Мінфін - Курси валют України

Встановити
20 серпня 2018, 18:20

Банк «Південний» виступив фінансовим партнером музичного open-air-фестивалю на березі моря — Koktebel Jazz Festival

Банк «Південний» виступив фінансовим партнером музичного фестивалю «Джаз Коктебель», що проходив з 16 по 19 серпня 2018 року в місті Чорноморську Одеської області.

Протягом чотирьох днів на березі Чорного моря тисячі прихильників музики насолоджувалися ексклюзивними програмами найкращих українських та світових виконавців. Хедлайнерами фестивалю стали Martina Topley Bird, Laura Marti, Onuka, Morcheeba з презентацією альбому Blaze Away.

«Це один з найстаріших в Україні музичних фестивалів, і нам дуже приємно стати фінансовим партнером такого дійства, оскільки заходи такого масштабу формують культурне життя нашої країни. В межах нашого партнерства на Koktebel Jazz Festival було встановлено РOS-термінали нашого банку, завдяки яким усі гості та учасники заходу могли швидко та безпечно здійснювати розрахунки», – сказав Артем Семейнов, директор департаменту роздрібного бізнесу банку «Південний».

Протягом чотирьох днів на території Jazz&Blues Cafe було розміщено фото- та лаунж-зони банку «Південний», де можна було «джазувати» з комфортом. Окрім того, на стенді банку можна було дізнатися про продукти та спеціальні програми обслуговування, а також отримати спеціальні подарунки за здійснення безготівкових розрахунків.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися