Курс валют в абанке
| EUR | 50.2 | 51 |
| USD | 43.4 | 44 |
Звернення
Раді, що змогли оперативно допомогти у такому важливому питанні. Ваша довіра мотивує нас тримати високу планку якості! Слова подяки вже летять експерту 😎🕊️ Героям Слава!
А-банк постійно наступає на одні й ті самі граблі з арештами ДВС
1. поточний рахунок, відкритий у Акціонерне товариство Акцент_банк, для здійснення видаткових операцій на суму в розмірі, що протягом одного календарного місяця не перевищує двох розмірів мінімальної заробітної плати, встановленої законом про Державний бюджет України на 1 січня поточного календарного року.
2. Постанову надіслати до Акціонерне товариство Акцент_банк для виконання, на виконанні в якому перебуває виконавчий документ стосовно боржника — фізичної особи,
сторонам виконавчого провадження — до відома.
Ця постанова чинна і діє згідно перехідних положень профільного закону про виконавче провадження.
03.04.2026 А-банком було повністю заблоковано всі картки у банку, включаючи зазначену для видаткових операцій, що поставило клієнта у скрутне становище без можливості забезпечити навіть свої базові потреби за ці невелиці законні кошти!
Вимагаю терміново перевірити зазначені факти, зобовязати розблокувати картки та накласти стягнення на фінансову установу, яка діє подібним чином постійно!
Зазначимо, що банк діє виключно в межах законодавства. 03.04.2026 до банку надійшла нова постанова про арешт коштів, у зв’язку з чим були встановлені обмеження.
Наразі Ваше питання вирішене — за рахунком дозволено користування коштами в межах до двох мінімальних заробітних плат на місяць відповідно до вимог виконавчого провадження. Дякуємо за розуміння.
Подяка
Спасибо за быструю помощь и поддержку!
Отдельно хочу отметить оперативную и вежливую поддержку. Спасибо за профессионализм!
Найкращий банк
Віршик
У кожній справі — мобільність.
Найкращий сервіс, вірний шлях,
Він поруч завжди у справах.
Коли фінанси у порядку,
То і життя іде у складку.
Люблю свій банк за доброту,
За чесність і за висоту!
Нам дуже приємно читати такі слова та знати, що Ви задоволені нашим сервісом. Будемо й надалі старатися для Вашого комфорту та позитивного досвіду 😊
Депозити — швидко беремо, віддаємо — збігай пошукай валюту…
Але реальність, як завжди інша… Прийшов у відділення 01.04 (депозит закінчився 31.03) і почув унікальну пропозицію пройтись по місту та пошукати в інших відділеннях, так як валюту привозять тільки під замовлення. Слід зазначити, що замовити валюту під закінчення депозиту в додатку немає можливості, тому що гроші ще не на карті…Пішов гуляти по місту в пошуках своїх грошей. Якщо хтось розраховує отримати гроші в наступний день закриття депозиту, то вдягніть гарне взуття для прогулянок.
Зазначимо, що іноземну валюту ми видаємо відповідно до вимог НБУ, у належному стані. Для гарантованого отримання суми рекомендуємо здійснювати попереднє замовлення.
Оскільки замовлення не було оформлене, Вам запропонували альтернативні варіанти, зокрема звернення до інших відділень.
Наразі замовити валюту з депозиту можна через чат підтримки або за номером 7776.
Дякуємо за Вашу ідею щодо можливості замовлення валюти заздалегідь у мобільному застосунку, обов’язково врахуємо її в роботі.
Ми дуже цінуємо вашу довіру та зробимо все, щоб наступні візити залишали лише приємні враження 💚
Консультації і сервіс
Обслуговування ФОП
Дякую за співпрацю, ціную професіоналів.
Швидко і якісно
Дякую банківським працівникам за професіоналізм.
неадекватний фінмониторинг та робота каналів зв’язку після блокування картки
Як фінансова установа ми зобов’язані аналізувати фінансові операції відповідно до вимог законодавства. Розуміємо, що подібні процедури можуть викликати незручності, проте банк діє виключно у правовому полі. В результаті аналізу було ухвалено рішення про припинення ділових відносин.
Для розв'язання питання відповідно до норм чинного законодавства банк має отримати відповідний офіційний документ, що зможе підтвердити джерело надходження коштів. Такого документу отримано так і не було. Зауважимо, що кошти на Ваших рахунках продовжують належати Вам. Для їх дебатування необхідно заповнити отриманий Вами раніше шаблон заяви. Впевнені, нам вдасться змінити Вашу думку на краще.
Мгновенный перевод от А-банка
Средcтва с карты списались, но так и не дошли до банка получателя
Денег нет ни на карте, ни в истории операций, ни в банке получателе
В истории нет и упоминания о переводе. Растворились в воздухе
Поддержка разводит руками.
У даному випадку платіж дійсно перебуває на етапі очікування фінального статусу, що може зайняти певний час. Зазвичай питання вирішується протягом наступного робочого дня, однак можливо буде витрачено більше часу.
Ми детально перевірили Ваші звернення до підтримки та обов'язково врахуємо їх для покращення нашого сервісу.
Наразі питання щодо отримання фінального статусу платежу знаходиться в роботі. Після отримання результату ми обов’язково повідомимо. Дякуємо за терпіння! 💚
Питання перевипуску карти
А-банк
A-bank дає можливість отримувати СМС тільки на Viber, який в Україні ніхто не використовує через його російський слід.
Крім того, самі СМС-підтвердження операцій це ні що інше як перешкода власнику коштів використати свої кошти. От я зараз не можу переслати жінці кошти наскарту, так як стстема вимагає від мене підтвердження. Я не обирав такі заходи безпеки, але мені ці заходи безпеки «впарюють» без моєї згоди, мовляв, це для твоєї безпеки бла-бла-бла. Але я сам несу відповідальність за свої кошти і їх втрату, тому я сам маю право відключити ці СМС-підтвердження, але А-банк не дає мені такої можливості.
Також звертаємо увагу, що підтвердження операцій — це обов’язкова складова безпеки. Залежно від типу операції можуть використовуватися різні методи: OTP-код, ПІН-код картки або біометрія (Face ID/Touch ID). Спосіб підтвердження визначається системою автоматично задля максимального захисту коштів клієнтів.
Наразі код підтвердження було надіслано Вам у СМС, і операцію вже успішно проведено. Сподіваємось на розуміння!
Зручний банк
Користувач не надав докази на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
Щиро дякую операторам абанку за чудове і професійне обслуговування !!!
Благодарность
Ваші слова подяки вже передали експерту! 💚
А_-БАНК ПІДНІМАЄ СМЕРТНІСТЬ ДІАБЕТИКАМ 1ТИПУ
Проте вже наступного дня банк почав змінювати свідчення. Тепер мені заявляють про «резервування коштів» і пропонують чекати від 13 до 30 днів. Наголошую: оскільки відносини розірвано, банк зобов’язаний провести повний розрахунок негайно. Регламенти для діючих карток тут не мають сили, оскільки доступу до рахунку я вже не маю.
Ці кошти є життєво необхідними для купівлі інсуліну та медичного обстеження (діабет 1 типу), про що банк був неодноразово проінформований. Утримання особистих коштів клієнта понад встановлений самим банком термін (24 години) — це не лише дезінформація, а й створення прямої загрози моєму життю та здоров’ю.
Вимогу переключити діалог на керівника у чаті ігнорують, надсилаючи однакові скрипти. Скаргу до НБУ вже подано (скріншоти з обіцянками переказу за 24 години додані). Вимагаю негайного виконання переказу повної суми!
Звертаємо вашу увагу, що на даний момент Ваші кошти знаходяться в резерві, про що Вам було відправлено повідомлення в день надання заяви. Резерв — це сума, заблокована під час операції, але ще не списана. Процес включає два етапи: резервування та остаточне списання. Це стандартна процедура міжнародної платіжної системи, і тривалість резерву може становити до 30 днів, хоча часто він завершується раніше.
Ми запевняємо, що кошти будуть перераховані після завершення цього процесу.
Актуалізація данних
Найкраще обслуговування та підтримка банку.
Будемо й надалі робити все, щоб користування банком було для Вас максимально комфортним 😊