Мінфін - Курси валют України

Встановити
9 січня 2018, 13:02

Мешканка Кропивницького отримала в подарунок золотий зливок від Мегабанку

Клієнт Мегабанку з Кропивницького отримав цінний приз, 5-грамовий золотий зливок, за результатами підведення підсумків Новорічної акції по депозитах для клієнтів – фізичних осіб. Приз урочисто вручили переможцю в Кіровоградському центральному регіональному відділенні Мегабанку.

В результаті випадкового голосування володарем другого золотого зливку за Новорічною акцією стала мешканка Кропивницького, 1960 року народження, людина з активною життєвою позицією. Щасливий переможець працює в сільському господарстві і є багаторічним клієнтом банку.

Нагадаємо, раніше перший золотий зливок отримала мешканка Полтави 1950 року народження. В акції брали участь вклади «Строковий з правом поповнення» та «Строковий без права поповнення» з періодом розміщення від 3-х до 12-ти місяців в національній або іноземній валютах.

За підсумками акції серед клієнтів банку розіграні ще три золоті зливки, а також головний приз – незабутня туристична поїздка на двох до Праги (Чехія).

Перелік депозитів Мегабанку та умови розміщення можна подивитись тут.

Нагадаємо, що відповідно до рішення виконавчої дирекції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб від 29 червня 2017 р. №2781, Мегабанк включено до переліку банків-агентів фонду.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися