Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 вересня 2017, 18:20

Private banking Таскомбанк створює жіночий клуб ТАС-Леді

Бізнес-зустрічі й конференції, заходи для всієї сім’ї та дитяча фінансово-освітня програма ТАС-Юніор — це проекти, що вже успішно працюють в рамках Клубу Private banking Таскомбанку. Банк повідомляє про створення нового проекту Private banking — клубу ТАС-Леді для жінок VIP-клієнтів Таскомбанку!

Програма створена за підтримки відомого українського дизайнера Олени Голець та її дизайн-студії. Тому першим заходом клубу стане відвідування дизайнерського показу Олени Голець на Українському тижні моди. Також всіх учасниць клубу ТАС-Леді чекає приємний сюрприз — персональна зустріч з дизайнером, отримання іміджевої консультації та розробки дизайнерської колекції одягу від бренду GOLETS!

«Ми давно розглядали можливість створення майданчику для спілкування жіночої половини серед наших клієнтів. Зустрічі в рамках жіночого клубу дозволять розширити спілкування серед наших клієнтів-жінок, знайти корисні знайомства, нові цікаві захоплення та відволіктися від бізнес-планів, фінансових питань та робочих буднів», — розповідає Олег Поляк, Заступник Голови Правління Таскомбанку.

Запрошуємо успішних та чарівних жінок, яким цікаве спілкування з новими людьми та позитивні враження стати постійним учасником жіночого клубу ТАС-Леді Private banking Таскомбанку!

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися