Хуже банку я ше не бачив
Якшо хтось захоче взяти в цьому банку хоть якісь кошти повязанні з кредитуванням. Моя Вам порада, навіть не думайте. Найбільш гіршого банку я ще не зустрічав. Для того щоб дописатись в тех. підтримку улітають неділі. Були у мене розстрочки в цьому банку, після оновлення їхнього застосунку росстрочки полетіли, і автосписання було недоступне. Спочатку банк казав: (Ніяких штрафів нараховуватись не буде, чекайте відновлення функції автосплати). Через місяць приходять смс і дзвінки від ботів що у мене заборгованість, яку я не погасив. Пішу в тех. підтримку де через лише тільки 3 дні вони відповіли все під контролем, чекайте відновлення. Кожного дня названювали і присилали листи з погрозами про суд і все в такому дусі… Я через тиждень пишу ще раз. У відповідь: (Ось реквізити, оплатіть по ним і тоді все пропаде). А тепер самий сок, за ці майже півтора місяця накапало 50% зверху пені і всього остального. При цьому казали що ніяких штрафів не буде. По факту просто внаглу обманули. Там можна багато чого россказувати про те наскільки це обнаглєвший банк, я вже разів 100 пошкодував що вліз в нього. Закликаю нікого не повторювати моїх помилок і не лізти в цей банк. Те що Вас там обідруть до ниточки і заставлять платити просто з повітря видумані кошти, це буде лише питання часу.