Мінфін - Курси валют України

Встановити
31 жовтня 2017, 18:20

Таскомбанк у ТОП-3 рейтингу наднадійності банків

Видання «Личный счет» опублікувало результати свого щорічного рейтингу найбільш надійних фінансових установ країни, в якому Таскомбанк увійшов до трійки лідерів, посівши 3 місце.

Високу позицію в рейтингу Таскомбанк посів завдяки росту загального рівня довіри до нього зі сторони клієнтів, як до фінансової установи для надійного збереження та примноження своїх коштів, а також як до банку-партнера, де можна скористатися кредитними продуктами для задоволення будь-яких актуальних фінансових потреб.

«За останні два з половиною роки Таскомбанк якісно змінився. Завдяки інвестиціям у модернізацію технологій, бізнес-процесів, процедур тощо, банк реалізував низку інноваційних проектів, що дозволяють йому якісно виокремлюватися серед конкурентів. Ми стаємо більш відкритими, технологічними та доступними для клієнтів, — говорить голова правління Таскомбанку Катерина Мелеш. — Ще один з основних факторів нашого росту: наш банк завжди виконував та продовжує своєчасно виконувати свої зобов’язання перед клієнтами у повному обсязі», — підкреслила Катерина Мелеш.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися