EasyBank: без финансового номера клиент не может даже узнать баланс!!!
У меня есть виртуальная карта EasyBank. Доступ к финансовому номеру был утерян, озвучить его я также не могу. После входа в приложение с неизвестного устройства, в целях безопасности, я самостоятельно через горячую линию заблокировала приложение и карту. На карте, предположительно, остались мои деньги.
С этого момента начался настоящий замкнутый круг.
Я неоднократно обращалась в поддержку EasyBank с просьбой: — либо помочь сменить финансовый номер на актуальный, к которому у меня есть доступ; — либо хотя бы сообщить баланс карты; — либо провести видеоидентификацию личности.
Я готова предоставить и предоставляю: — паспорт гражданина Украины; — ИНН; — загранпаспорт; — кодовое слово; — PIN-код для входа в приложение; — номер карты; — номер телефона, на который ранее был зарегистрирован аккаунт.
Однако сотрудники банка постоянно отвечают, что без доступа к финансовому номеру помочь ничем не могут.
По рекомендации поддержки я дважды обращалась в отделение ТАСКОМБАНКа № 53 в Киеве. И отдельно хочу отметить отношение к клиентам в этом отделении — такого отношения я не встречала ни в одном банке.
Чтобы с тобой просто соизволили поговорить, буквально приходится уговаривать сотрудников тебя выслушать.
Один раз мне отказали в обслуживании только потому, что я пришла незадолго до закрытия — сотрудники уже собирались уходить. В другой раз отказ был связан с тем, что оператор «занята», а второго сотрудника нет на месте, поэтому мне предложили прийти в другой день. Только после настойчивых просьб меня все-таки согласились выслушать.
При этом информация от горячей линии EasyBank и сотрудников ТАСКОМБАНКа постоянно противоречит друг другу.
EasyBank — это виртуальный продукт ТАСКОМБАНКа, собственных отделений у него нет. Поддержка EasyBank отправляет меня в отделение ТАСКОМБАНКа, утверждая, что все вопросы решаются там. А в отделении ТАСКОМБАНКа меня фактически не воспринимают как клиента и постоянно отправляют обратно в поддержку EasyBank со словами «звоните и решайте с ними».
Первый раз в отделении мне сказали, что паспорт Украины и ИНН не подходят, потому что регистрация проходила через Дію и загранпаспорт. На следующий день я принесла загранпаспорт. После этого у меня приняли заявление на смену финансового номера, но сообщили, что сами они ничего не меняют, а только передают заявку в техподдержку EasyBank.
После этого поддержка EasyBank снова отправляет меня в отделение банка либо снова требует финансовый номер, доступа к которому у меня нет.
Получается абсурдная ситуация: я подтверждаю свою личность всеми возможными способами, но доступ к моему счету и даже информация о балансе полностью заблокированы только потому, что утерян доступ к финансовому номеру.
У меня складывается впечатление, что банк просто затягивает процесс и не заинтересован в решении проблемы клиента.
Я хочу:
Получить доступ к информации по своему счету и узнать остаток средств.
Либо сменить финансовый номер.
Либо закрыть счет с возвратом остатка денежных средств.
Очень надеюсь, что после публикации этого отзыва со мной свяжется компетентный сотрудник банка и поможет наконец решить вопрос, который обычная поддержка не решает уже вторую неделю.
Чотири місяці ігнорування кримінального провадження, відсотковий та телефонний терор від працівників izibank / ТАСКОМБАНК
Е-mail:lysenko.vika@ukr.net
Найгірший банк який краде 20 % від суми у разі закриття рахнку
Що стосується служби підтримки то це взагалі катастрофа, в трубку Вас можуть культурно навіть послати.
В жодному разі не відкриваєте рахунок у цьому банку якщо не хочете стати жертвою якою нажаль став я
izibank підтвердив блокування шахрая, але приховує номер звернення та ігнорує потерпілу
08.05.2026 року я стала жертвою шахрайських дій з боку клієнта вашого банку. На картковий рахунок UA433395002620101835528900001 мною було перераховано 649 грн. Після отримання коштів особа припинила зв’язок. Як з’ясувалося пізніше, від дій цієї особи постраждало вже багато людей на різних онлайн-платформах.
Мною були вжиті всі необхідні заходи:
1. Подана заява до Департаменту кіберполіції. Наразі я маю на руках офіційну інформаційну довідку № 488140 від 08.05.2026, яка підтверджує реєстрацію мого звернення.
2. В чаті підтримки банку я надала всі докази та номер заяви. Оператор банку офіційно підтвердив мені в переписці: «Картковий рахунок, на який були переведені кошти, наразі заблоковано».
Проте, коли я попросила надати реєстраційний номер мого звернення у банку (кейс) для передачі його слідчому, підтримка відмовила, заявивши, що «номери не фіксуються», та в односторонньому порядку припинила діалог, назвавши розмову «циклічною».
Вважаю такі дії банку неприпустимими. Якщо банк дійсно заблокував кошти, він має надати номер інциденту. Якщо ні — це введення в оману потерпілої сторони.
Мої вимоги до банку:
1. Офіційно підтвердити тут, у відповіді на відгук, статус блокування рахунку [НОМЕР КАРТКИ ШАХРАЙКИ].
2. Надати номер внутрішньої реєстрації моєї скарги.
3. Утримувати блокування до отримання запиту від правоохоронних органів, які вже займаються справою № 488140.
4. Сприяти добровільному поверненню коштів згідно зі ст. 1212 ЦК України.
До відгуку додаю скріншоти: квитанцію про оплату, офіційну довідку від Кіберполіції та скріншот чату, де оператор закриває діалог.
ЖАХ
блокування рахунки військовим
Хлопці, які захищають ваші жопи,(до робітників банку)не в змозі, будучи на позиціях, подавати вам постійно якісь довідки…Моя порада всім, не зв’язуйтесь з цими пофігістами!!!
Блокування
Ігнор служби підтримки
Найжахливіший банк, з котрим я взагалі мала справи.
1. Надають недостовірну інформацію. На картку надійшло поповнення, через 15 хвилин після цього на моє питання щодо залишку мені відповіли, що залишку немає.
У заяві про закриття рахунку термін закриття — 45 календарних днів, оператори підтримки повідомляють регламенти про 45 робочих днів. Що з цього правда — залишається тільки вгадувати.
2. Дописатися просто неможливо — закривають чат якомога скоріше (хоч би здихатися вже вас і ви знову на них не потрапили), треба пройти декілька спам етапів від бота, щоб відповів оператор.
3. Закриття картки — це просто жах. Закриття відбувається за заявою (в нормальному банку достатньо просто звернутися до підтримки), триває 45! днів. Не знаю, хто це придумав, але цензурних слів немає стосовно їх регламентів. Яким чином мене сповістять про те, що картка закрита — невідомо, бо оператор на моє прохання закрити рахунок швидше відписав «Даша, закриття триває 45 днів. дякуємо, що звернулись до нас!📱» і закрив чат :)
4. Комісії та тарифи — окрема тема. В застосунку хотіла переказати 2 грн на свою картку іншого банку — потрапила на комісію 20!!! грн. Комісії 1000%? Цікаво. На питання відповіли, що такий тариф. Я надіслала скріншот з їх сайту з їх тарифами, де чітко вказано, що перекази на інші картки — безкоштовні, у відповідь отримала лише «бажаєте зафіксавати до техвідділу для розгляду це питання?». Ні, «дуже хочу» платити по 1000% комісії :)
5. Надають посилання для користування сервісами з рос. мовою (зашита у посиланні, не через налаштування мого браузеру така встановилася). Тут коментувати не буду, вважаю, що у поточний час це — неприпустимо.
6. Розголошення інформації без будь-яких верифікацій. На моє перше прохання у чаті не чувши і не бачивши мене мені озвучили мій баланс. А що, якщо звернеться людина, котра взламала сім-картку людини? Без коментарів, інформаційної безпеки нуль.
Не раджу цей банк взагалі, якщо не бажаєте, щоб до вас ставилися як до дратівливого фактору, а не як до людини.
Категорично не рекомендую
В который раз самовольно меняют условия и выставляют комиссии наугад
Це не банк, це просто бандитизм офіційно зареєстрований
Жахливий банк і як надавач послуг і як роботодавець
2. Банк взагалі під клієнтів не адаптується, підтримка працює раз через раз. Легше просто не користуватись, ніж отримати якісь потрібні тобі послуги.
Єдине, що толкове це кешбек, але він того не вартий.
Як виглядає дно ізі банк
*** банк
Шахрайський банк
Гіршого не бачив
Как закрыть счёт онлайн
Не возможно закрыть счёт. Убогое приложение
Ми вкрадем ваші депозити
**** банк
никому не рекомендую этот ****, дозвон до тех под. по часу занимает если что
хочу 1на1 с каждым сотрудником выйти