Мінфін - Курси валют України

Встановити
12 вересня 2017, 17:10

Таскомбанк повертає до 5% за покупки кредитною карткою «Велика п’ятірка»

Розвиваючи роздрібний бізнес нового клієнтоорієнтованого формату та прагнучи задовольняти актуальні потреби своїх клієнтів, Таскомбанк надає всім держателям його кредитної картки «Велика п’ятірка» унікальну можливість зекономити 5% від витраченої суми за покупки авіа- та залізничних квитків. Ця пропозиція обмежена в часі та діє в період з 11 вересня до 31 жовтня включно — деталі на сайті.

Нагадаємо, що в рамках постійно діючої бонусної програми «Економ на покупках з Таскомбанком» банк повертає до 2% від суми кожної покупки в торгово-сервісній мережі та в мережі Інтернет кредиткою «Велика п’ятірка».

Нагадаємо, що кожен держатель «Великої п’ятірки» має можливість оформити кредитний ліміт до 100 000 грн, що поновлюється щоразу після погашення заборгованості, навіть часткового. При цьому безкоштовне підключення до інтернет-банкінгу ТАС24 відкриває вільний доступ до коштів на рахунках в Таскомбанку в будь-який час, в будь-якій країні світу.

Функція кешбеку та пільговий період роблять кредитну картку «Велика п’ятірка» універсальним та зручним платіжним інструментом для щоденних покупок. Розраховуючись кредитною карткою в магазинах, кафе, за проживання в готелі, за квитки на поїзд чи літак, клієнти одразу отримують необхідний товар чи послугу, кошти за які можуть повернути протягом 55 днів пільгового періоду без комісій.

Більш детальну інформацію щодо переваг кредитної картки «Велика п’ятірка» можна дізнатись у найближчому відділенні Таскомбанку або за телефонами контакт-центру: 0 800 503 580 й 044 393 25 90.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися