Минфин - Курсы валют Украины

Установить
Lauffer
Зарегистрирован:
4 ноября 2015

Последний раз был на сайте:
16 ноября 2023 в 15:48
Lauffer — Актуально
2 декабря 2022, 11:15

IT-компанія United Tech долучилася до благодійного проєкту

Компанія «United Tech», що спеціалізується на розробці IT-продуктів, передала благодійному фонду «Карітас-Київ» гуманітарну допомогу. Це канцелярські набори для дітей, підгузки та гігієнічні засоби для найменших. Свій внесок у допомогу постраждалим від російської агресії українцям компанія зробила в рамках власної ініціативи «United Care».

«Ми вирішили допомогти благодійному фонду «Карітас-Київ», після ознайомлення з проєктом «Подаруй солодкий сон дитині»,- говорить HR Brand manager компанії Ірина Чорна. – Під час повномасштабного вторгнення рф, в Україні волонтерство та благодійність стали національною справою. В United Tech ми робимо звичними добрі справи та підтримуємо тих, хто цього потребує – найменших українців, майбутнє нашої країни. Долучайтесь до таких ініціатив і зробіть свій внесок у спільне майбутнє України».

– Напередодні Святого Миколая небайдужі представники бізнесу роблять своє маленьке диво, – впевнений директор Благодійного фонду «Карітас-Київ», о. Роман Сиротич. – Ми ніколи не змогли б самотужки охопити наданням допомоги стільки знедолених і нужденних дітей, якби не люди доброї волі – такі, як представники «United Tech». Безумовно, ми вдячні цим чуйним людям з великим серцем, завдяки яким волонтери нашого фонду самі зможуть стати помічниками Святого Миколая напередодні свята.

«Закликаємо усіх небайдужих також долучитися до благодійної діяльності. Посприяти в нашій діяльності можна будь яким способом», – додає менеджер з фандрайзингу БО «БФ «Карітас-Київ» Петро Крайницький.

Підтримати проєкт «Подаруй солодкий сон дитині» можна за посиланням: dobro.ua/project/podushka_pid_podushku/

Просмотров: 279, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться