Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 січня 2018, 20:40

Мобільний додаток Megabank online доповнено новими функціями

Для зручності клієнтів Мегабанк доповнив мобільний додаток Megabank online новими функціями. Додана можливість оплати послуг телебачення, інтернет провайдерів, мобільних операторів, а також функцію дистрибуції за допомогою карт Visa і MasterCard, емітованих «третіми» банками України.

Оновлена версія мобільного додатку Megabank online з розширеними функціями доступна для скачування на iOS та Android-пристрої.

За допомогою мобільного додатку можна швидко і в пару кліків оплатити комунальні послуги без квитанцій і черг. Сервіс дозволяє переглядати заборгованість і поточні нарахування по особовому рахунку, знайти особовий рахунок ЄРЦ за конкретною адресою, оплачувати комунальні послуги за допомогою платіжної картки шляхом сканування штрих-коду паперової квитанції, а також платити за газ за допомогою платіжної картки.

У новій версії мобільного додатку є можливість здійснювати переказ коштів між платіжними картами будь-яких банків України.

Мобільний додаток буде і надалі вдосконалюватися, доповнюватись новими функціями для того, щоб клієнти Мегабанку мали можливість в будь-який час доби швидко і зручно користуватися найсучаснішими рішеннями мобільного банкінгу.

Сплата комунальних послуг за допомогою мобільного додатку Megabank online здійснюється без комісії.

Для користувачів iOS-пристроїв додаток доступний за цим посиланням, для користувачів Android-пристроїв – за цим посиланням.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися