Мінфін - Курси валют України

Встановити
7 лютого 2018, 17:15

Де взяти кредит

Якщо вам необхідні гроші і фінансові проблеми поставили вас в незручне становище, оформити онлайн кредит — це кращий вихід з ситуації, що склалася.

Компанія МайВоллет з 2017 року займається видачею мікрокредитів в онлайні на карту банку по всій Україні. Позика видається через офіційний сайт або мобільний додаток, тому отримати гроші ви можете у всіх великих і дрібних містах країни, крім зони АТО.

Крім того, в компанії MyWallet клієнт може отримати кошти на будь-які цілі, в тому числі: купівля товарів і оплата послуг, навчання, туризм, ремонт квартири і т.д. При цьому процедура отримання позики не займе багато часу. Доступні умови і простий сервіс для користувача — ось головні переваги компанії!

Як взяти кредит

Оформити кредит може кожен прямо на сайті компанії, все що вам потрібно заповнити онлайн анкету та дочекатися рішення по кредиту. Після того, як ваш кредит буде схвалений — ви отримаєте гроші прямо на вашу карту.

МайВоллет пропонує максимально вигідні умови отримання кредиту всім громадянам країни. Ви зможете отримати суми в розмірі від 300 до 3000 гривень при першому позику і до 10000 при наступних зверненнях.

Оформлення анкети на кредит — це швидка процедура, на все у вас піде не більше 15-20 хвилин. Для того, щоб отримати позику необхідно подати паспортні дані та ідентифікаційний код, а також мати карту будь-якого банку, на яку ви зможете отримати гроші. В анкеті ви не будете зобов'язані вказувати мету отримання додаткових коштів, таким чином витратити гроші ви зможете на будь-які цілі. При наступному зверненні отримати схвалення кредиту ви зможете за 5 хвилин. Крім того, погасити позику ви зможете достроково або ж, у разі необхідності, навпаки продовжити термін виплати. Для погашення є всілякі умови — особистий кабінет, рахунок в банку, термінали самообслуговування.

У MyWallet отримати кредит просто, швидко і вигідно. Переконайтеся в цьому самі скориставшись послугами компанії.

Переваги співпраці з МайВоллет

Звернувшись в компанію MyWallet, клієнти повчають незаперечні плюси:

  • Оптимальні умови видачі позики.
  • Швидке схвалення кредиту.
  • Можливість дострокового погашення боргу.
  • Швидке нарахування фінансів на карту після схвалення позики.
  • Відсутність прихованих комісій.

При виникненні фінансових труднощів - звертайтеся в МайВоллет і всі ваші проблеми будуть вирішені «в два кліка».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися