Монобанк начислил проценты
Минимальный платеж можно вносить по возможности, не начисляем штрафы и повышенные проценты, если минимальный платеж не будет внесен. Вы сможете погасить задолженность, когда у вас появится такая возможность
Также это не влияет на кредитную историю
Чтобы выполнять обязательства перед нашими вкладчиками, мы продолжаем списывать проценты за пользование кредитным лимитом и платежи по услугам «Рассрочка/Покупка частями/кредит наличными» С 1.04 до окончания действия военного состояния снижена ставка по всем кредитным продуктам банка до 1,6 % на месяц.
Кому война, кому мать родная!
P. s. более 3 лет с банком, всегда хвалил и рекламировал всем его, нравилось руководство и лояльность к людям. Сейчас все резко негативно! И я думаю не один такой! Даже приват всех поставил на каникулы! Ничего святого в моно!!!
Правила не предусматривают отмену процентов за пользование кредитом.
С 1.04 до окончания действия военного состояния снижена ставка по всем кредитам до 1,6% в месяц. Банк не начисляет пеню, штрафы, не выносит задолженности на просрочку. Мы рекомендуем вносить минимальные платежи, если есть такая возможность
Пользователь предоставил доказательства по запросу администрации сайта, подтверждающие, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.
Не рекомендую
Правила не передбачають скасування процентів за користування кредитними коштами.
З 1.04 до закінчення дії військового стану знижено ставку по всіх кредитах до 1,6% на місяць. Банк не нараховує пеню, штрафи, не виносить заборгованості на прострочення. Ми рекомендуємо вносити мінімальні платежі, якщо є така можливість
Monobank
Мінімальний платіж можна вносити по можливості, ми не нараховуємо штрафи та підвищені відсотки, якщо мінімальний платіж не буде внесений. Ви зможете погасити заборгованість, коли у вас з'явиться така можливість
Також це не впливає на кредитну історію
Щоб виконувати зобов'язання перед нашими вкладниками, ми продовжуємо списувати відсотки за користування кредитним лімітом та платежі за послугами «Розстрочка/Покупка частинами/кредит готівкою» З 1.04 до закінчення дії військового стану знижено ставку за всіма кредитними продуктами банку до 1,6 % на місяць.
Користувач не надав доказів на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Кредитные каникулы
Правила не предусматривают отмену процентов за пользование кредитом.
Монобанк насчитывает проценты в военное время
Правила не предусматривают отмену процентов за пользование кредитом.
Самый ненадежный банк, который даже во время войны оставляет ни с чем.
Правила не предусматривают отмену процентов за пользование кредитом.
Монобанк списывают проценты, обещая дать каникулы в военное время!
Также это не влияет на кредитную историю
Что делать с начислением процентов
Монобанк действительно неплохой банк, но нужно не что бы боты банка писали здесь людям всякую ахинею что вы сами виноваты (для ботов -это форс-мажор, но только для тех клиентов кто в зоне окупали и боевых действий) а банк создал группу экспертов что бы решить как пострадавшим от войны людям минимизировать нагрузку и дать временную отстрочку от всех платежей, не простить долги, а именно дать отстрочку т.е не начислять проценты хотя бы 2 месяца
Правила не предусматривают отмену процентов за пользование кредитом.
Відмова оплати по кредитній кардці.
У мене дочка 4 роки.
Кредитний ліміт 80 тис по картці використаний.
У зв’язку з тим що:
— з 24 лютого банк почав списувати неправомірні відсотки по кредитним карткам під час війни;
— банк блокує власні кошти на дебетових картках своїх клієнтів не даючи змоги забезпечити дитину продуктами харчування тим самим беручи клієнтів у заручники;
— у банку відсутня якісна підтримки для нотаріальної комунікації.
Повністю відмовляюся віплачувати внески по кредитній кардці.
Можу тільки розглянути виплату боргу у повному обсязі з урахуванням відсотків лише до 24 лютого та закриттям всіх рахунків.
Якщо ж ні. І ви будете робити вигляд що присадили мене на лічильник та коментуючи цей пост своїми псевдо працівниками. Шукайте вітер в полі.
Також це не впливає на кредитну історію
Полное разочарование в действиях Монобанка во время военных действий
Правила не предусматривают отмену процентов за пользование кредитом.
В період війни знімають гроші за послуги,які не можливо використовувати
В мене карта тревел (подорожі, в них iron). зараз послугами не можливо користуватися так як в Україні війна, але банк списує кожен місяць 750 грн.
Шок? Це просто 😡… говорячи ви можете користуватися. Можливо на політ ракетою? Чи можливо, щоб своім працівникам платити зарплату за рахунок інших.
Не можу закрити рахунок так як депозит валюті вони відмовляються навіть в гривні відати. Банк не рекомендую, скриті обмани лиш. Була з ними 3 роки і коли мені казали за все, я думала що це перебільшують. Зараз я думаю, що це 100%. Вони могли хоча б понизити суму, але ні … видно на сервіс подорожів ракетою їм треба робити оплати.
Коли я вчора задала питання за обслуговування і сказала, що хочу закрити рахунок, то відразу зранку списали 750 грн.
Бридкий банк, наживається зараз на війні.
Рекомендувати не буду.
Була б можливість я б краще цих 750 відправляла б як завжди на ЗСУ. В мене немає бізнеса так як війна тобто і надходжень, це я пояснила коментаторам.
Не хочете проблем, то рекомендую не користуватися їх послугами взагалі. Розчарована повністю. Доречі, вони запропонували залишити мені Україну, щоб користуватися послугами за 750 грн. За кордоном. Думаю мат ви самі собі назвите після цього. Банку позор і ви в свою чергу мородери також.
Ми ж хочемо звернути вашу увагу на привілеї, які не втрачають своєї цінності навіть у такий час:
Власники преміум мають дві картки платіжних систем MasterCard та VISA найвищого рангу;
швидка та людяна служба турботи 24/7, консьєрж монобанк та платіжної системи VISА, який готовий згорнути гори, заради вирішення вашого питання. В умовах війни ми виконали вже тисячі замовлень щодо організації та доставки продуктів, товарів та ліків, засобів першої необхідності. А також пошук усієї необхідної інформації в умовах війни;
Ми намагаємось зберегти комфортні умови обслуговування для всіх клієнтів банку, при цьому виконуючи свої зобов'язання та віримо у перемогу
Деруть шкуру під час воєнного стану. Нараховуються відсотки
Допоки закінчиться війна, будуть шалені кредитні суми.
Найгірше що цей банк міг зробити для людей — зробив.
До війни проблем з оплатою не було.
Дякую, найгірша установа.
Державні банки матимуть підтримку з бюджету, комерційні банки можуть розраховувати лише на свої сили. Ми маємо зобов'язання перед вкладниками і для їх виконання ми змушені зберігати платність за кредитами
Монобанк не даёт кредитные каникулы на период военного положения в стране
При этом, будет начислена стандартная процентная ставка 3,1% по карте — вы сможете погасить задолженность, как только у вас появится такая возможность.
Я внёс минималку, но мне нужно как-то жить я готов платить, но у меня нет ни жилья ни рабботы мы с семьёй переселильсь в черкассы, денег только на еду и снятие жилья, почему вы не можете сделать кредитные каникулы, об этом говорил президент, и приват банк уже сделал такие каникулы.
Государственные банки получат поддержку из бюджета, коммерческие банки могут рассчитывать только на свои силы. У нас есть обязательства перед вкладчиками и для их выполнения мы вынуждены сохранять платность по кредитам.
Вот переписка с банком, каникулы не дают
За февраль и март, сняли комиссию 3500 грн.
Никого не интересует что я переселенец
Правила не предусматривают отмену процентов за пользование кредитом.
Видимо на Monobank война не касается.
Правила не предусматривают отмену процентов за пользование кредитом.
Пользователь не предоставил доказательств по запросу администрации сайта, которые подтверждают, что он является клиентом или пользовался услугами данного банка.
Чарджбек
Далі звернувся в поліцію там сказали, йди до суду, суд не працює.В країні тяжка ситуація.Допомоги від банку 0.Написав в чаті монобанку що зветався до поліції і то що вони мені сказали на що банк відповів йдіть до суду вирішуйте там питання.Допоможіть повернути кошти там не маленька сумма 29000
Монобанк, или как сделать так что бы банк ушел за кораблем
МОРДОРБАНК
Проценты за пользование кредитом это заработок. В военное время такой заработок = МОРОДЕРСТВУ
Так как если бы не этот фактор я бы просто пролонгировал льготный период как это делал перед этим многократно, и пени бы не было!
Бізнес на війні
У мене там була невелика сума, яка сформувалась незадовго до війни, коли з’явився зв’язок був дуже здивований тим, як дехто вирішив підзаробити в період війни. Ви там в монобанку насправді думаєте, що людина в цей період виживання будет думати як кредит закрити? Бігати по місту без світла і під обстрілами в пошуках терміналу чи сидіти чаклувати щоб якось перекинути якість кошти, що ще залишились з картки на карту з ледь живого зв’язку?
Я свою суму якось вже закрию, а ось монобанку піде вслід за російським кораблем, репутацію заробляють роками, а втрачають миттєво.
Не рекомендую монобанк
мы не начисляем штрафы и повышенные проценты, да всё это враньё