Мінфін - Курси валют України

Встановити
27 жовтня 2017, 14:33

Банк «Південний» став ексклюзивно серед банків України пропонувати клієнтам монети Монетного двору Польщі

Банк «Південний» став єдиним в Україні серед банків офіційним дистриб’ютором Монетного двору Польщі та пропонує клієнтам широкий асортимент пам’ятних і колекційних монет, які цінуються за високу якість, естетичні характеристики і унікальність.

З середини жовтня в банку з’явилися в продажу 24 ексклюзивні польські монети із золота та срібла Монетного двору Польщі.

«Уже протягом першого тижня продажів у банку продано кілька десятків монет, і ми очікуємо, що напередодні новорічних свят попит на них буде зростати. Банківські монети є відмінним вибором для нумізматів і поціновувачів красивих і коштовних подарунків: крім інвестиційної привабливості, монети мають унікальну естетичну та смислову цінність. Наприклад, напередодні настання року Собаки ми спеціально придбали для наших клієнтів декілька монет із зображенням саме цього символу», — зазначив директор департаменту роздрібного бізнесу банку «Південний» Артем Семейнов.

Банк пропонує різні серії монет, що відрізняються за тематикою і дизайном. Наприклад, монети-талісмани «Щаслива сімка» — це срібні монети з позолоченим символом удачі (підкова, черепаха, слоненя, бик і чотирилисник), який знаходиться у внутрішній капсулі. Серія монет на релігійну тематику має позолоту і високоякісне цифрове зображення мініатюрних копій ікон Божої Матері і Сікстинської Мадонни. Для нумізматів або просто поціновувачів незвичайних прикрас монетний двір пропонує золоті монети-браслети серії «Маленькі скарби» з кристалами Swarovski Elements і срібні монети-кулони — «Метелик» з кристалом кольору аметисту і «Рік Собаки» з кристалом платинового кольору.

Тільки в банку «Південний» з’явилися дві новинки Монетного двору Польщі: срібні монети «Дерево щастя», випущені в 2016 та 2017 рр. Монети інкрустовані напівдорогоцінними каміннями – малахітом і бурштином. Також для оригінального подарунка до майбутніх свят або колекціонування можна придбати срібні монети «Ангел удачі», «Переможцю», «Народжений бути щасливим», «Магія Різдва», «Ключ до щастя» і «2018 – рік Собаки».

Монети з дорогоцінних металів – вдалий подарунок, пам’ятний сувенір, предмет колекціонування, а також інвестиційний інструмент. При виборі рекомендуємо звертати увагу на тираж, матеріал, тематику і оригінальність дизайну монети. Крім того, важливо знати, що монета супроводжується спеціальним сертифікатом якості і продається в спеціальній коробці і пластиковій капсулі, що захищає від впливу навколишнього середовища.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися