Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 листопада 2017, 15:25

Приємні сюрпризи за безготівкові розрахунки: Банк «Кредит Дніпро» запрошує держателів платіжних карт брати участь у партнерських акціях, отримувати знижки та вигравати призи

Банк «Кредит Дніпро» пропонує своїм клієнтам приєднатися до цікавих партнерських акцій із міжнародними платіжними системами.

У день всесвітнього шопінгу 24 листопада, який також широко відомий як «чорна п’ятниця», всі відвідувачі популярного сайту modnakasta.ua при оформленні замовлення і його оплаті платіжною карткою Visa Банку «Кредит Дніпро» отримають гарантовану знижку 5% на будь-яку покупку і 20% – на кожну п’яту транзакцію серед усіх транзакцій картами Visa. Акція діє лише один день – 24 листопада 2017 року, але справжні шопоголіки, безперечно, встигнуть нею скористатися.

Автолюбителям-держателям преміальних карток Visa Gold, Visa Platinum чи Visa Infinite Банк «Кредит Дніпро» пропонує в період із 15 листопада 2017 р. до 15 січня 2018 р. оплачувати картою заправку від 30 літрів преміального пального Shell V-Power/V-Power Diesel у мережі АЗС Shell на території України і отримувати миттєву знижку 3 грн на кожен літр пального.

Спільна акція з міжнародною платіжною системою Mastercard «Творити сімейну історію – безцінно» потішить справжніх кіноманів: при реєстрації на сайті bilshe.mastercard.ua і проведенні розрахунків карткою можна отримати незабутню сімейну подорож до Ірландії місцями зйомок нового епізоду кіносаги «Зоряні війни» – «Останні джедаї». На найактивніших учасників акції в період її дії з 20 листопада 2017 р. до 31 грудня 2017 р. також очікують щотижневі гарантовані призи: рюкзаки, реглани, футболки з символікою культового фільму.

«Для нашого банку участь у партнерських акціях із міжнародними платіжними системами – добра традиція, – говорить Олександр Стецько, начальник управління розвитку продуктів і проектів роздрібного бізнесу Банку «Кредит Дніпро». – Такі проекти спрямовані на популяризацію безготівкових розрахунків як найбільш зручного, безпечного та вигідного інструмента».

Більш детально з умовами партнерських акцій можна ознайомитися за посиланням.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися