Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 травня 2018, 14:49

Банк «Південний» представив свої комплексні продукти на міжнародній конференції «Освіта, підготовка та працевлаштування моряків»

Банк «Південний» традиційно виступив офіційним партнером щорічної міжнародної конференції «Освіта, підготовка та працевлаштування моряків», яка проходить 10-11 травня в Одесі на морcькому вокзалі. На виставці представники банку знайомлять відвідувачів конференції (серед яких учні морських навчальних закладів, представники судноплавних і крюїнгових компаній, працівники морської галузі) з перевагами своїх комплексних пропозицій з обслуговування моряків.

Міжнародний форум для моряків проходить вже вшосте. Традиційно форум підтримується різними міжнародними федераціями транспортників і судновласників, морськими університетами та інститутами, а також Міністерством освіти та Міністерством інфраструктури України.

«Обслуговування моряків – це один із наших пріоритетних напрямків діяльності. Спеціально для представників морської галузі (моряків, крюїнгових компаній, судновласників) ми пропонуємо комплексні фінансові рішення із зарахування та виплати заробітної плати», – коментує Артем Семейнов, директор департаменту роздрібного бізнесу банку «Південний».

На виставці банк «Південний» представив наступні програми обслуговування моряків і членів їхніх сімей:

  • спеціальні пакети послуг, що містять безкоштовний випуск платіжних карток міжнародних платіжних система VISA/Mastercard класу Platinum/Gold із безкоштовним зняттям коштів і відсутністю комісії за конвертацію валюти; підключення до послуги консьєрж-сервіс; доступ у режимі 24/7 до рахунків у додатку MyBank (web/mobile);
  • кредитні програми для моряків – отримання коштів для відправлення в рейс, на придбання авто та нерухомості;
  • спеціальні депозитні пропозиції, розроблені для моряків, із підвищеною процентною ставкою на залишок коштів в іноземній валюті.

Як відзначають у прес-службі банку, учасники форуму мали змогу не тільки познайомитися зі спеціальними програмами обслуговування моряків, але й взяти участь у розіграші та отримати приємні призи.

З більш детальною інформацією про обслуговування моряків у фінансовій установі можна ознайомитися тут.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися