Для того чтобы оставить отзыв, нужно войти или зарегистрироваться
Алена Щесняк 18 мая 2026, 11:13
Пишу этот отзыв в надежде, что представители EasyBank наконец-то обратят внимание на мою ситуацию и помогут решить проблему, потому что уже вторую неделю я не могу получить доступ к собственным средствам.
У меня есть виртуальная карта EasyBank. Доступ к финансовому номеру был утерян, озвучить его я также не могу. После входа в приложение с неизвестного устройства, в целях безопасности, я самостоятельно через горячую линию заблокировала приложение и карту. На карте, предположительно, остались мои деньги.
С этого момента начался настоящий замкнутый круг.
Я неоднократно обращалась в поддержку EasyBank с просьбой: — либо помочь сменить финансовый номер на актуальный, к которому у меня есть доступ; — либо хотя бы сообщить баланс карты; — либо провести видеоидентификацию личности.
Я готова предоставить и предоставляю: — паспорт гражданина Украины; — ИНН; — загранпаспорт; — кодовое слово; — PIN-код для входа в приложение; — номер карты; — номер телефона, на который ранее был зарегистрирован аккаунт.
Однако сотрудники банка постоянно отвечают, что без доступа к финансовому номеру помочь ничем не могут.
По рекомендации поддержки я дважды обращалась в отделение ТАСКОМБАНКа № 53 в Киеве. И отдельно хочу отметить отношение к клиентам в этом отделении — такого отношения я не встречала ни в одном банке.
Чтобы с тобой просто соизволили поговорить, буквально приходится уговаривать сотрудников тебя выслушать.
Один раз мне отказали в обслуживании только потому, что я пришла незадолго до закрытия — сотрудники уже собирались уходить. В другой раз отказ был связан с тем, что оператор «занята», а второго сотрудника нет на месте, поэтому мне предложили прийти в другой день. Только после настойчивых просьб меня все-таки согласились выслушать.
При этом информация от горячей линии EasyBank и сотрудников ТАСКОМБАНКа постоянно противоречит друг другу.
EasyBank — это виртуальный продукт ТАСКОМБАНКа, собственных отделений у него нет. Поддержка EasyBank отправляет меня в отделение ТАСКОМБАНКа, утверждая, что все вопросы решаются там. А в отделении ТАСКОМБАНКа меня фактически не воспринимают как клиента и постоянно отправляют обратно в поддержку EasyBank со словами «звоните и решайте с ними».
Первый раз в отделении мне сказали, что паспорт Украины и ИНН не подходят, потому что регистрация проходила через Дію и загранпаспорт. На следующий день я принесла загранпаспорт. После этого у меня приняли заявление на смену финансового номера, но сообщили, что сами они ничего не меняют, а только передают заявку в техподдержку EasyBank.
После этого поддержка EasyBank снова отправляет меня в отделение банка либо снова требует финансовый номер, доступа к которому у меня нет.
Получается абсурдная ситуация: я подтверждаю свою личность всеми возможными способами, но доступ к моему счету и даже информация о балансе полностью заблокированы только потому, что утерян доступ к финансовому номеру.
У меня складывается впечатление, что банк просто затягивает процесс и не заинтересован в решении проблемы клиента.
Я хочу:
Получить доступ к информации по своему счету и узнать остаток средств.
Либо сменить финансовый номер.
Либо закрыть счет с возвратом остатка денежных средств.
Очень надеюсь, что после публикации этого отзыва со мной свяжется компетентный сотрудник банка и поможет наконец решить вопрос, который обычная поддержка не решает уже вторую неделю.
Вікторія Лисенко 14 мая 2026, 11:10
Добрий день.Я, Лисенко Вікторія Володимирівна, вимагаю негайного втручання керівництва АТ «ТАСКОМБАНК» (izibank) у ситуацію, яка набула ознак злісного порушення законодавства України та прав споживачів.Мій додаток було зламано шахраями, які оформили кредит на 65 000 грн. Ще 14 січня 2026 року я офіційно надіслала банку документи про відкриття кримінального провадження та витяг з ЄРДР. Банк був належним чином повідомлений про злочин 4 місяці тому.Додатково для врегулювання питання я надсилала листи:15 квітня 2026 року — на hello@izibank.com.ua16 квітня 2026 року — на debt.izibank@tascombank.com.uaЖодної офіційної відповіді на три моїх звернення банк не надав. Натомість штатні працівники банку здійснюють щоденний телефонний терор та надсилають погрози у Viber, вимагаючи сплати коштів. Банк свідомо нараховує відсотки на шахрайський кредит, знаючи про кримінальну справу з січня.Вимагаю: Негайно припинити дзвінки та погрози з боку працівників банку.Провести службове розслідування щодо ігнорування витягу з ЄРДР від 14.01.2026.Зупинити нарахування відсотків та штрафів з дати порушення кримінальної справи.
Е-mail:lysenko.vika@ukr.net
snu43410500 12 мая 2026, 0:06
Izi Bank це був найгірший мій досвід з банком, після того як Вони заблокували мені рахунок я надав офіційні документи про походження коштів, банку Вони не підійшли і вони закрили мій рахунок, але враховуючи що у мене на рахунку було 75000 грн. банк забрав у мене за це 20 % тобто 15000 грн.

Що стосується служби підтримки то це взагалі катастрофа, в трубку Вас можуть культурно навіть послати.

В жодному разі не відкриваєте рахунок у цьому банку якщо не хочете стати жертвою якою нажаль став я
Password0207 9 мая 2026, 16:26
Добрий день. Хочу публічно висловити претензію до роботи служби підтримки izibank (АТ «ТАСКОМБАНК») та вимагаю належного реагування на факт серійного шахрайства.
08.05.2026 року я стала жертвою шахрайських дій з боку клієнта вашого банку. На картковий рахунок UA433395002620101835528900001 мною було перераховано 649 грн. Після отримання коштів особа припинила зв’язок. Як з’ясувалося пізніше, від дій цієї особи постраждало вже багато людей на різних онлайн-платформах.
Мною були вжиті всі необхідні заходи:
1. Подана заява до Департаменту кіберполіції. Наразі я маю на руках офіційну інформаційну довідку № 488140 від 08.05.2026, яка підтверджує реєстрацію мого звернення.
2. В чаті підтримки банку я надала всі докази та номер заяви. Оператор банку офіційно підтвердив мені в переписці: «Картковий рахунок, на який були переведені кошти, наразі заблоковано».
Проте, коли я попросила надати реєстраційний номер мого звернення у банку (кейс) для передачі його слідчому, підтримка відмовила, заявивши, що «номери не фіксуються», та в односторонньому порядку припинила діалог, назвавши розмову «циклічною».
Вважаю такі дії банку неприпустимими. Якщо банк дійсно заблокував кошти, він має надати номер інциденту. Якщо ні — це введення в оману потерпілої сторони.
Мої вимоги до банку:
1. Офіційно підтвердити тут, у відповіді на відгук, статус блокування рахунку [НОМЕР КАРТКИ ШАХРАЙКИ].
2. Надати номер внутрішньої реєстрації моєї скарги.
3. Утримувати блокування до отримання запиту від правоохоронних органів, які вже займаються справою № 488140.
4. Сприяти добровільному поверненню коштів згідно зі ст. 1212 ЦК України.
До відгуку додаю скріншоти: квитанцію про оплату, офіційну довідку від Кіберполіції та скріншот чату, де оператор закриває діалог.
An An 30 апреля 2026, 13:22
за секунду заморозили всі кошти залишили посеред фулиці чужої країни без копійки грошей нема грошей на автобус на харчу сказали чека 60 днів на відповідь!!! піду себ всбю бо нема на що жити все забради все вкрали без попередження тупо блок на 60 днів.
не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
Vika Lytovchenko 25 апреля 2026, 10:31
Блокують рахунки чоловікам ЗСУ… додзвонитися взагалі 0, підтримка завжди вигадує якісь ---, щоб не було можливості зняти кошти…
Хлопці, які захищають ваші жопи,(до робітників банку)не в змозі, будучи на позиціях, подавати вам постійно якісь довідки…Моя порада всім, не зв’язуйтесь з цими пофігістами!!!
Це банк ЖАХ…ігнор, блокують рахунки навіть військовим!!! **** …по разів 💯 потрібно якісь довідки…чоловік воює, а вони требкють то довідку їм якусь, то ще щось…на позиції людина, вони ніхріна не розуміють…одним словом ****
Ivan777Ij 4 апреля 2026, 15:18
Отделение по адресу: Киев, пр-т Красной Калины, 26
Не можуть закрити доступ до застосунку карта закрита підтримка ігнорить банку фігня не рекомендую краще вже на інший банк перейти ніж бути в цьому банку
Користувач Користувач 30 марта 2026, 21:24
Нещодавно відкрила картку цього банку задля кешбеку (котрим, до речі, жодного разу не скористалась). Банк надав мені мінімальний кредитний ліміт, і навіть враховуючи це — я не проводила жодної операції до сьогодняшнього дня. Задля збереження позитивної кредитної історії вирішила закрити рахунок у цьому банку, звернулась до підтримки у телеграмі. Почну по порядку:
1. Надають недостовірну інформацію. На картку надійшло поповнення, через 15 хвилин після цього на моє питання щодо залишку мені відповіли, що залишку немає.
У заяві про закриття рахунку термін закриття — 45 календарних днів, оператори підтримки повідомляють регламенти про 45 робочих днів. Що з цього правда — залишається тільки вгадувати.
2. Дописатися просто неможливо — закривають чат якомога скоріше (хоч би здихатися вже вас і ви знову на них не потрапили), треба пройти декілька спам етапів від бота, щоб відповів оператор.
3. Закриття картки — це просто жах. Закриття відбувається за заявою (в нормальному банку достатньо просто звернутися до підтримки), триває 45! днів. Не знаю, хто це придумав, але цензурних слів немає стосовно їх регламентів. Яким чином мене сповістять про те, що картка закрита — невідомо, бо оператор на моє прохання закрити рахунок швидше відписав «Даша, закриття триває 45 днів. дякуємо, що звернулись до нас!📱» і закрив чат :)
4. Комісії та тарифи — окрема тема. В застосунку хотіла переказати 2 грн на свою картку іншого банку — потрапила на комісію 20!!! грн. Комісії 1000%? Цікаво. На питання відповіли, що такий тариф. Я надіслала скріншот з їх сайту з їх тарифами, де чітко вказано, що перекази на інші картки — безкоштовні, у відповідь отримала лише «бажаєте зафіксавати до техвідділу для розгляду це питання?». Ні, «дуже хочу» платити по 1000% комісії :)
5. Надають посилання для користування сервісами з рос. мовою (зашита у посиланні, не через налаштування мого браузеру така встановилася). Тут коментувати не буду, вважаю, що у поточний час це — неприпустимо.
6. Розголошення інформації без будь-яких верифікацій. На моє перше прохання у чаті не чувши і не бачивши мене мені озвучили мій баланс. А що, якщо звернеться людина, котра взламала сім-картку людини? Без коментарів, інформаційної безпеки нуль.
Не раджу цей банк взагалі, якщо не бажаєте, щоб до вас ставилися як до дратівливого фактору, а не як до людини.
Андрій Дідик 11 марта 2026, 13:15
Не можливо закрити карту
Uriy Neo 4 февраля 2026, 7:59
Добрый день, хочу закрыть карту в Изибанк и удалить аккаунт, в мобильном приложении указано, что закрыть счет и удалить аккаунт можно только через оператора контакт центра, но туда не возможно дозвониться, в месенджере тоже не отвечают уже несколько дней.
Dmitro2092 21 декабря 2025, 19:53
Користувався кредитом справно платив відсотки, шалені відсотки, потім пішов добровольцем на фронт, під час служби не платив відсотки з надією що банк спише нараховані відсотки під час мого перебування в зоні бойових дій, був кредит ще в одному банку кредит Днепр, скинув їм документи одразу списали відсотки я в свою чергу закрив кредит все добре, а ці потвори це просто жах оператори хамлять, документи скидав разів 5 і що відмова !, написав листа голові правління чекав відповіді 50 днів і все як під копірку плати всі нараховані відсотки та штрафи, служба підтримки це щось чекаєш по годині бере якась худоба ти починаєш пояснювати воно хамить потім скидає і все по новій!!! ну добре думаю чорт з вами я все сплатив і що? тепер почався квест з закриттям рахунку тут також повна ***, я наробив аудіо записів сскрінів спілкування з операторами хочу оприлюднити позицію цих ***до захисників
не засчитана Модерация сайта не подтвердила отзыв
Karavanv 12 декабря 2025, 15:31
1. Був досвід роботи в цьому банку. Зарплатня мізерна, часто затримки премій. Локальні керівники відділів якщо приходили нормальні, то довго не затримувались, а директор не компетентна і ставиться до всіх по хамськи. Може навіть наматюкатись.
2. Банк взагалі під клієнтів не адаптується, підтримка працює раз через раз. Легше просто не користуватись, ніж отримати якісь потрібні тобі послуги.
Єдине, що толкове це кешбек, але він того не вартий.
SergioNeramos 26 ноября 2025, 15:45
Вчора я, клієнт Луньов Сергій Олександрович. звернувся в підтримку, просте питання, не можу увійти в додаток.Я таке бачив вперше, різні людини 8 годин мурижили мене, ніякої професійності, не можуть вирішити просту проблему. 8 гооодин. Я клієнт, ви на мені гроші заробляєте, Альо. В кінці вже це була четверта або тридцять п’ята дівчина мені допомогла,їй вдячен. Одне питання тепер, рахунок закривати скільки, рік будете тепер?
Valeriaerche 26 ноября 2025, 12:34
Я про такий банк навіть в помині не чула, поки на додаток Дія не прийшло підтвердження про підтвердження особи, а потім в повідомленні написано, що відкрита кредитна картка. Через пару міс прийшов лист про заборгованість, я почала їм телефонувати, писати на телеграм, ніхто трубки не бере, не відписують, а якщо і відписують то не внікають в розмову, почали взагалі казати чи бажаю змінити фін.номер, а то навіть не за моїм номером зареєстровано, я їм відповідаю що мій єдиний номер уже років 10 то не мій ,і все. А це коли заборгованість набігла, то вони зразу дзвонять. По телефону менеджер ОЛЕНА, хамить, не слухає, не допомогає у вирішенні питання, провокує, а на кінець взагалі винну скидає на мене ,і те що я їй пояснювала, все до одного місця. Питаю в неї що підкаже, як вирішити що це шахраї, а вона спихає ''ти ж працювала в цій структурі, повинна знати '' а ти дорогенька повинна знати свою роботу.
yuriykisil 22 ноября 2025, 8:57
В цьому недобанкі почали займатися шахрайством. Змінили тарифи, все для людей. Щоб переказати 100 грн. на картку іншого банку по Україні ввели комісію 20 грн. Звертаюсь до банку: ви щось курите???
ivanov82 7 ноября 2025, 19:15
В мене був перевищен ліміт. Хотя ліміт був перевищен, яки банк установив внутрішньо, ліміт був 30 тисяч, мені скинули 7 тисяч більше. Карту заблокували моментально. Потребували надати квітанціі, та пояснити звідки доход. Я надав документи які просили, потім вони попросили документи ФОП, я їх теж надав. Зараз пройшло 37 днів з блокування карти, карту досі не розблоковали, я написав заяву на повернення коштів і закриття рахунку, хоча і втрачу 20 відсотків але вжє хай так. Рахунок теж не закрили. На зараз постійно пишуть, що питання розглядається у прискореному режимі. Дозвонитися не реально, тільки пишу на почту і в телеграмі. Кому повернули кошти напишить будь ласка. Найгірший банк, взагалі не розумію повернуть кошти чи ні (((((
Magazine777 4 ноября 2025, 15:14
Месяц пишу им в Вайбер, на почту, совсем не отвечают.
Не возможно закрыть счёт. Убогое приложение
LiquidStorm 1 ноября 2025, 19:23
Тривалий час користувався банком, розміщав депозити, згодом переводив у інші банки, де були цікавіші умови. У вересні банк запропонував гарні умови, тож вирішив перевести кошти депозитів, що завершилися у іншому банку, до ІЗІ. Усі перекази були СЕП, власні кошти, після надходження — відразу відкривався депозит. Раптом 13 жовтня банк блокує рахунок в ІЗІ та усі картки в ТАС, і вимагає пояснення операцій. Наступні кілька днів намагався зконтактувати із підтримкою, надав договори депозитів з іншого банку, виписки переказів та договори нових відкритих депозитів. Усі документи двічи були надіслані в їх чат у Вайбер та у Телеграм. Також у відділенні ТАС подав у паперовому вигляді ці документи та заяву пояснення. Ніби все прозоро, ніяких р2р чи надходжень з чужих карток. Станом на 31 жовтня усі рахунки досі заблоковані, а проценти по депозитах, що зарахували на неактивний рахунок 1 листопада, неможливо ні перевести, ні витратити. Коли туди ж попадуть гроші з депозиту, вони теж виявляться у заручниках банку.
scamizibank 31 октября 2025, 15:43
заблокировал счет после поступления 60к за месяц, предоставил чеки по этим транзакция и ждал пол месяца пока раздупляться. В итоге мне надоело и я говорил чтоб закрыли счет и отдали деньги, пишут что проверяют информацию и кормят завтраками по типу ваш вопрос будет решен в пятницу, то есть сегодня, а сегодня уже пишут что не могут закрыть счет и деньги так и висят заблоканые

никому не рекомендую этот ****, дозвон до тех под. по часу занимает если что
хочу 1на1 с каждым сотрудником выйти
Главная / Банки Украины 🏦 / izibank 💰 / Отзывы о izibank 📝

На странице вы можете ознакомится с отзывами о izibank, а также оставить комментарий о своем опыте сотрудничества с банком. Отзывы клиентов, помогут вам решить, в каком банке лучше разместить депозит, взять кредит наличными, открыть счет или просто обменять валюту. Если банки не дают вам кредит, возьмите займ онлайн в микрофинансовых организациях Украины.