Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 січня 2018, 11:31

Підвищуємо фінансову грамотність: Банк «Кредит Дніпро» провів тематичний урок для львівських школярів

Банк «Кредит Дніпро», продовжуючи добру традицію залучення підростаючого покоління до фінансової культури, провів урок фінансової грамотності для львівських школярів. Учні 6-7 класів приватної школи «Ерудит» відвідали банківське відділення і взяли участь у пізнавальному заході.

Структура уроку фінансової грамотності відрізняється від звичайного шкільного заняття – велика увага приділяється інтерактивному спілкуванню й конкурсам, обов’язково проводиться екскурсія відділенням. Під час заняття львівські школярі змогли ознайомитися з роботою банківських фахівців, дізнатися про те, що входить до переліку фахових обов’язків начальника відділення, менеджера з продажу і касира, навчилися користуватися різними банківськими послугами. За підсумками екскурсії відбувся цікавий діалог – діти активно ставили запитання, цікавилися принципами й особливостями роботи банку. Дехто навіть задумався про те, щоб пов’язати свою майбутню професію з банківською справою. Розповідаючи про свої враження, 11-річний Ігор зазначив, що було цікаво і пізнавально. «Завдяки уроку фінансової грамотності я дізнався про те, як скласти сімейний бюджет, планувати свої витрати і найголовніше – побачив, як працюють фахівці банку», – прокоментував участь у заході школяр.

«Уроки фінансової грамотності вже встигли стати візитною карткою нашого банку, – розповіла Тетяна Ярошенко, директор із корпоративних комунікацій Банку «Кредит Дніпро». – Ми тішимося, що на нашу ініціативу дуже активно відгукуються як колеги з регіонів, які, власне, і планують та проводять уроки, так і наші партнери. Зокрема, друзі з Незалежної асоціації банків України регулярно надають корисні навчальні матеріали та пам’ятні сувеніри для учасників заходів. Завдяки цій взаємодії ми проводимо по всій Україні цікаві й корисні уроки для завтрашніх банківських клієнтів».

На цьому уроки фінансової грамотності не закінчуються – на черзі нові міста і навчальні заклади, учні яких завдяки проведеним банком тематичним заняттям зможуть відкрити для себе двері у захоплюючий світ фінансів.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися