Мінфін - Курси валют України

Встановити
4 вересня 2018, 17:40

Банк «Південний» приєднався до Європейської Бізнес Асоціації (EBA)

Банк «Південний» приєднався до однієї з найчисельніших та найвпливовіших бізнес-спільнот України ― Європейської Бізнес Асоціації (EBA).

Сьогодні Європейська Бізнес Асоціація – це досвідчений радник бізнесу у питаннях взаємодії із органами державної влади та місцевого самоврядування, іноземними та міжнародними організаціями та найбільший майданчик для обговорення актуальних питань захисту інтересів бізнесу у регуляторному і правовому полі, покращення інвестиційного клімату тощо.

«Завдяки членству в Європейській Бізнес Асоціації перед банком «Південний» відкривається ще більше можливостей для встановлення нових ділових зв’язків із найуспішнішими міжнародними та українськими компаніями та розвитку діалогу з органами влади. Крім того, асоціація пропонує чимало можливостей для навчання і розвитку персоналу компаній-членів завдяки програмам з обміну досвідом, навчальним та розважальним заходам по всій Україні. Переконаний, що партнерство з ЕВА сприятиме подальшому розвитку банку», – зазначив заступник голови правління банку «Південний» Максим Цимбал.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися