Отзывы о компании — 451

MORTIFERUM2025-03-20 15:55:32
Один раз, лет 10 назад взял займ, теперь постоянно наяривают с разных номеров с предложениями 90% скидка на займ и остальным бредом! Хватит звонить, надоело, сотни заблокированных номеров уже!
21 марта 2025, 9:15
Добрий ранок. Будь ласка, напишіть в приватні повідобмлення номер Вашого телефону або номер договору, ми проведемо додаткову перевірку та повернемось с звідповіддю.
bor1k19962025-03-18 21:03:15
Я задоволений своєю першим досвідом отримання мікропозики у кредитній організації «Кредиткаса». Процес отримання був дуже швидким і зручним, а співробітники були дуже ввічливими та професійними. Мені було надано позику вчасно і без зайвих ускладнень. Рекомендую «Кредиткасу» як надійного партнера для фінансових потреб.
19 марта 2025, 8:18
Дякуємо за гарний відгук
ews5552025-02-27 13:51:26
Чоловік песіонер, інвалід взяв у них кредит під 0.1% в день за їх же пропозицією з промокодом, мало бути 5 грн в день. Сьогодні перевірила кабінет, а там рахують по 120,90 грн в день! Вимушенні позичати, щоб вчасно купляти ліки. Я не уявляю, як віддати, нам нема на що буде жити. Це якесь захмарне шахрайство! Як цих нелюдей земля носить? Слів не має… Люди, не вірте їм ніколи, не беріть в них ці гроши! Нехай вони їм відільються за таке зухвале знущання над злиденними!
27 февраля 2025, 16:22
Доброго дня. Підкреслимо, що клієнтом компанії ви стаєте тільки після того, як ознайомитесь з кредитним договором та підпишете його.
Якщо для Вас важливо переконатись в розрахунках, надайте Ваш мобільний номер телефону та номер договору в приватні повідомлення для більш детальної перевірки. Далі наші оператори з Вами зв'яжуться для роз'яснень
Maryk89882025-02-17 10:32:38
Доброго дня.
Фатальна помилка взяти кредит в цій компанії!
По причині погіршення здоров'я, змушений поміняти роботу і на деякий час зовсім випасти з робочого процесу (інвалід 3 групи)
Працівники компанії «CreditKasa» по декілька разів на день в форматі телефонних дзвінків, грубо і зовсім не професійно вимагають повернення боргу, на вирішення проблеми зовсім не зацікавленні!
17 февраля 2025, 12:28
Добрий день. Маємо наголосити, що наша компанія працює згідно законодавства України. Як і наші спеціалісти — завжди ввічливі та надають професіональну підтримку. Будь ласка, напишіть в привітні повідомлення Ваші дані — контактний номер телефону або ж номер договору — ми предамо інформацію в Службу якості для більш детальної перевірки
Святослав2025-02-12 15:41:57
Побачив кредиткасу в рекламі, коли шукав де взяти кредит на короткий термін. Умови кредитування непогані та і відсоків майже не було, так як це був мій перший кредит. Загалом все сподобалось.
13 февраля 2025, 7:38
Велике дякуємо за гарний відгук. Із задоволенням продовжимо співпрацю
VladimirDonec2025-02-12 10:54:25
Не рекомендую связываться с этой компанией. Начислили огромные проценты, которые, кажется, взяли с потолка
12 февраля 2025, 11:08
Добрий день. маємо наголосити, що наша компанія працює згідно законодавства України і клієнтом компанії Ви стаєте тільки після того, як підпишете договір. Якщо у Вас ще й досі залишились невирішеними питання, будь ласка, напишіть в приватні повідомлення ваш контактний номер телефону і спеціалісти служби якості проведуть додаткову перевірку
Андрій2025-02-04 12:05:00
Після надання всіх підтверджуючих документів, про статус військовослужбовця, кредитодавець Credit Kasa, врахував три тіла як закриття, хоча по закону повинно бути лишень тіло, про надання лояльних умов можна забути, постійно вимагає нові документи, форму 5, яка має бути тривалістю до 60 діб, надав їх дві, а їм не підходить, потім вони відправляють відповідь, що згідно ваших документів, ви не брали участь у обороні Донецької та Луганської областей, люди офісні, які нічого не знають.
Бізнес розквітає їхній, а чому?
Завдяки військовим, які стоять в окопах, а їм потрібно все нові документи, щоб підтвердити, хочуть убд, думають воно так швидко видається, постійно вигадують нові нововведення, щоб чоловік псіханув, сплатив три тіла і кредиткаса нажерлася, це єдина компанія, яка так ставиться до військових і мій випадок це не вийняток.
4 февраля 2025, 12:12
Доброго дня. Шуода, що у Вас виникла складна ситуація. Але наша компанія працює в правовому полі та дотримується всії нормативних прав.
Будь ласка, напишіть офіційних запит на корпоративну пошту компанії info@creditkasa.com.ua, наші спеціалісти його розглянуть в коротки термін та нададуть офіційну відповідь
Борис2025-01-29 12:19:53
Хотів взяти невелику позику на два тижні і дивився різні варіанти. Зупинився на кредиткасі, тому що тут була найвигідніша відсоткова ставка. Схвалили мою заявку швидко і гроші перерахували одразу, чекати довго не довелося. Відсотки накапали невеликі, тож я задоволений і можу рекомендувати.
30 января 2025, 9:22
Дякуємо за чесний відгук про роботу нашої компанії!
1991Marianna2025-01-26 13:02:39
Мене звати Маліновська Маріанна Василівна,. У моїй родині склалися складні обставини: мій чоловік, молодший лейтенант Маліновський Анатолій Георгійович, отримав серйозні поранення під час виконання бойового завдання та наразі проходить реабілітацію. У зв'язку з цим, я опинилася у скрутному фінансовому становищі через велику кількість кредитів, які я маю.

Я звернулася до компанії Кредит Каса з проханням про врегулювання заборгованості, сплативши лише тіло кредиту без нарахування додаткових відсотків, а також розглянути можливість розбиття цієї суми на платежі. Проте, на відміну від інших кредиторів, компанія Кредит Каса відмовляється надавати лояльні умови закриття кредиту для дружини військовослужбовця.

Крім того, на неодноразові прохання компанія Кредит Каса старається максимально ускладнити процес отримання лояльних умов, вимагає підтвердження документів нотаріусом, вимагає відправки цих документів поштою, що потребує додаткових витрат, при цьому не надає ніяких навіть обіцянок, що вони зрештою погодяться знизити суму кредиту. При цьому з іншими компаніями відношення дуже приємно здивувало, одна з компаній навіть врахувала попередні платежі і повернула переплату.

Ось так компанія Кредит Каса проявляє повагу до військовослужбовців та їхніх сімей.
27 января 2025, 9:13
Маріанно Василівно, добрий ранок. Нам дуже шкода, що трапився такий негативний досвід спіпраці з нашою компанією. Прохання написати в приватні повідомлення Ваш контактний номер договорутелефону або номер телефону. Ми передамо двні в Службу якості, де проведуть додаткову перевірку
Dzhamila252025-01-21 13:35:03
Оформила кредит под 0,01 %, как новый клиент первый раз, а они в кредитный договор пишут 1%+15% (как при повторном оформлении)комиссия за выдачу, которая не где не указана. Брала 2500 грн, сразу вернула их. А они требуют 400 грн ещё типа до полного закрытия (одноразовая типа комиссия)Короче условия мутные, не ведитесь на этот развод под 0,01 % потому что вы
его не получите.
21 января 2025, 14:03
Прохання додатково написати Ваш мобільний номер телефону т в приватні повідомлення для більш детальної перевірки. Далі наші оператори з Вами зв'яжуться для роз'яснень
Получить кредит