Минфин - Курсы валют Украины

Установить
TAZIT
TAZIT VGV
Зарегистрирован:
5 марта 2020

Последний раз был на сайте:
14 марта 2023 в 01:40
PB CLIENT
27 февраля 2021, 10:21

Люди і банки і державна совість ... .

Головна проблема з банками в тому що практично на живу людину покладається на порядок більша відповідальність ніж на банк як систему…!

При цьому все це представляється так ніби сама людина на все погодилась, хоча насправді вона жодним чином не впливає на умови публічної оферти, котру викладають банки, і більше того не існує жодного механізму коли людина може хоча б висловити свою думку щодо пропонованого нібито договору, не те щоб щось змінювати чи додавати… ні особисто ні якими небудь колективними механізмами….

Дуже не природньо виглядає коли банки кажуть клієнту що він на все погодився, а насправді договору як такого, за свідомою волею обох сторін… ніколи і не існувало і представлений він волею виключно однієї сторони, котра ж і залишає за собою право в подальшому змінювати його як попало і як завгодно абсолютно безконтрольно…. Тому що що Антимонопольний комітет, що НацБанк що інші служби очевидно навіть не читають і близько ті самі «договори»-оферти. Бо якщо б хоча б спробували почитати то побачили б скільки там елементарних змістовних, граматичних, логічних помилок що унеможливлюють просто розуміння суті елементів такого типу договорів і скільки там наглої волі банку як системи зняти з себе будь-яку можливу відповідальність і здерти всіма способами з людини шкіру в будь-яких ситуаціях на абсолютно позапаритетних засадах.

При цьому раптом що банк біжить до держави доїти її на допомогу, а звичайній людині зробити що небудь і просити допомоги практично ні в кого і нема як, тому що навіть і суди тупо плювали навіть на Конституцію України, міжнародну конвекцію прав людини та часто просто на здоровий глузд та елементарну логіку…, дуже далеку від поняття совість!

TAZIT2021020627101800MF!

Просмотров: 460, сегодня — 1
Следить за новыми комментариями

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться