Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 січня 2018, 17:10

BNP Paribas — найстійкіший європейський банк

У 2018 році BNP Paribas UKRSIBBANK учетверте увійшов до переліку «100 найбільш стабільних корпорацій у світі» («Global 100 Most Sustainable Corporations») від журналу Corporate Knights, видання якого щороку збігається з відкриттям Всесвітнього економічного форуму у Давосі.

«Це найкращий результат, досягнутий BNP Paribas від тоді, як ми уперше з'явилися у рейтингу 100 найбільш стабільних корпорацій у 2015 році. Ми дуже пишаємося нашими позиціями №2 Міжнародний банк та єдиний французький банк. Прогрес, який ми зробили, є доказом позитивних зусиль банку для досягнення екологічних, соціальних та управлінських цілей», — повідомила голова Корпоративної Соціальної Відповідальності BNP Paribas Group Лоуренс Пеcсе.

Corporate Knights — журнал для чистого капіталізму (the magazine for clean capitalism), є незалежними медіа у галузі дослідження та фінансової інформації в Торонто.

У індексі «Global 100 Most Sustainable Corporations» названі сотні компаній по всьому світу, які найбільше сприяли сталому розвитку, та яким вдалося збалансувати фінансові показники з корпоративною соціальною відповідальністю. Для рейтингу 2018 Corporate Knights оцінили 7425 компаній на основі 17 показників ефективності.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися