Минфин - Курсы валют Украины

Установить
ukinkom
Володимир Клименко
Зарегистрирован:
3 февраля 2021

Последний раз был на сайте:
20 июля 2024 в 11:43
Голова наглядової ради ПАТ «Укрінком»
21 марта 2024, 20:38

Справу «Укрінком» передали у Велику палата ВСУ. Фонд гарантування та боржники компанії незадоволені

Судова палата з розгляду справ про банкрутство Касаційного господарського суду на засіданні, яке відбулось 20 березня 2024 року ухвалила рішення щодо передачі справи №913/266/20 про банкрутство ПАТ «Укрінком» розгляд Великої палати ВС.


Позиція ПАТ «Укрінком» — ми приймаємо рішення Суду, так як ведемо свою діяльність в межах законів та доводимо свою позицію згідно з нормами права. Публічна позиція Фонду гарантування вкладів в черговий раз демонструє — ця установа ставить себе вище закону.


Вони публічно та не публічно тиснуть на Суд, вимагаючи від них ухвалення вигідного собі рішення. Про що Фонд регулярно в маніпулятивній формі пише на сайті «Телеграф» та подібних йому. Позицію ПАТ «Укрінком» цей сайт не публікує, хоча ми неодноразово звертались до них.


Разом з тим, позиція ПАТ «Укрінком» закріплена висновками наукової спільноти. Автори висновків — це визнані експерти у своїй галузі, що включає професорів кафедр цивільного права Київського національного університету імені Тараса Шевченка, членів Національної академії правових наук України, а також спеціалістів з логіко-лінгвістичної експертизи.


Викладені висновки є результатом глибокого аналізу чинного законодавства і судової практики, мають на меті забезпечити правову ясність у визначених питаннях, і сприяють кращому розумінню та застосуванню правових норм в Україні.


Натомість Фонд базує свої гіпотези на бажанні отримати доступ до активів ПАТ «Укрінком». Вважаючи себе одночасно і ліквідатором-монополістом, і стороною обвинувачення, і судом.


Фонд гарантування вкладів — загадкова установа, яка в судах доводить своє бажання продавати майно ПАТ «Укрінком» за 3-5% від ринкової вартості.


Суди за майно ПАТ «Укрінком» тривають 8 років. Протягом цього часу Фонд мімікрує під нас та вважає, що має право розпоряджатись нашим майном та борговими зобовʼязаннями.


Мімікрує — це виступає від імені ПАТ «Укрінбанк» (це минула назва ПАТ «Укрінком»).


ПАТ «Укрінком» має трьох великих боржників: ПРаТ «Оболонь, Первомайський молочний комбінат панів Табалових та пана Сергія Скуратовського. Загальна сума їх заборгованості — більше 1 млрд гривень.

Просмотров: 54, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться