Мінфін - Курси валют України

Встановити
5 вересня 2018, 17:30

BNP Paribas підтримує масштабні експедиції по Антарктиці

Танення льодовиків, вплив на природні ресурси та зміни напрямку вітру — на полюсі клімат демонструє ознаки значних змін. Це змушує переглянути ставлення до навколишнього середовища.

У січні 2018 року Фонд BNP Paribas у Швейцарії та Швейцарський Полярний Інститут запустив Фонд Полярного доступу — новий інструмент, який дає змогу молодим вченим, які беруть участь у дослідженні проблем зміни клімату, отримати гранти на проведення першої наукової експедиції в полярних регіонах.

«Фонд сприяє дослідженням полярного та глобального потепління серед молодих учених, що робить Швейцарію ключовим міжнародним гравцем у галузі полярних та екстремальних досліджень навколишнього середовища, — зауважила Яніна Ольховська, Начальник Служби бренду і комунікацій UKRSIBBANK BNP Paribas Group. — Така підтримка з боку Групи BNP Paribas необхідна для кліматичної рівноваги нашої планети».

Щороку Фонд Полярного доступу допомагатиме 5-10 студентам докторантури та післядипломної освіти швейцарських університетів та науково-дослідних інститутів, які навчаються у різних дисциплінах, щоб завершити свої дослідження щодо глобального потепління. Гранти до 20 000 швейцарських франків допоможуть цим молодим дослідникам провести свою першу наукову експедицію в екстремальних полярних середовищах.

П'ять проектів вже отримали фінансову підтримку в 2018 році завдяки Фонду BNP Paribas Швейцарія.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися