А_-БАНК ПІДНІМАЄ СМЕРТНІСТЬ ДІАБЕТИКАМ 1ТИПУ

Проблема решена
Sakharevi4
22 березня 2026 року А-Банк в односторонньому порядку розірвав зі мною ділові відносини. О 14:10 того ж дня у чаті підтримки оператор офіційно підтвердив: повна сума залишку (8 470,55 грн) буде перерахована на мій рахунок у ПУМБ протягом 24 годин.

​Проте вже наступного дня банк почав змінювати свідчення. Тепер мені заявляють про «резервування коштів» і пропонують чекати від 13 до 30 днів. Наголошую: оскільки відносини розірвано, банк зобов’язаний провести повний розрахунок негайно. Регламенти для діючих карток тут не мають сили, оскільки доступу до рахунку я вже не маю.

​Ці кошти є життєво необхідними для купівлі інсуліну та медичного обстеження (діабет 1 типу), про що банк був неодноразово проінформований. Утримання особистих коштів клієнта понад встановлений самим банком термін (24 години) — це не лише дезінформація, а й створення прямої загрози моєму життю та здоров’ю.

​Вимогу переключити діалог на керівника у чаті ігнорують, надсилаючи однакові скрипти. Скаргу до НБУ вже подано (скріншоти з обіцянками переказу за 24 години додані). Вимагаю негайного виконання переказу повної суми!
абанк
Добрий день! Добрий день! Нам прикро, що дана ситуація призвела до отримання саме таких емоцій.

Як фінансова установа ми зобов’язані аналізувати фінансові операції відповідно до вимог законодавства. Розуміємо, що подібні процедури можуть викликати незручності, проте банк діє виключно у правовому полі. В результаті аналізу було ухвалено рішення про припинення ділових відносин.

Звертаємо вашу увагу, що на даний момент Ваші кошти знаходяться в резерві, про що Вам було відправлено повідомлення в день надання заяви. Резерв — це сума, заблокована під час операції, але ще не списана. Процес включає два етапи: резервування та остаточне списання. Це стандартна процедура міжнародної платіжної системи, і тривалість резерву може становити до 30 днів, хоча часто він завершується раніше.
Ми запевняємо, що кошти будуть перераховані після завершення цього процесу.

natashaGra
natashaGra
23 марта 2026, 12:20
Да уж похоже этот банк уже не знает какое еще дно надо пробить.И сразу после вашего отзыва наверное работники банка написали фигню на 5 звезд
Vika999 Vika9999
Vika999 Vika9999
18 апреля 2026, 17:44
Автор, полностью вас поддерживаю! У меня абсолютно идентичная ситуация с А-Банком прямо сейчас. ​Сначала мне официально пообещали перевод остатка за 1−3 дня, а теперь, как и вам, начали врать про «резервирование на 30 дней». Банк сознательно блокирует ВЕСЬ баланс, хотя в резерве находится лишь малая часть средств. На все мои требования выдать свободный остаток они отвечают, что у них «технически нет возможности» разделить суммы. ​Это наглый обман и прямое нарушение ст. 1075 Г К Украины. Банк просто пользуется нашими деньгами, прикрываясь скриптами. Я тоже подаю жалобу в НБУ. Нельзя позволять им так безнаказанно издеваться над людьми, особенно когда речь идет о жизни и здоровье! Мне тоже коментарии ужасные писали с банка под моей жалобой.

Курс валют в абанке

Курс валют в абанке

Главная / Банки Украины 🏦 / абанк 💰 / Отзывы о абанке 📝 / А_-БАНК ПІДНІМАЄ СМЕРТНІСТЬ ДІАБЕТИКАМ 1ТИПУ