Минфин - Курсы валют Украины

Установить
kingcity
Зарегистрирован:
27 декабря 2015

Последний раз был на сайте:
27 апреля 2024 в 01:08
Подписчики (29):
Igoc1975
Патріот України
48 лет, Львів
HYefimov
HYefimov
madalex
madalex
kiraks
kiraks
Киев
idebsa
idebsa
hujogis
Бедный папа
124 года, Крыжополь
Alexvalco
Алексей Валко
42 года, Киев
Valent
Valent
Киев
Mary077
Mary077
viktory2001
viktory2001
18 лет
anatooly
anatooly
987
987
все подписчики
kingcity — "Будь собою, інші ролі зайняті" – Оскар Уайльд
вільний художник
1 апреля 2022, 12:56

Неприємний допис про капітуляцію Росії, Крим і Донбас

Нижче наводжу статтю Романа Павлюка, віце-президента з технологій компанії Intellias. Як на мене реалістичний і тверезий погляд на нинішню ситуацію та подальші перспективи України в нинішній війні, без модних нині трендів — як без «урапатріотизму» та «зрадофільства», так і без «всепропальства». Згідний з автором відсотків на 80-90 винятком є лише деякі нюанси. Отже:

Неприємний допис про капітуляцію Росії, Крим і Донбас

Зараз буде дуже болючий для багатьох допис, тому якщо при його читанні відчуєте сильний butthurt (сильний пекучий біль ззаду нижче пояса) – я вас попереджав.

Ніякої капітуляції росії не буде. І, відповідно, не буде угоди, де рф капітулює. Це АБСОЛЮТНО нереально. Капітуляція – це коли країна втрачає державність унаслідок військового тиску. Заставити втратити державність країну з найбільшим ядерним арсеналом – неможливо, бо ядерна доктрина рф каже прямо і однозначно: у випадку загрози втрати суверенітету і державності натискати «червону» кнопку. Тому про будь-яку згадку капітуляції рф забуваємо і більше ніколи не згадуємо в притомних дискусіях цю можливість.

Репарацій не буде. Це наслідок з першого пункту. Країну, яка не капітулювала, заставити платити репарації неможливо. Їх навіть вимагати неможливо. Тому про те, що рф щось там навіть гіпотетично може і буде платити, – забуваємо. Як мінімум, до кращих часів.

Крим не буде наш найближчих кілька років – це гарантовано. Так само, як і не буде він взятий військовим шляхом. Вторгнення в Крим з точки зору рф – це агресія і це розв’язує їй повністю руки до натискання на всі червоні кнопки. І не треба тут говорити про «міжнародно признані кордони» – рф і її ядерній доктрині на це начхати. Тому Крим поки не наш і на тому ставимо крапку з комою.

Донбас нам зараз не потрібен за ту ціну, яку прийдеться заплатити, якщо би ми за нього воювали. Наступальна операція там обійдеться нам щонайменше в 10-15 тис загиблих і невідомо ще скільки покалічених (а нам, нагадаю, ще треба до того звільнити остаточно Північ і Південь). Там, в луганді, не буде нашої тероборони і не буде людей, які зустрічатимуть нас з обіймами, як на Сумщині. Там територія ворога, зомбі з промитими мізками, які нас ненавидять і проти яких ПРИЙДЕТЬСЯ проводити каральні операції, як це збирався робити «владімірскій омон», що згорів під Харковом. Тому *** – це поки no go.

(Примітка: і Крим, і Донбас Україна має визнавати як свої території, на які згідно з міжнародним правом поширюється її суверенітет, але які є тимчасово окупованими. Це будуть ті гирі на ногах рф, які не дадуть їй розвиватися).

З роісею прийдеться вести переговори і прийдеться щось підписувати. Якщо Україна буде гордо норовити і зривати переговори, вимагаючи від країн гарантів (а вони теж беруть участь в переговорах і тиснуть на роісю) нереальних умов, то врешті-решт на нас заб’ють (типу «ааааа, ну ви просто воювати хочете, а мир для вас другорядне!…») і тоді будемо воювати камінням і палицями, а нашій економіці остаточно настане гаплик. Наша позиція не настільки сильна, аби качати права по максимуму. Це треба признати нарешті і приземлитися в реальність.

Тому скільки би не вартував папір, на якому напишуть той договір, – його треба підписати. І крапка.

Так, роіся буде прописана у договорі про гарантії нашої безпеки. Це її тверда умова. Не пропишуть – війна продовжується, а з нею бомбардування міст, інфраструктури, цивільних і так далі. Як саме буде організована безпека – невідомо, але, скоріш за все, там не треба буде згоду всіх країн-гарантів, аби дати військову допомогу. Інакше це вже no go для нас.

Так, з рф знімуть деякі санкції, якщо вона підпише мирний договір і виведе війська на лінію 22.2.2022. Західна культура передбачає структурність і однозначність: ти нагнітаєш – тебе карають більше, ти відступаєш і співпрацюєш – тобі йдуть на зустріч. Основні санкції не знімуть, зокрема блокування ЗВР і купівлю технологій. Але ембарго на нафту-газ можуть зняти або хоча б ввести квоти. Так що про це попереджаю зразу, аби не було зради.

Ця наша війна, що триває зараз, – це не за Крим і Донбас, і тим більше не за Москву. Це за Київ, Львів, Маріуполь, Харків, Херсон і Чернігів. Це війна за нашу державність. І ми її вже виграли, бо ми, зокрема наша Армія, захистили наш сувернітет. Тому не треба задавати оте ваше «а як то так без Криму?! А за що тоді боролися!?» А за те, щоб назва «Україна» лишилася на карті!

У підсумку: знімаємо «рожеві» чи якісь там окуляри, спускаємося в реальність, включаємо голову і перестаємо вже нарешті зрадо**бити. Нагадую, що ціль путіна – це знищення нашої державності і вона провалена повністю. У першу чергу завдяки нашим ЗСУ! Це якщо би питали «а за що ж ми тоді боролися». І ще раз нагадую, що існування України автоматично означає крах рф. Тому зараз нам не треба напрягатися ламати росію десь там насильно – нам просто треба активно відбудовуватися після війни, зокрема армію, а крах росії настане сам – процес там вже пішов, а з війною – прискорився на порядки.

Вкладаємося в економіку! Підтримуємо Армію! Віримо в ЗСУ! Україна була, є і буде!

Джерело: видання Zaxid.net

Просмотров: 489, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии - 49

+
+13
Qwerty1999
Qwerty1999
1 апреля 2022, 14:50
#
«нам просто треба активно відбудовуватися після війни»

Ну да и только для того, чтобы ВПК РФ, который уже сейчас
работает в три смены и без выходных наклепал дополнительных
ракет и снарядов, которыми через пару лет с территории
РФ будут опять обстреливать ракетами все наши вновь
отстроенные города.
Ну, а мы не сможет наносить удары по территории РФ — ведь
это нарушение их государственности и суверинитета…

Кстати, уверен, что в вашей интерпретации, северо-крымский
канал должен продолжить бесплатно снабжать водой
аннексированный Крым, а украинский бюджет должен продолжать содержать нахлебников Донбасса, а то ведь они могут опять нас обстрелять…

Вам бы бесплатно, эвакуационными поездами, смотаться из уютного Львова в не очень уютный Харьков, пройтись по центру города, посетить район Северной Салтовки и Алексеевки, посмотреть на повреждённые обстрелами жилые дома, не подлежащие восстановлению, которых в Харькове больше 1100 на вчерашний день.

Фото и видеоматериалы можете посмотреть по ссылке
https://t.me/+8Rah-lb7Q6Y2MjQy

И только потом писать — как нам надо будет жить…
+
+43
kingcity
kingcity
3 апреля 2022, 12:31
#
Qwerty1999

«Кстати, уверен, что в вашей интерпретации…» — давайте про свої інтерпретації я сам буду писати, а ви пишіть про свої, я вашої «творчої допомоги» не потребую.

Цікава точка зору — тобто відбудовувати країну після війни не треба ? Нехай зруйновані міста так і залишаються руїнами ?
Нехай так і залишаються розбомблені підприємства, занепадає економіка ? А людям де жити і як заробляти на життя ? Може ви у себе розмістите людей, які втратили житло і забезпечите їх роботою і відповідно зарплатою ? А може все-таки навпаки — після війни відбудувати міста, відновити підприємства, а щоб не було повторного нападу — проаналізувати наші помилки і недоліки і зробити необхідні висновки, укріпити армію і обороноздатність і не допустити повторного нападу ?
«…смотаться из уютного Львова в не очень уютный Харьков…» — це ви чим мені дорікаєте ? Що я живу у місті, у яке ракети залітають не так часто, як у Харків, а тому не маю права говорити про майбутнє країни ? Так скажу вам, що львів`яни теж без діла не сидять — і воюють на передовій і допомогу туди доставляють (зачасту життям ризикуючи) і постаждалим допомагають, а тому мають точно таке право говорити про майбутнє країни, як і усі інші.

Відчуття, що ваш коментар написаний виключно від бажання позлословити…
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
3 апреля 2022, 22:23
#
Kingcity

Вы имеете право говорить всё что угодно,
особенно на тему будущей «відбудови» — ведь
сами этим заниматься однозначно не будете…

Для обстрелов Харькова с территории
Белгородской области не нужны даже
ракеты средней дальности, как это
происходит сейчас при ракетных
обстрелах Львова.
+
+30
kingcity
kingcity
3 апреля 2022, 22:34
#
Qwerty1999

Говорити — право кожного. Чим я буду займатись — не вам про це судити.
Ви би краще свою точку зору озвучили — пропонуєте після війни далі жити в руїнах і економіку добивати ?
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
4 апреля 2022, 0:00
#
kingcity
«Ви би краще свою точку зору озвучили»

Моя точка зрения проста — лично
я восстанавливать ничего не буду,
ведь я не строитель, а специалист
в области банковских технологий
и ИТ-сервисов.

«Чим я буду займатись — не вам про це судити.»

Вот так всегда…
Обо мне постоянно публикуете
свои домыслы и предположения,
а мне уже нельзя озвучить будущую
реальность, в том числе и из вашей жизни.

И чтобы вы тут на форуме не писали,
а работать строителем на стройке
вы не будете ни за какие деньги.

Кстати, GrugoriyHoland тоже
не будет работать строителем.

Так что в этой теме все
комментаторы вместе
с автором топика собственно
к восстановлению разрушенных
офисных зданий и жилых многоквартирных домов не будут иметь никакого отношения,
ну кроме как поговорить…
+
+30
GrugoriyHoland
GrugoriyHoland
4 апреля 2022, 6:04
#
Ну вот, еще раз убеждаюсь, что наш «популярный» горлопан даже не представляет что такое мобилизация и какими законами регулируется! Ты не хочешь работать на востановлении зданий? Сообщаю специально для тебя! В законодательстве есть такой термин — общественный резерв, граждане которые не призваны на службу в армию и имеют ограниченя для службы в военное время. В свою очередь они попадают под последнюю очередь мобилизации (крайний случай в войне) но могут быть задействованы военными администрациями по согласованию с военкоматами на работах как оборонительного плана так и востановительного, и на других работах. Н период этих работ они считаются как «мобилизованные» и за отказ от работ сразу ст 336 УК!!! Так что скажут — таскать кирпич, будешь таскать или от 3 до 5 лет! И поверь на слово -в лагере горлопанам ну очень тяжело, там гасла ни кого не интересуют, там другие интересы!
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
4 апреля 2022, 8:28
#
GrugoriyHoland

Как устроитесь на работу
по строительной специальности —
обязательно напишите об этом
феномене на форуме Минфина.

Кстати, на форуме Минфина
вы такой же «горлопан», как и я.
Так что не стройте иллюзий
о своей исключительности.
+
+30
kingcity
kingcity
4 апреля 2022, 9:41
#
Qwerty1999

Так, ви праві - я не піду будівельником. Вірніше не планую, бо до цих робіт можуть залучити і без згоди — про це вже було тут вірно сказано. Але відбудова країни — це не лише відновлення будівель. Це набагато ширше поняття. А також доведеться вирішувати і багато інших питань, в т. ч. озвучених GrugoriyHoland. Невідомо,у якому стані буде країна після війни, тому думаю, що до її відбудови у той чи інший спосіб доведеться долучитись більшості громадян, якщо не всім.
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
4 апреля 2022, 12:56
#
Kingcity

И вы серьезно верите в то, что если будете просто торговать ТМЦ
как ФОП или сидеть на пенсии
по возрасту, что будет скорее всего,
то сможете называть себя активным участников восстановления экономики Украины…

Хотя вы с Григорием можете считать себя кем угодно, лишь бы вам было от этого комфортно…
И не забывайте плюсовать друг-друга — это сильно повышает собственную самооценку…
+
+15
GrugoriyHoland
GrugoriyHoland
4 апреля 2022, 13:06
#
Рекомендую, антидеприсанты и диету, гречка, варенная говяжья печень, постная морская рыба и обязательно теплые ванны. Все это позволит пережить сезонные обострения психики и неврозы…
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
4 апреля 2022, 13:26
#
Депрессия — удел бездельников…

В моём списке заболеваний
она отсутствует как класс…

Так что держите свои
рекомендации при себе…
+
0
kingcity
kingcity
4 апреля 2022, 13:53
#
Qwerty1999

«
И вы серьезно верите в то, что если будете просто торговать ТМЦ как ФОП или сидеть на пенсии…» — я вірю в те, що способів так чи інакше долучитись до відбудови країни буде немало. Яким чином це реально відбудеться — час покаже. Якщо вам до голови приходить лише торгівля ТМЦ та сидіння на пенсії - дивно і шкода, ніби ж розумна людина…



+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
4 апреля 2022, 14:02
#
«Якщо вам до голови приходить лише торгівля ТМЦ та сидіння на пенсії»

Если возня с внучкой вами тоже будет засчитана за реальную работу по «відбудові країни» — я буду только приветствовать…
+
+15
kingcity
kingcity
4 апреля 2022, 14:06
#
Qwerty1999

Бачу, вам сьогодні «а поговорить» охота. Ну продовжуйте, заважати не буду, але активно відповідати теж.
+
0
GrugoriyHoland
GrugoriyHoland
4 апреля 2022, 14:55
#
Падает рейтинг…
+
+45
GrugoriyHoland
GrugoriyHoland
2 апреля 2022, 6:16
#
При всем уважении -все это шляпа! Желание перевести глобальный вопрос войны в «местичковое» мировозрение!
Войну выигрывают не ракеты и танки и даже не люди, а инститкут государственности в который входит три основных составляющих -внешняя политика, экономика, и социальная политика. Если рабираться детально на «полтическом» фронте Украина одержала победу уже в первые дни войны! Все, мне лично с этим все понятно! И никакае аргументы росии не изменят отношение мира к войне. Социальная составляющая -пока паритет 50 на 50 все будет понятно осенью, смогут ли и у нас и в россии выполнять социальные обязательства государства по отношению к гражданам и не будет ли «социального взрыва». Экономически — вопрос самый тяжелый, как я считаю ны далеко в проиграше! Первый момент -с 2014 по 2022 гол в Украине Н Е БЫЛО принято ни одного подзаконного акта о мерах перевода (секторально) экономики на «военные рельсы». Благодаря, горлопанам и гасламетам в вышиванках были приняты только общие Законы, которые в массе сейчас не приминимы, пример — ЗАКОН УКРАЇНИ
Про правовий режим воєнного стану
(Відомості Верховної Ради (ВВР), 2015, № 28, ст.250)

Президент УкраїниП.ПОРОШЕНКО
м. Київ
12 травня 2015 року
№ 389-VIII
Стаття 26. Правосуддя в умовах воєнного стану
1. Правосуддя на території, на якій введено воєнний стан, здійснюється лише судами. На цій території діють суди, створені відповідно до Конституції України.

Но не было ни одного документа от МИН ЮСТ, которым бы определялся порядок работы в условиях войны!
+
+30
GrugoriyHoland
GrugoriyHoland
2 апреля 2022, 6:28
#
И сейчас работа Судов просто парализована из-за отключения реестра. И не только судов, все части этого Закона не имеют четких инструкций от ответственных ведомств. В отличии от миллитарной росиии, у нас все необходимые законы принимают «с колес». Ну и экономика, я лично надеюсь что все будет ясно осенью, когда введенные санкции добьют импортозависимые отрасли в россии. И опять, у нас нет единого понимания о способах наполнения бюджетв. Напомню, что в среднем 60% ГСМ в Украине импортировалось с рф и рб и с 2014 года не были приняты меры по импортозамещению, а на оборот, лоббировались интересы проросийских групп. И фактов этому просто «валом». Так что говорить о чемто просто рано! Ну и для горлопана «Кверти» -рекомендую вам сьездить на границу с Польшей и посмотреть в глаза детям, которых в *** «богданах» и «Пазах» по 30 часов везли убитыми дорогами. И вспомнить, как комитет по таможенной политике под руководством Южаниной лоббировал интересы «Укравто» и всячески запрещал ввоз бу пассажирских и полугрузовых бусов в Украину и всячески поощерял вплоть до 2019 года ввоз русских «Газелей» и производства «*** » «Богдана» И кто был хозяин этого «***завода«и этого « *** концерна».
+
+15
GrugoriyHoland
GrugoriyHoland
2 апреля 2022, 6:43
#
И добавлю — самый яркий пример пророссийской деятельности правительства Яценюка и Гройсмана под «крышей» Порошенко, лоббирование интересов ДТЭК, и импорте российского угля (освобождение от уплаты НДС при импорте), и введеение отстрочек меморандума от 2008 года о подключении энергосистемы к электросетям ЕС. Не говоря о «замораживании" прописанных в договоре о ВТО ( 2007год) норм качества ГСМ по ЕВРО 5. Я думаю о «стене Яцкеюка» говорить не надо? И наверно не надо говорить о лоббировании интересов русского «Рено» на нашем авто заводе. не говоря о подключении КПВП «Чонгар» к таможеннойму оформлению грузов.
+
+15
kingcity
kingcity
3 апреля 2022, 10:06
#
GrugoriyHoland

Дякую за такий розгорнутий і змістовний коментар. Так, всі ці питання актуальні, навіть більше -війна багато з них загострила і вивела на перший план і насамперед — про механізми переводу економіки на «військові рейки». Але все це буде після війни. А до цього повинен настати мир. І на яких умовах він може бути укладений — власне про це і говорить автор статті. Не вважаю це спробою нав`язування якогось «містечкового світогляду», як на мене автор робить це досить тверезо і з врахуванням нинішньої розстановки сил. Тому за винятком деяких моментів, я з ним згідний. Як буде — поживем, побачим.
+
+30
GrugoriyHoland
GrugoriyHoland
3 апреля 2022, 10:46
#
Я больше всего боюсь, что после войны, на очередных «гаслах» произойдет очередная революция, и опять к власти придут «горлопаны» и манипуляторы разных мастей, что в результате полностью добьет страну. Ну и очень бы не хотелось что бы все «выкрутасы» бывших «керманичей» просто забыли! Хотя предпосылок к такому явлению все больше!
А на счет мира, как я понимаю дорога к нему будет очень долгая и осенью все будет ясно и какой будет мир и на каких условиях
Слава Украине!
+
+15
kingcity
kingcity
3 апреля 2022, 12:34
#
GrugoriyHoland

