційного обслуговування через сервіс Piraeus online banking для платежів за рахунками підприємця.

З повним переліком продуктів у межах пакетів та тарифами ви можете ознайомитися тут.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися