Ніколи, за жодних обставин не зв'язуйтеся з цією конторою «Кредит Каса». Це не фінансова допомога, а професійне вимагання грошей під виглядом кредитів! Хочу попередити всіх, хто розглядає можливість взяти в них гроші.
Взяв у Кредит Каси 10 000 гривень на термінові потреби, і це стало фатальною помилкою, яка зруйнувала мій спокій. Ці неадеквати взагалі не знають, що таке людське ставлення. Як тільки виникає найменша затримка, вони вмикають режим терору: дзвонять по 50 разів на день з прихованих номерів, хамлять, кричать у трубку і жодного разу не пішли на компроміс. Я намагався домовитися про реструктуризацію чи адекватне списання космічних відсотків, але у відповідь почув лише маніпуляції та прямі погрози. Зараз дійшло до абсурду — погрожують виїздом за адресою прописки. Якщо ви хочете зберегти свої нерви, майно та репутацію перед близькими — обходьте Кредит Касу десятою дорогою. Це шахрайська контора, яка працює методами дев'яностих. Якщо прям дуже треба гроші, то краще продайте нирку, так буде легше і менше нервів. Люди, з якими максимально не приємно говорити. Ти говориш одне, а їм просто ВСЕ ОДНО, в трубку лише ко ко ко, і більше нічого. Борги не переродають приватним фірмам, а у суди чи щось по типу того, тому не розраховуйте, що домовитеся з колекторами, бо вони їх просто не використовують.ОДНИМ словом, просто ОБХОДЬТЕ їх, більшість позитивних коментарів я впевнений що це куплені відгуки, бо реальна людина, яка зіштовхнеться з цими нелюдами, нічого позитовного не напише