Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 вересня 2018, 15:41

Спеціальна пропозиція банку «Південний» для клієнтів — представників малого та середнього бізнесу

Банк «Південний» пропонує новим клієнтам – представникам малого та середнього бізнесу скористатися спеціальними умовами обслуговування в межах тарифних пакетів «Міжнародний» та «Підприємництво».

Нові тарифні пропозиції для МСБ від банку «Південний» – це оптимальний набір продуктів та послуг, які максимально задовольняють фінансові потреби клієнтів.

Згідно з умовами спеціальної пропозиції*:

  • вартість підключення до тарифного пакета «Міжнародний» становить всього 1 грн;
  • вартість щомісячного обслуговування в тарифному пакеті «Підприємництво» становить 1 грн, та діє пільгова комісія за зняття готівки з поточного рахунку.

Тарифний пакет «Міжнародний» – для клієнтів, які активно займаються зовнішньоекономічною діяльністю та зацікавлені у найвигіднішій диференційованій комісії за купівлю та продаж валюти.

підприємці, що працюють у сфері міжнародної торгівлі, послуг та виробництва та мають значні грошові обороти в іноземній валюті;

Тарифний пакет «Підприємництво» – для клієнтів, які здійснюють незалежну професійну діяльність, та юридичних осіб з обсягом виручки до 50 млн грн.

Тарифні пакети банку «Південний» включають відкриття та розрахунково-касове обслуговування поточних рахунків, доступ до систем «Клієнт-Банк» та Mobi-Card та корпоративну платіжну картку VISA.

Учасниками спеціальної пропозиції можуть стати юридичні особи та фізичні особи – підприємці, які протягом періоду дії спеціальної пропозиції:

  • надали в банк заяву про відкриття поточного рахунку в межах тарифного пакета «Підприємництво» або «Міжнародний»;
  • надали в банк заяву на зміну тарифного пакета на тарифний пакет «Підприємництво» та/або «Міжнародний».

* Спеціальна пропозиція діє з 01.08.2018 по 31.10.2018 у всіх відділеннях банку «Південний».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися