Мінфін - Курси валют України

Встановити
12 березня 2018, 17:20

Таскомбанк підтвердив позиції в ТОП-3 рейтингу надійності депозитів

12 березня 2018 року Рейтингове агентство «Стандарт-Рейтинг» (Україна) підвело підсумки ХХ «Рейтингу надійності (привабливості) банківських депозитів». За результатами роботи в 2017 році, Таскомбанк посів 3-є місце в рейтингу, підтвердивши свої позиції серед лідерів ринку.

«Роздрібний бізнес залишається одним з ключових драйверів позитивних змін у рамках стратегії активного росту Таскомбанку. Третій рік поспіль кількість лояльних до банку клієнтів стабільно зростає. За відгуками наших вкладників, знаємо, що цінують нас за надійність, сильні ринкові позиції, динамічний розвиток, оптимальну лінійку депозитних продуктів, умови за якими завжди одні з кращих на ринку. Фінансові результати говорять самі за себе: за 2017 рік портфель довгострокових депозитів приватних клієнтів Таскомбанку збільшився більш ніж у 2,3 рази й за результатами минулого року склав 5 087 390 тис. грн.», — прокоментував результати рейтингу Директор з продажів роздрібного бізнесу Денис Раковський. А також підкреслив, що «наша основна мета – зробити спілкування клієнтів з нашим банком максимально простим і зручним для них. Тому ми активно розвиваємось технологічно, інвестуємо в розробку нових та модернізацію існуючих дистанційних сервісів, є лідерами банківського сектору зі співпраці з фінтех-компаніями щодо запровадження сучасних IT-рішень».

За 2017 рік Таскомбанк збільшив статутний капітал на 97,4% до 608 млн грн. За даними НБУ, прибуток Таскомбанку за 2017 рік склав 153,159 млн грн. Крім того, за минулий рік Таскомбанк зміг наростити чистий процентний дохід на 178,45% — це кращий результат серед 65 банків, які брали участь у рейтингу. Позитивна динаміка прибутку, ключових статей доходів та впевнені дії акціонера й топ-менеджменту Таскомбанку, направлені на придбання якісних банківських активів, дозволили йому покращити свої позиції й закріпитися в ТОП-3 загального рейтингу банківських депозитів.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися