Мінфін - Курси валют України

Встановити
21 березня 2018, 10:42

Фонд гарантування завершив виплати вкладникам банку «Таврика»

20 березня 2018 року Фонд гарантування завершив виплати гарантованих сум відшкодування коштів вкладникам АТ «Банк «Таврика».

20 березня 2018 року Фонд гарантування завершив виплати гарантованих сум відшкодування коштів вкладникам АТ «Банк «Таврика».
Фонд гарантування завершив виплати вкладникам банку «Таврика»/Фото: stockworld.com.ua

Про це йдеться у повідомленні Фонду.

«Уповноваженою особою Фонду гарантування вкладів фізосіб на ліквідацію АТ «Банк «Таврика» було подано документи до державного реєстратора юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, для державної реєстрації припинення банку як юридичної особи в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», — йдеться у повідомленні.

Як зазначено, відповідно до частини сьомої статті 26 закону «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» ФГВФО завершує виплату гарантованих сум відшкодування коштів за вкладами у день подання документів для внесення до ЄДР запису про ліквідацію банку як юридичної особи.

Раніше «Мінфін» повідомляв, що 7 лютого 2018 року на «ProZorro.Продажі» було продано все майно ліквідованого банку «Таврика».

Нагадаємо, 20 березня 2013 року НБУ вирішив ліквідувати банк.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися