Мінфін - Курси валют України

Встановити
12 жовтня 2017, 14:58

Таскомбанк пригощає депозитними відсотками з нагоди 28-ї річниці

З нагоди Дня народження Таскомбанку всі клієнти, які в період з 10 жовтня до 10 листопада 2017 року оформлять у банку вклад «Стабільний» на строк 6 або 12 місяців, додатково отримають до +1,5% річних у гривні до діючої ставки за вкладом.

Оформлюйте депозит «Стабільний» у будь-якому відділенні Таскомбанку в період дії акції, обирайте на місці скретч-карту, стирайте захисне поле і відразу ж дізнавайтеся розмір свого додаткового бонусу. Скористатися пропозицією можуть як діючі, так і нові клієнти.

«За результатами першого півріччя 2017 року Таскомбанк є лідером з приросту депозитного портфелю фізичних осіб, що підтверджує високий рівень довіри до банку зі сторони вкладників. Клієнти – це наш головний актив. Ми вдячні їм за довіру і цінуємо партнерство з кожним з них. Напередодні Дня народження банку нам приємно привітати наших клієнтів, подарувавши кожному з них можливість отримати додаткові відсотки за їх депозитним вкладом, — коментує акцію Олексій Беров, Заступник Голови Правління Таскомбанку.

Більш детальну інформацію щодо акції дізнавайтеся за телефоном Контакт-центру: 0 800 503 580, а також на сайті банку. Знайти найближче відділення Таскомбанку можна тут.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися