Мінфін - Курси валют України

Встановити
5 грудня 2017, 9:56

ОТП Інвест+: підвищення ефективності вкладень за допомогою інвестиційних фондів

З 4 по 27 грудня 2017 року інвестиційний фонд «ОТП Інвест+» під управлінням компанії «ОТП Капітал» проводить залучення нових інвестицій на наступний рік. Такий інвестиційний продукт був створений ще у 2012 році для інвесторів, які бажали отримати вищу дохідність, ніж по банківським депозитам, при низькому рівні ризику. За цей час фонд приносив клієнтам від 25% до 33% річних.

У наступному році інвестиційна стратегія фонду передбачатиме інвестування 90% активів фонду в облігації внутрішньої державної позики, що в період стабілізації грошового ринку дозволяють отримати дохідність на декілька відсотків вищу, ніж по депозитам. Наразі ці інструменти приносять 15-17% річних. Інші 10% активів фонду будуть інвестовані у акції «Райффайзен банку Аваль», що демонструють значне зростання курсу через стабільний ріст прибутку банку та високий рівень дивідендів. За 10 місяців 2017 року ці акції зросли на 122%.

«Зниження ставок по депозитам, що наразі ледве перекривають розмір інфляції, змушує інвесторів розглядати більш ефективні інструменти вкладення коштів. «ОТП Інвест+» — це фонд для тих, хто хоче отримати вищу дохідність, але не готові занадто ризикувати своїми коштами. Ми будемо формувати портфель з державних облігацій, що приноситимуть стабільний прибуток — приблизно 16% річних, а невелика доля акцій банку, при стабільному зростанні його показників, дасть можливість збільшити цей показник навіть до 19% річних», — говорить Віталій Дишловий, керівник департаменту маркетингу і продажів КУА «ОТП Капітал».

Період інвестування у фонд «ОТП Інвест+» складає 1 рік, при цьому існує можливість щорічного продовження строку інвестування, що дозволяє відтермінувати сплату податків, отримуючи додатковий прибуток за рахунок капіталізації відсотків. У фонді вже сформувався пул інвесторів, що декілька років використовують фонд для довгострокового накопичення, зберігання та примноження капіталу.

Дізнатися більше та інвестувати кошти в «ОТП Інвест+» та інші фонди під управлінням компанії «ОТП Капітал» можна у всіх відділеннях ОТП Банку.

Додаткова інформація також на сайті або за телефоном 044 492 34 69.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися