Курс валют в Ощадбанке
CМС сообщения
За это время с карточки списано 1874.56 грн и только на сумму 628.84 есть сообщение (в Вайбер). Где остальные СМС? Хотела отключиться от этой услуги, но банк сообщает, что «В целях безопасности СМС-банкинг… не может быть отключено» КАКАЯ БЕЗОПАСНОСТЬ? ДЕНЬГИ СПИСЫВАЮТСЯ БЕЗ СООБЩЕНИЙ!!!
Большая комиссия
Комісія ощад банку
Подали до суду
Подяка за гарне обслуговування
ощадбанк блокирует карти
Тормоза
Перевела деньги по обьявлению ОЛХ оказались мошенниками
У него два номера было, один к кторому подключен вайбер: +380 (99) 963 53 09
И другой который был указан в объявлении: 0 (99) 131 74 29
Представился как Артем Петрович.
Если можно заблокировать его карту и вернуть деньги(
Ужасная работа банка.
Работа Ощадбанка
Недобанк
Зранку зіпсований настрій!
Зайняла чергу у відділення о восьмій ранку, була вже другою. Запустили тільки о 9-30, бо заходили якісь «ліві» клієнти. Не буду скаржитись, що довго обслуговували, бо зависла система — це звичне явище у нашому відділенні, чи то мені так везе. До речі — всі працівники, крім завідувачки працюють чудово — дуже ввічливі і професійні.
Про головне — коли я вже почала через пів-години чекання ( прошу зауважити, що відпросилась з роботи на годинку, думаючи, що отримати нову карту, замість тої, де збіг термін користування буде швидко ) наполягати на тому, аби мене нарешті відпустили — вибігла якась жінка, без маски і без бейджика і почала на мене кричати і ображати — говорячи — що ви тут влаштували істерику, може сплутали куди ви прийшли — типа не у психлікарню! Я на це промовчала, але коли вона потім почала кричати на літню жінку, казати, що вона глуха і заборонила обслуговувати її — це вже не могло пройти повз мене! Коли я почала питати, як її звуть — вона не хотіла відповідати, а потім з призирством сказала — ну, Саенко Олена, той що!?
Прошу винести їй моральну і матеріальну догану за таку невідповідну поведінку!
Нужна справка из банка или отделения о том что кредит погашен и банк ко мне претензий не имеет
Украли карточки из отделения.
Робота відділення
Як проходить зустріч по попередньому запису.
А те що люди записуючись на відповідний час на щось розраховують, нікого з співробітників не цікавить.Це відділення Ощадбанку на Червоноткацькій 35, на відміну від цього відділення, Ощадбанк на Харьківське шоссе 21/6 працює ідеально, візит проходить рівно в призначений час.
Страховка за получение перевода
Я работала на горячей линии в банке и из опыта говорю, что оператор колл центра знает в разы больше, чем сотрудники отделений!!! Это что за некомпетентность, я возмущена таким обслуживанием! Если ваши кассиры и дальше будут так работать люди просто не будут с вами сотрудничать!
Допоможіть вирішити питання
2020 і на сьогоднішній день 27.05.2020 мою карту та рахунок так і не активовано!!! Ні на гарячій лінії ні у відділенні, в якому відкривався рахунок для дитячих виплат ні якої інформації мені не надають!!! Скажіть, скільки ще чекати!!??
Выдайте карту для погашения задолженности
Я писал реннее, что у меня карту съел банкомат и банк не хочет выдать другую для погашения задолженности.
Иду делать оплату в банк, а там либо очередь, либо отделение вообще зарыто, т.к. карантин.
На сегодня мне звонят по 3 раза на день.
Я не против оплатить так дайте возможность это сделать.
Оплатил через счёт по № ошад карты через айбокс, айбокс квитанции не выдал.
В личном кабинете тоже изменений нет!
Сегодня тоже звонили и я так понял, что оплата не прошла.
Это значит, что я заплатил непонятно куда?
Так же мне никто не дал объяснения, куда пропали средства за субсидию за лето 2019.
И ещё были непонятные вещи на которые мне никто не хочет дать ответ.
Ну да ладно с этим пока.
Банк может выдать карту для погашения задолженности?
Что бы быстрее дело двигалось вперёд.
Это же и вам выгодно:):):)
Не так ли???
Что касается субсидии, этим вопросом занимается УПСЗН.
Нужна информация