Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 листопада 2017, 15:21

Виграй родинну подорож до Ірландії з Mastercard і банком «Південний»

Банк «Південний» разом з Mastercard пропонує своїм клієнтам взяти участь в акції «Творити сімейну історію – безцінно». Акція була підготовлена ​​спеціально до виходу в прокат нового епізоду легендарної саги «Зоряні війни: Останні Джедаї».

Розраховуючись своєю платіжною карткою Mastercard за будь-які покупки в магазинах або торгових мережах, клієнти банку зможуть виграти різні подарунки із символікою улюбленої саги, а також поборотися за головний приз – родинну подорож до Ірландії місцями зйомок нового епізоду «Зоряні війни: Останні Джедаї».

Акція діє з 20 листопада по 31 грудня 2017 року. Будь-яка транзакція за платіжною карткою буде зараховуватися незалежно від суми. Щоб взяти участь в акції, клієнтам необхідно зареєструватися на bilshe.mastercard.ua або, якщо вони вже зареєстровані в програмі, просто зайти в розділ акції «Творити сімейну історію – безцінно» з каталогу програми і натиснути кнопку «Взяти участь».

Щотижня відбуватиметься розіграш 200 подарунків із символікою фільму серед найактивніших учасників акції. Наприкінці акції серед усіх учасників, які здійснили хоча б одну транзакцію, буде розіграно родинну подорож до Ірландії.

Чим частіше клієнти банку розраховуватимуться карткою Mastercard, тим більше матимуть шансів виграти незабутню і дивовижну родинну подорож до Ірландії! Більш детальну інформацію про акцію можна знайти за посиланням.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися