Мінфін - Курси валют України

Встановити
27 листопада 2017, 14:51

Таскомбанк візьме участь у Future Business Forum 2017

Захід проводиться під егідою Глобального договору ООН в Україні для тих компаній, які хочуть посилити позиції компанії в регіоні, розвивати свій бізнес, отримувати більше клієнтів, покращити сприйняття бренду, получить надійних партнерів, запровадити інновації та бути на крок попереду. Гостями заходу стануть підприємці, власники крупного, середнього та малого бізнесу, топ-менеджери компанії чи недержавної організації. У рамках форуму заплановано тематичну панельну дискусію «Інвестиції для стійкого бізнесу», участь у якій візьме радник Члена Правління Таскомбанку з розвитку малого та середнього бізнесу Андрій Кудінов розкаже про особливості залучення банківського фінансування у сегменті малого і середнього бізнесу.

У дискусії також візьмуть участь спікери, експерти з трансформації та еволюції бізнесу, які вже запровадили кращі світові практики та заробили у сегменті МСБ.

Мета заходу: вивести бізнес України на новий рівень, де усі учасники ринка будуть створювати синергію та вигравати разом.

Future Business Forum 2017 відбудеться 30 листопада за адресою: м. Київ, вул. Десятинна, 12.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися