Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 лютого 2018, 18:00

Таскомбанк — активний гравець банківського ринку з впровадження інновацій

22 лютого у рамках проекту USAID «Трансформація фінсектору» та UNIT.City було презентовано результати незалежного дослідження «Перший каталог українського ринку ФінТех: шлях до фінансової інклюзивності». За результатами, Таскомбанк отримав найвищу частку ринку в проектах партнерства співпраці з фінтех-компаніями, у таких напрямах як онлайн-платежі, грошові перекази, технології та інфраструктура, мобільні гаманці тощо. Частка участі Таскомбанку, порівняно з іншими банками першої десятки та міжнародними платіжними системами, є найвищою і складає 26%.

«Дискусія на тему «Банки та фінтех-компанії: партнери чи конкуренти» триває не один рік. На прикладі Таскомбанку можу запевнити: однозначно, партнери.Синергія компетенцій обох сторін дозволяє швидко та ефективно досягати результатів у складних інноваційних технологічних проектах, що відповідають очікуванням кожного з учасників проекту», — зазначила Катерина Мелеш, Голова Правління Таскомбанку. — «Наразі ми успішно розвиваємо нові для себе напрями бізнесу: електронну комерцію, роздрібний бізнес, МСБ. Створили та просуваємо онлайн-майданчик з дистанційного обслуговування приватних підприємців тощо. Модернізуємо існуючі та впроваджуємо нові банківські інструменти, дистанційні канали доступу до сучасних продуктів і сервісів банку. Ми справді швидко просуваємося у впровадженні новітніх рішень. І багато в чому наші досягнення в цьому є наслідком плідної співпраці з фінтех-компаніями», — додає Катерина Мелеш.

Окрім ефективного партнерства з фінтех-компаніями, не менш результативно Таскомбанк розвиває і власні компетенції у частині інновацій. Тільки за минулий рік та на початку цього Таскомбанк впровадив цілу низку нових партнерських проектів. З них найбільш цікавими для користувачів є Master Pass та Visa Checkout, що дозволяють безпечно здійснювати оплату товарів чи послуг банківськими картками, зареєстрованими у віртуальних гаманцях міжнародних платіжних систем. Серед інших проектів з використанням гаманців Master Pass слід відзначити також проект Vodafone Pay — оплата послуг та перекази з карти на карту; проект OKKO Pay — мобільний додаток для сплати палива, не виходячи з автомобіля; проект з оплати залізничних квитків на сайті booking.uz.gov.ua та багато інших.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися