Мінфін - Курси валют України

Встановити
21 серпня 2018, 18:10

Піреус Банк збільшив процент повернення коштів за послугою сashback до 7%

Піреус Банк збільшив процент за послугою сashback до 7% починаючи з 20 серпня п.р., що забезпечує клієнтам часткове повернення коштів за оплату покупок кредитними картками.

Відсьогодні щоразу розраховуючись кредитною карткою Піреус Банку за товари і послуги, на картку клієнта нараховується до 7% (не менше ніж 30 грн. і не більше ніж 300 грн.) від суми коштів витрачених за певні товари та послуги, зроблені у встановлені банком періоди. Повернення коштів здійснюється на рахунок клієнта у перший робочий день кожного місяця.

Згідно із графіком спеціально оновленим напередодні навчального року, cashback нараховується на суми покупок у спеціалізованих магазинах із продажу канцелярських товарів, книг, одягу, взуття та техніки й електроніки, а також на платежі за послуги дитячих і садків, шкіл, університетів, ВУЗі. Розмір кешбеку залежить від категорії покупки або послуги.

Нарахування сashback зменшує фактичну заборгованість за кредитною карткою, а відповідно і мінімальний платіж, що має бути сплачений власником картки. А пільговий період до 51 дня забезпечує взагалі безкоштовно користуватися кредитними коштами

Пропозиція діє з 20 серпня до 30 вересня 2018 року.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися