Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 квітня 2018, 12:10

Кредитна карта «Максимум» від Альфа-Банку стала переможцем премії FinAwards 2018

19 квітня відбулася церемонія нагородження кращих банків України в рамках FinAwards 2018.

19 квітня відбулася церемонія нагородження кращих банків України в рамках FinAwards 2018.
Фото: voicesevas.ru

Засновники цієї премії, провідні фінансові сайти країни — «Мінфін» і Finance.ua — спільно з пулом експертів визначали кращих банкірів поточного року в 14 номінаціях.

«Максимум» від Альфа-Банку стала переможцем в категорії «краща кредитна карта mass».

Переможця обирали серед дев'яти кращих mass-карт, доступних новим клієнтам в різних банках. У їх числі — Кредитна Карта «Запасочка» від Банку Глобус, Card Blanche White від Ідея Банку, Golden dream від Конкорд Банку, Weekend Card від ТАСкомбанку, «Виручалка max» від Форвард Банку, «Вільна Готівка» від Банку Кредит Дніпро, «Універсальна »від Приватбанку, Mastercard World від Кредит Агріколь Банку і «Максимум» від Альфа-Банку.

Переможець — «Максимум» — це карта з кредитним лімітом на суму від 500 до 200 тис гривен, пільговим періодом в 55 днів і кешбеком до 5%. Вона дає можливість скористатися безпроцентною розстрочкою від Альфа-Банку при покупці практично будь-яких товарів, а також кредитними канікулами, які надаються двічі на рік терміном на місяць.

Все це, на думку журі, робить «Максимум» кращою кредитною карткою на ринку в сегменті масового споживача.

Церемонія нагородження проходила в інноваційному парку Unit City, де були присутні топ-менеджери провідних українських банків і фінансових компаній.

Нагороди переможцям вручали Іван Євтушенко, директор компанії Treeum, в яку входять «Мінфін» і Finance.ua, а також глава українського представництва Міжнародної фінансової корпорації IFC Олена Волошина.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися