Мінфін - Курси валют України

Встановити
4 грудня 2017, 9:53

Таскомбанк — у ТОП 3 рейтингу надійності банківських депозитів

2 грудня 2017 року Рейтингове агентство «Стандарт-Рейтинг» (Україна) підвело підсумки свого дев’ятнадцятого «Рейтингу надійності (привабливості) банківських депозитів». За підсумками 9-ти місяців 2017 року, Таскомбанк посів 3-ю позицію рейтингу, покращивши свій результат на два пункти порівняно з попереднім періодом.

Олексій Беров, заступник Голови Правління Таскомбанку, так прокоментував підсумки рейтингу: «Будучи універсальним банком, Таскомбанк продовжує динамічне зростання та все успішніше посилює свої ринкові позиції по всіх напрямках: у роботі з корпоративними клієнтами, у роздрібному бізнесі, МСБ, електронної комерції, інкасації. У грудні готуємося запустити дистанційне обслуговування підприємців та посісти провідні позиції у роботі з цим сегментом. Ми прихильники довгострокових та довірчих відносин з клієнтами. Чесні та відкриті у відносинах з ними. Завжди виконуємо взяті на себе зобов’язання. Прагнучи бути для них сучасним банком-партером, інвестуємо у технології, розвиток дистанційних каналів доступу до продуктів та сервісів, модернізуємо продуктові пропозиції під їх актуальні потреби. Вважаємо, що ці принципи роботи у поточних умовах є нашими сильними конкурентними перевагами. А стрімкий ріст бази лояльних до Таскомбанку клієнтів — найточніше тому підтвердження».

За 9 місяців 2017 року Таскомбанк збільшив статутний капітал на 97,4% до 608 млн грн. За даними НБУ, прибуток Таскомбанку за 9 місяців 2017 року склав 42,49 млн грн. Більше того, за 9 місяців 2017 року Таскомбанк зміг наростити чистий процентний дохід на 470,5% — це кращий результат серед усіх 60 банків, що брали участь у рейтингу. За 9 місяців 2017 року дохід Таскомбанку перевищив позначку 1,3 млрд грн.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися