Курс валют в izibank
Обслуговування та контакт з клієнтом
Прихисток шахраїв
Попав на шахрая, який мав карточку в ізі банку. Дотелефонуватись до банку не можливо. Знайшов вихід на цей банк через тас ком банк. Карточку шахрая заблокувати і розібратись в ситуації заперечили.
Тому, нікому не раджу мати справи з цим банком. Цей банк є прихистком шахраїв.
Банк, який пробиває дно!!!
Мій родич потрапив під шахрайські дії. Я зателефонувала в банк, щоб заблокувати його платежі.
Відбувся суд. Винного покарано!
Але «достукатись» в банк щоб повернути кошти просто неможливо, один раз запитали на яке прізвище були шахрайські дії і все. Все інше що б не писала, прочитано та проігноровано. Дзвонила на гарячу лінію, прослухала 15 хв.музику, і більше не витримала.
То ж підтримка повнісіньке дно!
Сама не являюсь клієнтом (хоча задумувалась над обслуговуванням), тепер точно не буду, і іншим не раджу.
Комиссия 200% на перевод со свое карты на свою
Расходные операции ограничены.
Як банк «залучає» клієнтів у депозити.
даруємо сертифікат в Сільпо на 500 грн! 💰 відкрий депозит під 16% річних від 10 000 грн на 3+ місяці в застосунку izibank — і отримай сертифікат в Сільпо на 500 грн! ❤️ лише гарантований подарунок! акція діє з 15.04.25 по 31.05.25 — не зволікай, кількість сертифікатів обмежена.
Вигідна пропозиція скажете ви :)
Тому було прийняте рішення 15.04.25 р. 11⁴⁵ про відкриття депозиту на суму 10001 грн.
15.04.25 16⁴³ в мобільний банк izibank прийшло push повідомлення такого змісту:
умови Акції «500 грн до депозиту» — виконано! очікуйте повідомлення з сертифікатом на 500 грн до Сільпо протягом 10 робочих днів. ми докладемо всіх зусиль, аби ви отримали свій подарунок якнайшвидше! 💙
Ну все чекаємо 10 днів на сертифікат і не відбувається нічого…
25.04.25 написав на підтримку де консультант відповів що це виявляється мав бути розіграш сертифікатів, хоча про розіграш в push повідомленнях нічого. Розіграш сертифікатів виявився розіграшем лохів :)
Посилання на скрін push від банку:
Відверте знущання
первый раз пишу в отзыв и сразу в Минфин.
Нет поддержки, Ужасное приложение, Ужасный операционный блок.
Підтримка — точніше, її відсутність.
Я звертався до підтримки 4 рази за 2 роки.
0 реакції — завжди всі оператори зайняті.
Пишу вже о першій ночі в надії отримати відповідь.
Пишу повне запитання зі скріншотами та всією інформацією.
(У мене 5 років одна картка, один рахунок у гривні)
О 6:10 підключається оператор, питає останні 4 цифри картки (до цього вже тричі писав номер картки, з якою звертаюсь).
О 6:25 чат закривається.
В жодному іншому банку у мене не питають останні 4 цифри картки.
Дзвінок на гарячу лінію — 15 хвилин музики, відповіді немає, немає номера в черзі (щоб хоча б зорієнтуватися, чи варто чекати відповіді).
Вдень така ж ситуація: пишеш о першій дня — відповідають о п’ятій вечора.
Це найгірша підтримка, з якою я коли-небудь стикався.
Додаток — він постійно лагає.
І тут проблема не в моєму телефоні і не в тому, що він якось гальмує.
Проблема в тому, що їхній бекенд надсилає пуш про неуспішну транзакцію.
Але в додатку ця транзакція взагалі не відображається (її просто немає ні у виписці по картці, ні в самому додатку).
Також для цього банку не новина — зникнення транзакцій з історії.
Вони просто зникають через деякий час. (проблема була в 2021 так і залишилась)
Випадок з додатком Сільпо та оплатою через Masterpass.
Кожного разу — відмова в оплаті. (Інтернет-ліміт та все інше було в порядку)
Звертався в підтримку — знову ж таки, відповіли через кілька годин.
Відповіли, що вебтермінал Сільпо не відповідає вимогам НБУ.
Протягом 2 тижнів оплачував: ПриватБанком, Монобанком, ПУМБом, А-банком — все було добре.
Через 2 тижні оплата через них знову запрацювала.
Іншими послугами цього банку не варто користуватися, особливо при роботі з великими сумами, оскільки існує ризик втрати коштів, а служба підтримки може або не відповісти, або надати недостовірну інформацію.
Про те, як пробити банківське дно
Скорее всего, БАНК хочет закрыться и смыться с нашими деньгами!!!
Сначала написали что выведут через 3 рабочих и 3 календарных дня, на 5 день с ним из связываюсь уточнить, пишут что за 6 дней, не получится вывести, сейчас ожидайте до 30 дней.
Скамина лютая.
IZIBANK, представители, если вы это читаете, советовал бы заняться вопросом по этой сумме.
Пока оставляю гневный отзыв, если проблема будет не решена, подаю в суд, настроен я серьезно.
Крадії!! Не віддають кошти!
Без заголовка
Погашення кредиту
Додала б скріни, але тут не можна.
— Поясніть будь ласка, по якому принципу списується відсотки за користування, бо списує кожен раз різну суму так, що на рахунку залишається 0
— нараховуються відсотки залежного від користування кредитною лінією. (через 10хв) дякуємо, що звернулись до нас! гарного вечора
Запитую знову у іншого оператора вже:
— Я нею не користуюсь, буквально просто закидую мінімалку + трохи зверху, списання не по якимось чітким правилам проходять бо суми були б однакові
— уточніть ваше питання, будь ласка
— Чому при одному й тому самому мінусі списує різні суми по відсоткам?
— це залежить від кількості днів у місяці і точної суми залишку на картці
— Точна сума залишку завжди 0, тобто закину я 2000 чи 2500 списує завжди під 0
— бачу по виписці, що суми залишків у вас різні були, також все залежить від кількості днів на місяць
— (кидаю їм скріншот) Ок, тут різниця в 2 рази, як к-сть днів в місяці на це впливає?
— в лютому списання відбулося двома платежами
— У вас є доступ до історії списань?
— так
— Якщо переглянете — побачите, що кожного разу сума поповнення однакова, а списання хаотичні. Я просто не розумію, це якісь нюанси додатку чи що це? Якщо я 3000 закину воно і їх під 0 також спише на різні відсотки?
— система списує відсотки відповідно до суми залишку на рахунку та наявності поповнень рахунку
Блокировка всех карт
Ужасный банк, как можно так работать!
Блокування рахунку
Не повертають заблоковані кошти!
Вже приблизно пів року ізі банк не повертає кошти!
Підтримка просто не відповідає! Як на це можно вплинути?
Підтримка
Поддержка