Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 червня 2018, 18:10

UKRSIBBANK разом з друзями відсвяткував 28 день народження

18 червня 2018 р. UKRSIBBANK BNP Paribas Group святкує свій день народження — 28 років.

Сьогодні UKRSIBBANK — це лідер фінансового ринку України, інноватор та завзятий творець позитивних змін. Кожен учасник великої, понад п’ятитисячної, команди банку прагне зробити фінансове життя наших клієнтів успішним, безпечним і простим. За 28 років банк неодноразово визнавався надійним, відкритим, прозорим і професійним банком у різних міжнародних і українських рейтингах.

«В основі нашого росту — сталий розвиток банку. Сьогодні UKRSIBBANK підтримує різні соціально важливі проекти. І така підтримка триває роками. Ми переконані, що у сучасному світі бізнес має бути ближчим до суспільства, — розповіла начальник Служби бренду та комунікацій, Голова Благодійного фонду UKRSIBBANK BNP Paribas Group Яніна Ольховська. — Тому, святкуючи свій день народження, ми запросили тих, хто найбільше радіє святу, — дітей. І оскільки банк вже дев’ять років підтримує ВБО «Даун Синдром», то ми запросили малюків з синдромом Дауна. Для наших гостей ми підготували смачне частування, розважальні програми та багато сюрпризів. Утім, головною особливістю свята стало те, що аніматорами стали самі співробітники UKRSIBBANK, які перетворилися на різних дитячих улюблених героїв».

За дев’ять років проекту «Срібна монетка» — підтримки людей з синдромом Дауна банк неодноразово запрошував маленьких гостей на екскурсії, частування, «Школу юного банкіра». Але найголовніше це те, що разом з нашими клієнтами ми зібрали понад два мільйони гривень. Завдяки цьому нам вдалося реалізувати низку проектів, зокрема: обладнання спеціалізованого Центру раннього розвитку дітей із синдромом Дауна, поширення програм з розвитку мовлення і читання, семінари та комплексна діагностика, консультування дітей та батьків, друк спеціальної літератури, гранти на реалізацію регіональних проектів для поліпшення якості життя людей з синдромом Дауна.

«Ми раді, що все більше людей розуміють, що діти з синдромом Дауна такі ж, як і інші. Вони відкриті суспільству і чекають щирості у відповідь. У них є свій характер, вони вміють радіти і засмучуватися, любити і дружити. А ще у них, як і у кожної дитини, є мрії. Майбутнє починається сьогодні. І починається воно з наших дітей», — продовжила Яніна Ольховська.

Напередодні свята UKRSIBBANK провів конкурс у соціальній мережі Facebook на сторінці ВБО «Даун Синдром», за умовами якого діти розміщували свої історії успіху.

«Ми віримо, навіть найменше досягнення може стати стартом для великих успіхів», — додала Яніна Ольховська. Так, за підсумками конкурсу усі діти отримали призи, а три щасливця — сучасні планшети для подальшого навчання та розвитку.

Зазначимо, що вже зовсім скоро — у липні UKRSIBBANK знову запросить усіх своїх клієнтів долучитися до акції «Срібна монетка». «Протягом трьох місяців ми будемо збирати кошти на організацію інклюзивного навчання дітей як в школах, так і дитячих садках. Ми впевнені, що кожна людина повинна бути щасливою і має право на освіту, саморозвиток і реалізацію. Інклюзивна освіта цінує розмаїтість, унікальну роль кожної дитини і дозволяє всім дітям отримати якісну освіту. Тільки об'єднавши зусилля ми можемо допомогти дітям з синдромом Дауна вчитися зі своїми однолітками і дивувати світ своїми талантами», — підкреслила Яніна Ольховська.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися