Мінфін - Курси валют України

Встановити
20 вересня 2017, 17:55

Відбувся фінальний етап розіграшу призів по акції «Тримай ритм життя з карткою Visa від банку Південний!»

Головний приз фінального п’ятого етапу розіграшу спільної акції від банку «Південний» і Visa знайшов свого переможця. Володарем останнього велосипеда Cannondale Catalyst 3 став Валерій Скорописцев.

«Я часто беру участь у різноманітних розіграшах. Клієнтом банку «Південний» став нещодавно. Побачивши, що можна виграти головний приз — велосипед, я вирішив випробувати свою вдачу. Зареєстрував близько 40 чеків. Дуже радий, що виграв головний приз. Напевно, я щаслива людина! Це вже не перший раз, коли я щось виграю. Сподіваюся, банк і далі буде організовувати цікаві розіграші», — розповів переможець фінального розіграшу акції Валерій Скорописцев.

Як розповіли в прес-службі банку, акція «Тримай ритм життя з карткою Visa від банку Південний!» Проходила з 24 березня по 24 серпня поточного року спільно з Visa. Щомісяця клієнти банку вигравали один з велосипедів Cannondale Catalyst 3 і ще 44 різноманітних гаджетів для активного відпочинку. Взяти участь в акції міг будь-який клієнт, який був власником платіжної картки Visa від банку «Південний» або збирався стати клієнтом банку. Участь в акції була простою, потрібно було за допомогою своєї платіжної карти розплатитися за товар або послугу в будь-який торгово-сервісній компанії, зберегти чек і зареєструвати транзакцію на сайті promo.bank.com.ua.

На цьому акції банку з партнерами не закінчуються і попереду ще багато цікавих новин та сюрпризів для клієнтів.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися