Мінфін - Курси валют України

Встановити
21 лютого 2018, 17:00

Інформація про новий вид шахрайства допомогою мобільних додатків

Останнім часом на майданчиках для скачування мобільних додатків з’являються програми, які обіцяють можливість управляти своїми картками, випущеними різними банками, в одному додатку.

З цією метою користувачу пропонується встановити «універсальний додаток» і додати у нього дані своїх карток різних банків, включаючи номер картки, строк дії та код CVV2.

Звертаємо вашу увагу, що офіційною програмою дистанційного управління рахунками та картками клієнтів — фізичних осіб Таскомбанку є TAC 24, а також новий сервіс — TAS2U, про старт якого банк повідоме додатково.

Будь-які інші програми, програмні додатки, які обіцяють можливість управління рахунками одночасно в Таскомбанку та інших банках, не є безпечними, не погоджені до використання клієнтами Таскомбанку і можуть призвести до втрати коштів клієнта внаслідок розголошення даних платіжних карток та паролів доступу у системі Інтернет-банкінгу.

Також хочемо нагадати вам, що реквізити вашої картки (номер, термін дії, секретний код, одноразові паролі з СМС) — це ключ доступу до коштів на вашій картці. Ніколи не повідомляйте ці дані людям, які телефонують вам, будь то «покупці» чи «співробітники банку» і не вводьте їх у неперевірених додатках чи інтернет-сайтах.

Якщо ви уже ввели свої дані в небезпечному додатку чи на неперевіреному сайті або ж надали інформацію по вашій платіжній картці стороннім людям, негайно звертайтеся у Контакт-центр банку за номером телефону 0800 503 580 (цілодобового) і заблокуйте картку.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися