Мінфін - Курси валют України

Встановити
30 березня 2018, 14:33

ФГВФО виставляє на голландські торги кредити «Великої Кишені»

Фонд гарантування вкладів фізосіб виставляє на голландські торги кредити компаній, які входять до складу холдингу, керуючого відомими роздрібними продуктовими мережами.

Фонд гарантування вкладів фізосіб виставляє на голландські торги кредити компаній, які входять до складу холдингу, керуючого відомими роздрібними продуктовими мережами.
Фото: solena.ua

Про це йдеться в повідомленні Фонду.

Згідно з повідомленням, одним лотом на торги виставляються права вимоги по шести кредитами.

Як повідомили у Фонді, в один пул об'єднані активи трьох банків: банку «Форум», «Київська Русь» і Дельта Банку. До цього активи виставлялися на індивідуальні торги від 9 до 13 разів.

«Всі позичальники — п'ять юридичних осіб — не перебувають у процесі припинення, ведуть активну господарську діяльність і входять до складу холдингу, що управляє добре відомими продуктовими мережами в Україні та Молдові», — йдеться в повідомленні.

В забезпечення за договорами банкам передані, зокрема, нерухоме майно — центр підготовки товарів сільськогосподарського призначення загальною площею 24 338,6м2 і земельні ділянки площею 16 га (Київська область, Бориспільський район, с/рада Вішеньковська). А також — товари в обороті: продуктова і промислова група, що знаходяться за адресами Київська область, Бориспільський район, Вішеньковська сільрада; Київ, вул. Вербицького, 18, м-н «Велика Кишеня»; Дніпро, бул. Зоряний, 1А, м-н «Велмарт»; Київ, пл. Дружби народів, 6, м-н «Велика Кишеня»; Київська область, Обухів, вул. Київська, 119, м-н «Велика Кишеня».

У Фонді зазначили, що аукціон з продажу прав вимоги за кредитами відбудеться 6 квітня в системі «ProZorro.Продажі».

Права вимоги за кредитами, заборгованість за якими досягла 685,26 млн грн, виставляються на торги за голландською моделлю.

Початкова ціна реалізації — 685,26 млн грн. Автоматично і покроково ціна максимально може знизитися до 137,05 млн грн.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися