Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 квітня 2018, 14:39

Встигни скористатися весняною депозитною акцією від банку «Південний»

Залишилося менше місяця, щоб встигнути скористатися новою депозитною акцією від банку. Проценти за депозитом зросли до 15 %.

На початку весни банк «Південний» запустив акційну депозитну програму з однією з найбільш високих процентних ставок на ринку та приємним бонусом. Нагадуємо, що акція розпочалася 19 березня та триває до 30 квітня 2018 року. Кожен клієнт, який відкрив у період проведення акції вклад «Весняний букет», стає її учасником. Згідно з умовами акції, вкладник при оформленні нового (або при повторному розміщенні) вкладу за моделлю «Весняний букет» отримує підвищену процентну ставку. Умовами вкладу «Весняний букет» передбачено дохід до 15 % у гривнях, до 4,25 % у доларах США та до 3,25 % в євро. Мінімальна сума вкладу – 1000 гривень, 100 доларів США, 100 євро.

Поповнювати вклад можна протягом усього строку дії вкладу, а виплату процентів можна отримувати щомісячно або наприкінці строку дії договору. Крім того, всі клієнти при оформленні депозиту «Весняний букет» отримають у подарунок безкоштовне відкриття платіжної картки Visa класу Gold від банку «Південний» з чипом і безконтактною технологією. Оформити вклад можна в будь-якому відділенні банку.

Детальну інформацію про весняну депозитну акцію можна дізнатися на сайті банку за посиланням, а також за телефоном Контакт-центру банку «Південний»: 8 000 307030 або у менеджерів у відділенні банку.

«Гроші повинні працювати, а не зберігатися вдома. Це розумують дедалі більше наших громадян. Довіра до банківської системи поступово повертається. Ми бачимо відображення цього в наших показниках зростання портфеля коштів фізичних осіб. Так, за перший квартал 2018 року вони зросли у гривнях на 95,7 млн, у доларах США – на 11,4 млн. Обсяг кредитного портфеля фізичних осіб у національній валюті зріс на 8,9 млн», – зазначив директор департаменту роздрібного бізнесу банку «Південний» Артем Семейнов.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися