Минфин - Курсы валют Украины

Установить
liss21
liss21
Зарегистрирован:
22 ноября 2013

Последний раз был на сайте:
13 марта 2023 в 02:07
30 ноября 2013, 16:35

Рашкования -як вона е

Жирні нафтові 10 років, які Путін використовував, щоб набити власні кишені доларами під барабанний тріск про «відродження » Росії, більше ніколи не повернуться.

« МЕА очікує падіння попиту на нафту. Її споживання нафти в промислово розвинених державах ніколи не повернеться до рівня 2006-2007 рр.. зважаючи на підвищення енерго- ефективності та використання альтернативних видів палива, прогнозує головний економіст Міжнародного енергетичного агентства Фатіх Бірол. «Можуть бути сплески і падіння, але загальна тенденція все-таки буде до зниження споживання « чорного золота », — заявив Ф.Бірол в інтерв'ю агентству Reuters.

Про майбутній Краху Росії, який гаряче вітається усіма волелюбними народами світу, пише американська газета Washington Times (не плутати з Washington Post ). Невблаганний хід історії і вимоги часу не зупинити. Газета пише:

«Весь натиск Кремля в демографічному та соціально- економічному плані звалюється в штопор. Населення скорочується на 750 000 на рік. Причин багато: еміграція, зневажливе ставлення до охорони здоров'я, повальний алкоголізм, наркоманія, епідемії ВІЛ / СНІДу.

Росія порожніє. Росія вимирає, наближається до демографічної прірви. Росія не зможе залишатися дієздатною державою. Неоімперська політика Кремля, його постійні спроби взяти під контроль енергоресурси Євразії і « вигнати » західний вплив з пострадянського простору залишаються головним болем вашингтонських політиків.

У перспективі головна загроза, що виходить від Росії, буде пов'язана не з її силою, а з її слабкістю: 1. До середини ж століття Росія стане наполовину мусульманською. 2. Між Росією і сусіднім Китаєм посилюється стратегічний дисбаланс ».

Вкажемо американській газеті, що саме тому й треба добити якнайшвидше чекістську Росію. Труп не сильний і не слабкий. Він просто труп.

Москаль поганий притягнув свій чекістсько — хасидський криза в поневолену Вологодську Республіку. На Сокальському ЦБК склалася критична ситуація. Підприємство протягом кількох років займає перше місце в « рейтингу» боржників російських паразитів з « Вологдарегіонгаз ». Борги комбінату за природний газ перевищують зараз 60 мільйонів рублів.

Не забуває москаль поганий добивати своєю кризою також південно- уральців. У російську кризу в Південно-Уральської Республіки чекісти — капіталісти затримують зарплату поневоленим уральцям на багатьох підприємствах. Наприклад, на південно- уральському підприємстві « КонструктУрал » російські на 29 січня заборгували уральцям 5,5 мільйона рублів. Борг російських перед уральцями швидко зростає. За даними на жовтень 2009 року керівник підприємства, російська людина В. Кауц був повинен 502 рабам « тільки » 3505000 рублів.

Російський раб, він і є російська раб. У Челябінську замість того, щоб підловити близько притону « УФСБ » першого потрапив чекіста і штрикнути його ножем в черево, сама себе вбила чергова голодна 33 -річна рабиня, яку звільнили через путінського кризи з роботи і виганяли в квартири за несплату. Заодно рабиня вбили 2 своїх дітей, 5 -річного хлопчика і 10 -річну дівчинку, щоб хоча б вони не стали рабами ФСБ.

Нагадаємо, що народжувати дітей в Росії — злочин перед Богом, дітьми та людьми.

Замість того, щоб закінчити чекіста, покінчила з життям. 33 -річна рабиня в Москві, вистрибнувши з вікна багатоповерхівки разом з 5 — летнм сином, щоб він не став рабом ФСБ, як вона.

Через путінської кризи в Саратові, замість того, щоб повісити путінського мента, повісився водій, у якого менти відібрали права. Можливість керувати автомобілем була для нього єдиним способом заробляти гроші і годувати сім'ю.

Мартиролог прямих жертв злих карликів Путіна і Менделя можна продовжувати до нескінченності, навіть на підставі підцензурних російських ЗМІ.

Кінчають самогубством також менти погані, які усвідомили свою злочинну псячу сутність. «У наших правоохоронних органах спостерігаються останнім часом дуже страшні тенденції. Таке кількості самогубств і вбивств було тільки в нашій армії під час самого розквіту дідівщини », розповідають чекісти по своїх псів .

Грошей немає — балерунів немає. Московський Великий театр через кризу зміг запропонувати всього 250 євро за виступ відомого балеруна Малахова. Малахов посміявся і не приїхав з Берліна.

Чекістська влада вдячна своїм російським рабам, що не повстають в період путіно — мендельского кризи. Багато з цих рабів вже перебралися на кладовищі. У мережі викладена відповідна малюнок. Черга за іншими.

Тим часом у Росії лютує інфляція. Тільки за 1 місяць 2010 року ціни на різні товари, послуги, продукти харчування, проїзд, ЖКГ в порівнянні з груднем 2009 підскочили аж на 25 %.

Послуги чекістської контори « пошта Росії» з 1 лютого знову подорожчали, цього разу на 15 %. Подорожчає ще. Криза фактично ще не починався. Скоро піде його 3, а за нею і 4 хвиля, все строго по мудрому Плану Путіна.

Багато російські експерти вважають, що масово красти у громадян гроші, як фінансовий капітал, чекістські хасиди почнуть не на другий, а на 3 путіно — кризової хвилі. «Антикризова програма Путіна — Медведєва: етап третій — девальвація рубля », вказує економіст Лебедєв.

Нагадаємо, що перший етап (жовтень 2008 — жовтень 2009) — був « розминкою », коли злий на весь світ карлик Путін і набитий тирсою підручний гном Мендель примірялися, де вкрасти побільше і пошвидше, перевіряли реакцію російських рабів (раби виявилися незмінно покірними ) і розікрали фактично дощенту т.зв. « Стабфонд ». У своїх оглядах в той час ми підкреслювали, що це не криза, справжня криза по Плану Путіна ще попереду. А нинішня, другий, хвиля — це величезна безробіття та інфляція .

Правлячі Фсбшники вживають заходів, щоб утекти з кризової Росії, « коли почнеться», з мінімальними грошовими втратами. Нерухомість з собою не забереш. Однак немає фортець, які не брали б спритні чекісти. Резидент ФСБ в МГУ, « професор » Добрєньков вказав на « значна зміна динаміки у відносини церкви (ФСБ — РПЦ — Д.О.) і держави».

Йдеться про план Путіна переписати якомога більше нерухомості на релігійне управління ФСБ, розраховуючи, що після демонтажу Росії уряду 100 постросійському країн не наважаться відібрати переоформлену нерухомість ( общак ) у напнути рясу офіцерів і генералів ФСБ, і гроші від її продажу попами послужать справі відновлення рабства і відродження сатанинської Росії в новому обличчі .

Попам, ситу на язичницьких марновірствах чекістської госцеркві, криза подобається. Їх думку висловив великий російський рабовласник — експлуататор, ординський главпоп Михайлов — Гундяєв: «Криза — це… благословення. Я сам часто виступав як роботодавця. Криза змушує людей працювати добре ».

Зростає рішучість поневолених балтійців в Кенігсберзі скинути з себе ненависне російське ярмо і священна ненависть до Росії. Розповідає Кенігсберского еліта:

«З ведмедем дружити — сокиру точити. Давайте позбудемося антинародного уряду. План Путіна — це коли в центрі Європи закриваються школи та лікарні, банкрутують авіакомпанії і скасовуються приміські електрички, через розвал медицини вмирають люди похилого віку і новонароджені немовлята, а за організацію розграбування ніхто не несе відповідальності. І все це при монопольному властвовании Путіна.

Ми оточені брехнею. Нам кажуть, що у нас ростуть зарплати і рівень життя. Брехня! По телевізору на нас ллється брехня!… Вони ввели цензуру. Путін… Який піп, такий і прихід (тобто недобита Росія — Д.О.) ».

Передаємо російські новини .

Триває дестабілізація людиноподібних. 30 і 31 січня о Нієншанці дзвінками в мусоріат два рази « мінувалася » вона і та ж станція метро. Треба б і в 3 раз. На її повернення до путінської стабілізації банди ФСБ і сміття затратили 3 години. Овочам, як завжди набрехали, що станція закрита «з технічних причин».

У Челябінську 31 січня по « 02 » був « замінований » аеропорт. Людиноподібні з банд ФСБ, Південно-Уральське УВС на транспорті ( ЮУ УВСТ ), МПП, « вибухотехніки », « сапери » і « кінологи ОМОН ЮУ УВСТ » провозилися 3 години. У Тюмені 29 січня «замінували» житловий будинок. У Югре була « замінована » ж / д станція г.Пить — Ях.

Професійної « орієнтацією » в банді ФСБ є, як відомо, содомія. Під час демонстрації содомітів в Москві охороняти будівлю ФСБ на Луб'янці був відправлений загін ОМОН, тому що начальство боялося, що з будівлі вийдуть російські чекісти і приєднаються дружною колоною до демонстрантів. «Наш взвод постійно потрапляв будівля ФСБ охороняти. Вони дуже боялися, що содоміти саме тут вийдуть », розповів невдачливий бандюга омоновец .

Як при комуністах російські ЗМІ були переповнені правовірними статтями про Леніна ( Бланке), так при чекістської влади вони переповнені доносами правовірних чекістів один на одного, що цілком логічно. Нагадаємо, що нечекістскіх ЗМІ в чекістської Росії немає і що нечекістов до чекістським ЗМІ чекісти не підпускають.

Видання «Промислові відомості» опублікувало рапорт по начальству, що якийсь « законопроект вітчизняної системи вимірювань є черговою диверсія проти країни ( чекістів — Д.О.) ». У рапорті зазначається, що шпигунів і агентів ЦРУ ​​, що займаються « розвалом вітчизняної системи вимірювань», слід шукати в Мінпроменерго .

Росія і росіяни безнадійні, треба трощити і ламати дощенту, відзначають розсудливі громадяни і призводять елементарний приклад: « У Росії іменами революціонерів — душогубів досі названі вулиці та області, а ФСБ пишається своїми батьками-засновниками ».

Люди російські відгукнулися на бажання поневолених карелів возз'єднатися з Фінляндією: « Карел треба просто знищувати, як Сталін. Ми тоді фактично знищили інгерманландців, майже знищили націоналістів серед мари — 10 % від нації і причому всіх їх Чавайна, Кирла, Єгорова, а от їх мерзотників недоунічтожілі, обчислимо, засадимо їх усіх у тюрми » .

Ніколи ні за яких обставин не можна давати інтерв'ю жодному (!) Російській ЗМІ, включаючи « голосу»: кіношникам, писакам і балакунам — і відповідати на будь-які їхні питання. Це аксіома. Дружина проштрафився чекіста Мухачева, Касьяненко, дала інтерв'ю РТВ і плаче :

«Я погодилася на зйомки на РТВ, бо дура. Нічого з того, що я говорила не показали, а брехали, що… зареклася вірити кіношникам. Мерзотники колеги, а я дура, що повірила і погодилася ».

Просмотров: 850, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться