Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 вересня 2017, 17:50

Заощаджуйте на подорожах з банком «Південний» і вигравайте безкоштовне проживання в будь-якій точці світу від Hotels.com

З 18 вересня клієнти банку «Південний», які полюбляють подорожувати, зможуть отримати знижку до 12 % на проживання в будь-якій точці світу від партнера банку, сайту Hotels.com. Цей інтернет ресурс об’єднує сотні тисяч готелів у всьому світі — від найпростіших і економічних до найбільш дорогих і престижних.

Скористатися партнерською програмою Hotels.com та отримати знижку досить просто — потрібно дотримуватися простої інструкції:

  1. Перейти за посиланням.
  2. При онлайн-бронюванні ввести промокод PIVDENNYI.
  3. Розрахуватися за бронювання платіжною карткою банку «Південний».

Для кожного рівня карт діє окрема знижка: карта Platinum — 12%, карти Debit, Standard / Classic і Gold — 10%.

З нагоди впровадження партнерської програми з 18 вересня по 30 листопада стартує акція «Бронюйте карткою банку «Південний» — і отримаєте шанс виграти безкоштовне проживання в будь-якій точці світу від Hotels.com». Переможець акції зможе виграти сертифікат номіналом 300 USD на бронювання готелю.

«Завдяки ексклюзивній пропозиції банку з ресурсом Hotels.com наші клієнти зможуть значно заощаджувати при бронюванні готелів, а додатковим стимулом скористатися пропозицією буде можливість виграти в акції безкоштовне проживання в готелі», — підкреслює директор департаменту роздрібного бізнесу банку «Південний» Артем Сімейнов.

Умови участі в акції:

В акції можуть взяти участь усі охочі, які з 18 вересня по 30 листопада забронюють онлайн своє проживання на сайті Hotels.com та оплатять його карткою банка «Південний». Можна здійснити необмежену кількість операцій. Чим більше операцій — тим більше шансів на перемогу. Переможці будуть визначатися за допомогою сервісу random.org шляхом випадкового відбору. Більш детальну інформацію можна дізнатися на сайті банку за посиланням.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися