Мінфін - Курси валют України

Встановити
3 квітня 2018, 16:16

Піреус Банк та «Агро-Арена» уклали угоду про співпрацю

Піреус Банк та «Агро-Арена» уклали угоду про співпрацю, згідно з якою банк пропонує вигідні умови фінансування підприємств при купівлі у компанії «Агро-Арена» товарів виробництва компанії «Укравіт»/Ukravit та «АПК „Маїс“/Mais (м. Черкаси).

Так, при розрахунку векселем, авальованим Піреус Банком, вартість авалювання для клієнта становитиме лише 1% річних від суми векселю. Також, у разі розрахунку кредитними коштами банку за товари, придбаними у «Агро-Арена», процентну ставку буде знижено до 12% річних.

«Ця програма співпраці дозволить нашим клієнтам отримати знижену ставку на кредитні кошти та послугу авалювання векселів, що будуть надані Піреус Банком, для розрахунку за продукцію, придбану у цієї компанії. Це суттєво заощадить кошти клієнтів на обслуговування кредиту та купівлю якісних міндобрив, а також зменшить ризики неповернення кредиту. В рамках даної програми може бути також розглянуте фінансування під аграрні розписки, що дозволить аграріям збільшити розмір заставного капіталу і за рахунок цього полегшити доступ до банківського фінансування», — прокоментував директор департаменту по роботі з корпоративними клієнтами Піреус Банку Олексій Аніпер.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися