Мінфін - Курси валют України

Встановити
9 лютого 2018, 16:03

Таскомбанк — переможець номінації «Банки року 2018»

7 лютого інформаційне агентство «Фінансовий клуб» підвів підсумки свого щорічного рейтингу «Банки року» та визначив переможців у різних номінаціях.

Таскомбанк, що входить в одну з провідних фінансово-промислових груп — Групу «ТАС», став переможцем номінації «Експансія року» за ефективну реалізацію стратегії росту та проведення кількох крупних для банківського ринку угод з придбання нових активів.

Також Таскомбанк увійшов у ТОП-5 банків рейтингу у номінаціях: «Найощадніший банк» і «Найкорпоративніший банк».

Катерина Мелеш, Голова Правління Таскомбанку, отримуючи нагороду на урочистій церемонії відзначила, що планомірно реалізовуючи стратегію активного росту, Група «ТАС» і Таскомбанк цілеспрямовано рухаються до поставленої мети— посиленню своїх ринкових позицій і диверсифікації фінансових можливостей. Таскомбанк — універсальний банк, з сильними позиціями в обслуговуванні корпоративних клієнтів, і успішним розвитком роздрібного, МСБ, транзакційного і мікро напрямів бізнесів, стає все більш відкритм, технологічним і доступним. Кількість клієнтів, які довіряють банку, стрімко зростає з року в рік.

«Група «ТАС» і Таскомбанк продовжують упевнено та активно розвиватися. Усі наші бізнеси: і існуючі, і новопридбані — працюють ефективно. Ми інвестуємо у нові активи, інноваційні технології, модернізацію продуктів, послуги та канали доступу до них. Наша стратегічна мета — продовжити зростання і пропонувати клієнтам кращий у їхній практиці банківський сервіс і продукти», — прокоментувала нагороду Катерина Мелеш, Голова Правління Таскомбанку.

Щорічний проект «Банки року» — важлива професійна подія банківського ринку країни, що проводиться з метою відзначення кращих фінансових закладів за результатами їхньої діяльності, а учасникам ринку — надати можливість познайомитися з їхніми лідерами.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися