Не має можливості отримати інформацію по своєму рахунку в банку
Через пуші додатку в серпні тричі приходили відмови по якомусь списанню на одну і ту саму суму. Встановила додаток на інший телефон видаливши попередньо додаток з другого телефону (для банківських додатків у мене окремий телефон), коли зайшла у мене там все пусто: ні рахунку, ні історії, ні виписок.
Регулярний платіж по кредитній карті платила по iban (як сказали в підтримці, коли вона ще була) бо карта протермінована і платежі на карту відхилялись. Саму попередню картку я оформлювала у відділенні таскомбанку, коли спитала в підтримки чи можу туди поїхати вирішити питання мені відмовили — сказали ні ні ми не таскомбанк. Водночас, я дуже добре пам’ятаю, що підписувала документи і менеджер вносила інфо саме в комп таскомбанка і вирішила набрати гарячу лінію таскома, ввівши всі дані мій рахунок виявилось, що там є таки) я отримала по ньому інфо в режимі озвученої роботом інформації. Водночас наразі сума платежу озвучена втричі вища, але так розумію що це вже не вияснити якщо не піти у сам банк. Але питання чому ізі морозиться, що вони не таском, і якщо таском заморозиться від мене, що вони не ізі? Платити не ясно куди (по iban приходили пуші, але у серпні вже пуша не було, але при дзвінку на таском платіж був, все добре), отримати виписку-звірку теж не ясно як🤷
Терорризує, хоча все сплачено вчасно і с запасом. Служба підтримки не існує
Банк дуже сумнівний
Плохая работа банка.
Задаю вопросы в мессенджер Viber и Telegram там тоже не отвечают. Банк всё время отбрехуется большим обращением. Как работаете плохо и обращений много. Этому банку банковская лицензия не нужна.
З 01.08.2026 року додаток і всі функції досі не запрацювали
Служба підтримки напевно «ДЛЯ ГАЛОЧКИ»
Не закривають кредит та не передають дані в УБКІ вже 2 тижні
ще 05.08.26р. я вніс всі кошти і погасив кредит, появилось віконце «кредит успішно погашено», хоча він не закрився, так і висів відкритим. Я подумав, що виник якийсь технічний збій і протягом 24 годин все вирішиться.
06.08.26р. я зайшов в додаток і зрозумів, що кредит все ще відкритий, а дані про погашення не передані в УБКІ, тоді я перший раз написав в тех. підтримку. Мені відповіли «Очікуйте на списання. Кошти зараховані. Після списання отримаєте повідомлення про закриття».
07.08.26р. я знову звернувся в тех. підтримку. Там мені нічого не відповіли, лиш зазначили «через нещодавні технічні роботи, система ще знаходиться на доопрацюванні деяких функцій, прохання очікувати. перепрошуємо за тимчасові незручності!» і швиденько завершили чат, вони це дуже люблять. Я спробував ще раз написати в підтримку цього дня, щоб отримати вже точну дату вирішення ситуації, однак на моє повторне запитання ніхто не відповів взагалі.
10.08.26р. знову звернувся в підтримку. Мені почали доказувати, що я взагалі не оплатив цю заборгованість, пропонували оплатити. Я скинув в тех. підтримку всі підтверджуючі скріншоти оплат, екрану з написом погашення, потім консультант написала «тоді очікуйте, поки кошти розподіляться по рахунку, бо останнє списання було в той період коли додаток не працював». Тобто консультант взагалі не орієнтується, що відбувається в банку.
11.08.26р. енна моя спроба написати в підтримку, вже інша консультантка знову мені написала, що «необхідно внести на реквізити 100 грн, так як у вас наявна заборгованість». Я знову скинув скріншоти на підтвердження оплати ще 05.08., потім отримав очікуване «очікуйте на зарахування та на зняття обмеження». Я зазначив, що така відповідь мені не підходить, попросив вирішити питання, тоді консультант зазначила «зафіксували ваш запит на уточнення до профільного відділу, очікуйте на зворотній зв’язок». Звісно ж ніхто жодного зворотнього зв’язку мені не надав.
13.08.26р. та ж тех. підтримка «ваше питання зафіксоване, очікуйте на відновлення роботи усіх функцій та актуалізацію даних щодо заборгованості» «вказати терміни не можемо, так як питання знаходиться у компетенції іншого відділу». На такі відповіді я консультанту прямо зазначив, що так проводити якісь оновлення можна рік, і що я через них погіршую свою кредитну історію та не можу користуватись коштами. Сказав йому, що в такому разі, якщо вони не можуть зазначити терміни самостійно, я буду змушений писати скаргу в НБУ, Мінфін та, в разі не вирішення ситуації, подавати позовну заяву в суд. На що консультант мені відповів «можливо». Тобто, консультант сам розуміє, що такі дії це єдине, що може мені допомогти вирішити ситуацію з їх банком. Це просто сюрреалізм. Тоді я вже зрозумів, що тут діла не буде, але дав банку останній шанс ще.
17.08.26р. написав в банк, що таке відношення до своїх клієнтів просто неможливе в сучасних реаліях, запевнив банк, що дуже довго чекав, пробував вирішити ситуацію, два рази мій запит десь хтось фіксував і не надав мені жодної відповіді. Сказав банку, що вони мають до завтра вирішити всі свої питання, інакше я почну привертати увагу до їх беззаконня.
Сьогодні вже 18.08.26р. жодних змін так і нема, я прекрасно розумію, що я так можу їм місяцями писати і отримувати лише загальні відповіді про оновлення.
Прохання нарешті розібратись з ситуацією. Вимагаю закриття мого кредиту, внесення відповідних даних в УБКІ та нормального відношення до своїх клієнтів.
Їм навіть 1 зірку нема за що ставити, я просто в шоці від такого відношення.
Ігнорування підтримки, зникнення 900 грн та безпідставний штраф через збій у додатку izibank
10.08.2026 року 900 грн просто зникли з балансу картки. У виписці транзакцій списання відсутнє, у графі «відправлено на погашення» вказано 0.00 грн, а сума наступного платежу зросла до 1417.62 грн через нарахований штраф за «прострочку», яка виникла з вини банку!
У месенджерах — повний ігнор. 11 серпня я направила офіційну претензію з усіма скріншотами на пошту (hello@izibank.com.ua, support@izibank.com.ua, info@tascombank.com.ua). Сьогодні вже 18 серпня відповіді немає. Всі скріншоти екрана (внесення коштів, помилка додатка, стан кредиту та відправлений e-mail) наявні. Вимагаю знайти 900 грн, зарахувати їх датою 05.08 та скасувати безпідставні штрафні санкції!
Невозможно снять средства с депозита
Однако после «обновления» в течении которого 4−5 дней вообще невозможно было пользоваться банком в принципе (что уже тревожно), эта самая заначка перестала выдавать деньги. ПРинимать — пожалуйста. Снять любую сумму обратно на карту «ой, щось пішло не так, спробуйте ще раз». И вот, с 08.08.26 тянется веселая история о том, как мой вопрос конечно же в работе, и сотрудники ИТ отдела дерутся за право его поскорее выполнить.
08.08 — не ответили вообще
09.08 закрыли вопрос от 08.08, задал по новой.
10.08. уточнили номер карты и закрыли вопрос не дождавшись ответа в течении 30 минут (хотя сами прекрасно могут не отвечать по пол дня)
10.08 повторно обратился, наконец то добрался до оператора, объяснил проблему, прислал скриншот и запись экрана. Зафиксировали, сказали что направят на профильный отдел и потом дадут обратную связь.
11.08 — повторно обратился. То же самое — запрос зафиксирован ждите ответ.
13.08 — повторно обратился. Прошу сообщить строки решения.
14.08 — ответили что нужно время, пообещали ответить. Конечно же ответа нет.
14.08 — в очередной раз прошу сроки решения. В очередной раз просят подождать, сроков нет.
Крайне печальный опыт. В случае наличия нормальной поддержки или четких сроков отнесся бы с пониманием, но тут уже все терпение ушло.
72% годовых! 🤣
Карта заблокирована 2 дня И не реагируют
неправомірне нарахування відсотків
Однак минуло вже три доби, а проблему досі не усунуто. Відсотки продовжують нараховуватися щодня, а сума моєї заборгованості постійно збільшується, незважаючи на моє звернення до служби підтримки.
Не проходит регистрация, некомпетентная поддержка
[05.08.2026 20:40] izibank: «ваша заявка знаходиться на доопрацюванні у відповідному відділі.
будь ласка, очікуйте на сповіщення в застосунку про завершення реєстрації.
перепрошуємо за незручності, якщо виникнуть додаткові запитання — звертайтеся, ми з радістю допоможемо😉»
[05.08.2026 20:40] izibank: «оскільки питанням займається інший відділ, точного терміну вирішення питання, на жаль, не маємо.
щойно надійде відповідь — одразу отримаєте сповіщення в застосунку або з вами зв’яжеться спеціаліст.»
До этого вообще написали про неправильный финансовый номер и тоже завершили чат, только со второго раза удалось словить хотя бы такой ответ.
В итоге вопрос, почему регистрация идёт 2 недели, и почему у поддержки нет связи с отделом чтобы дать мне корректный ответ?
НАЙГІРШИЙ БАНК У ВСЕСВІТІ
Це, якщо дуууууже коротко.
Аааа, і їхня коронна відповідь на усе: «Оновіть застосунок». Звісно, без їхніх 10-и таких відповідей не здогадалась би.
Мрію повернути свої кошти та закрити рахунок назавжди
Невозможно связатся со службой поддержки
Не працює додаток
Самый ужасный банк
Жахливий банк
Забирають гроші з депозиту!
В банку був тільки депозит, і банк за не активність рахунка, десь за півроку, з депозиту зняв 250 грн!!!
Не кладіть в ізі свої гроші, бо поки депозит полежить у банку, банк все спише собі за не активність рахунка!!!
Банк просто знімає гроші З ВАШОГО ДЕПОЗИТУ собі!!!
Після перших безкоштовних 3 місяців — 50 грн потім за кожний місяць на 50 грн більше тобто і 100 і 150 і 200 і тд. грн за місяць!!!
Ніяких транзакцій по картці у застосунку не показує, це написала служба підтримки на моє питання «де мої гроші»?
Не віддають кошти, а данні актуалізації провірять вже 5 днів
Кошти мої не віддають, це мої кошти які я ложив на карту … Буду мабуть писати жалобу в НБУ, і звертатимусь до юриста… Мені треба Тільки повернути кошти свої, більше я ніколи в житті з цим банком нічого мати не буду … Ще й рідних і друзів попрошу забрати активи і депозити з цієї кантори …
В нас в Україні є чудові банки і підтримка вирішує все за хвилини, але цей ізі просто не дай Бог… люди забирайте активи поки не пізно, не звʼязуйтесь з цією ОПГ