«…что после войны, на очередных „гаслах“ произойдет очередная революция…» — на жаль і такий варіант не виключений і більше того, до цього можуть докласти руку зовнішні сили.

Так, звичайно, шлях до миру буде нелегким. Але вірю, що ми його пройдем.

Героям Слава !
+
0
GrugoriyHoland
GrugoriyHoland
4 апреля 2022, 16:06
#
Вопрос к автору страницы. одновременно пример нашего законодательства…
На сегодняшний момент в нашей стране постоянно проживает и является гражданами Украины призывного возраста, около 3000 граждан (по факту стрелковый полк), которые отбывали наказание за границей за совершенные тяжкие и особо тяжкие преступления. Условия (национального законодательства) предусматривают снятие судимости по решению суда страны обывания наказания, сроки погашения судимости согласно УПК и У К Украины не действуют.Более того ряд граждан отбывали наказания в странах с которыми нет договоров. а другие в странах СНГ («Взаимодействие в расскрытии преступлений и экстрадиция граждан») Согласно нашему законодательству. «Про військовий обов’язок і військову службу» согласно ст 37 п 6 п 6 эти граждане считаются как Ті, що підлягають зняттю з військового обліку призовників та військовозобов'язаних у військових комісаріатах .Наверно всем понятно? Только вот она «неувязочка» граждане не совершали преступления на территории Украины, и по отношению к резидентам Украины! НО, они были ограничены в Конституционных правах как ранее судимые (оружие, гос служба, лицензированная деятельность, служба в армии, в полиции, и т п) именно на территории Украины. И теперь этих граждан призывают для выполнения Конституционных обязанностей по защите Украины (тем более они призывного возраста, с определенными воинскими специальностями и некоторые с военным опытом)
+
0
GrugoriyHoland
GrugoriyHoland
4 апреля 2022, 16:10
#
И вот вопрос -как вы относитесь к такой «коллизии? И какой компромис в такой ситуации, учитывая, что многие из этой «категории» граждан крайне неитрально или озлобленно относятся к государству, которо просто оставило их один на один с такой проблемой! Добавлю, что у осужденных в Украине, по освобождению, на много больше прав чем у тех, кто отбывал наказание за границей.

P/S
Рассказал эту историю, и хотелось бы узнать ваше мнение по этому вопросу, считаю, вас вполне адекватным пользователем этого «форума».
Да, в военкоматах сами до конца не понимают, как поступать в такой ситуации… Правда «смешно», а это люди и государство!
+
0
kingcity
kingcity
4 апреля 2022, 19:12
#
GrugoriyHoland

Ви задали нестандартне і непросте запитання.Ніколи цією темою не цікавився, тому буду відштовхуватись виключно від сказаного Вами, вважаючи що воно є істиною, яка не потребує перевірки.

Якщо говорити про букву Закону — ніби все просто.Судимі не повинні призиватись, незалежно від того, де відбували покарання, ніяких винятків для судимих за межами України немає.Крапка.Чому воєнкомати їх викликають — важко сказати, можливо не завжди мають інформацію про їх закордонну судимість.

Якщо ж трохи пороздумувати… Якщо людина були ущемлена в правах, то чому вона повинна виконувати якісь обов`язки ? Права і обов`язки нерозривно зв`язані - наявність обов`язків передбачає наявність прав і навпаки.
Ще один нюанс — мотивація.Уявімо: людину постійно щемили у правах — забороняли те і се, а потім сказали: «у тебе є обов`язок захищати Батьківщину».Чи буде ця людина достатньо мотивованою, щоб ризикувати своїм життям на полі бою заради країни, яка її «щемила» ? Чи є гарантія, що ця людина не зрадить, не дезертирує і т.д. ? Я б не був упевнений.

Щодо «не совершали преступления на территории Украины, и по отношению к резидентам Украины». Злочинець, наприклад вбивця, залишиться вбивцею, де б він не скоював цей злочин. І тому обмеження проти нього повинні діяти і в Україні, навіть якщо він скоїв злочин за її межами. Не може вбивця служити у правоохоронних органах, бути урядовцем і приймати закони і т.д.

Продовження далі
+
0
kingcity
kingcity
4 апреля 2022, 19:21
#
Отже, підсумую вищесказане:

1. Раніше судимі повинні мати однаковий статус, права і обов`язки, незалежно від того, де і проти кого вони скоювали злочин і відбували покарання.

2. Правові обмеження проти них повинні діяти також незалежно від того, де і проти кого вони скоїли злочин і відбували покарання.

3. Все-таки дозволив би їм служити в армії під час війни на добровільній основі. Порядок їхньої служби повинен бути визначений окремо — в яких підрозділах вони можуть служити, можливо під якимось окремим наглядом (як варіант) і т.д.

Ну десь так… Розумію, що моя відповідь трохи сумбурна і може десь і непослідовна, але ж і тема нестандартна і мені незнайома.

P. S. «считаю, вас вполне адекватным пользователем этого «форума» «- дякую :)) .
+
0
GrugoriyHoland
GrugoriyHoland
4 апреля 2022, 19:40
#
Вполне нормальное мнение, особено в разрезе «ущемления конституционных прав»! Я просто сегодня посещал военкомат и имел беседу с военкомом, ну говорили об всех «коллизиях» но это конечно «высший пилотаж» нашего законодательства! Согласитесь -государство ну ни как не было готово к такому «повороту». Тем более, что по учету около 500 граждан имеют конкретный боевой опыт. А на счет определенных огранечений, согласитесь это просто нонсенс! И категории преступлений -в разных странах «убийца» это отдельное понятие, как и ДТП и самооборона (в разном проявлении) Ну, а большинство это экономические преступления.(налоги. предпринемательская деятельность и т п) Ну и конечно «мелкие крадуны» в разных странах разная квалификация. Не буду вдоваться в подробности, но это только …одна категория граждан… и само количество «проблемных» граждан" на много больше. И вот вопрос -а что дальше? Мобилизация,проходит сейчас в четыре этапа и уже закончился второй, ну, а третий и четвертый. это и есть .отдельная категория граждан. Так что, скорее всего, еще много «пены» подымиться в этот период! И «эта «пена» может после войны занять «достойное» место в возможной революции! Это информация для размышления. Спасибо за ваше мнение! С уважением!
+
0
GrugoriyHoland
GrugoriyHoland
4 апреля 2022, 19:53
#
Добавлю, я даже в страшном сне не могу представить, что нас ждет после войны! И с какими персонажами напридется «познакомиться»! Война столько подняла проблем, что, честно говоря, понимая всю глубину этого явлеия, становится страшно!
+
0
GrugoriyHoland
GrugoriyHoland
4 апреля 2022, 20:11
#
Добавлю, пример который «не налазит» на голову -жена военослужащий, ребенок , муж, ну и призывают мужа в армию -куда девать ребенка?
Как вам такой поворот?
+
0
kingcity
kingcity
4 апреля 2022, 21:56
#
GrugoriyHoland

«А на счет определенных огранечений…И категории преступлений -в разных странах „убийца“ это отдельное понятие…» — згідний. Категорія злочину теж має значення.

«Война столько подняла проблем…» — так і я про це.Багато проблем, на які просто не зверталось уваги чи відкладалось на потім, зараз вийшли на 1-й план і стали гостро актуальними.

«Как вам такой поворот?» — навіть думати про такий поворот не хочу. Чесно.

​​​​​​​Скорішого миру всім нам !
+
+15
987
987
7 апреля 2022, 18:05
#
Яка на мене, краще такий погляд, чим заяви міністра юстиції Дениса Малюськи про отримання репрацій наприкінці літа.
+
+15
Elena1997
Elena1997
9 апреля 2022, 10:09
#
Здравствуйте.
Рада видеть всех участников дискуссии в полном здравии и в состоянии психологической адекватности (за одним исключением :).
​​​​​​Не очень внимательно прочитала, по диагонали пока, и вставлю свои пять копеек. Тер.обороны на Донбассе много.
При том, что исходные — намечающееся возможное окружение, является сильным ограничителем в сравнении с регионами, где есть возможности отступления и для ВСУ и тер.обороны.
+
0
kingcity
kingcity
10 апреля 2022, 0:18
#
Доброго дня.

Взаємно, радий що і Ви у порядку (наскільки це можливо у такий час).

«Тер.обороны на Донбассе много» — автор статті не є жителем Донбасу і очевидно написав слова про її відсутність, базуючись на якихось власних припущеннях чи необ`єктивній інформації. Тому, звичайно, цінною є Ваша інформація — якщо навіть Ви там зараз і не проживаєте, то у Вас там є широкі родинні, дружні, ділові і т.д. зв`язки і відповідно можливість отримувати інформацію з перших рук.
Щодо оточення — так, оточення, на жаль, можливе, але разом з тим, не факт, що воно відбудеться. Тому всіми силами сподіваюсь, що до цього не дійде.

Скорішого миру Вам і всім нам !
+
+30
Elena1997
Elena1997
10 апреля 2022, 22:32
#
К сожалению это уже устоявшаяся традиция — писать о жителях Донбасса, в данном случае о подконтрольной части, как о каких-то «не таких , не правильных, украинцах».
Глупая и преступная риторика, на мой взгляд. Разделение общества на сорта и в дальнейшем противопоставление их друг другу. Вот что это на самом деле.
А тер.оборона на Донбассе есть, хотя там в данный момент очень опасно в ней быть.
+
+30
kingcity
kingcity
11 апреля 2022, 10:42
#
Ну, мені здається, що Ви згущуєте фарби. Звичайно, є і такі публікації, але я б не назвав це загальною тенденцією. Зрештою, погодьтесь, що і серед частини жителів Донбасу побутує думка, про «западенців — фашистів-бандерівців».

Розділення на «сорти» звичайно недопустиме, а у військовий час — взагалі може вважатись диверсією.

«А тер.оборона на Донбассе есть» — Вам видніше, як я вже писав, у Вас інформація з 1-х рук.

«хотя там в данный момент очень опасно в ней быть» — та це зрозуміло…
+
0
Elena1997
Elena1997
13 апреля 2022, 10:46
#
«я б не назвав це загальною тенденцією» — возможно во мне говорит память о том, что при президентстве Порошенко это было чуть не гос.политикой. Частично это продолжалось и при Зеленском, в меньшей степени, но всё же достаточно для того, чтобы некоторые люди с хорошей помятью вроде меня и сегодня «бухтели» :).
ПС: всё не могу выкроить время внимательно и вдумчиво прочитать блог и комментарии. Простите, если мои бухтения не в тему.
+
+15
kingcity
kingcity
13 апреля 2022, 14:01
#
Я думаю, що немалу роль відіграє психологічна складова. Людина завжди більше реагує на те, що її зачіпає, другими словами, «що її в серце коле». Нерідко і гіперболізує це.
Так, у жителя східної України може на основі кількох таких звинувачень у «неправильності» сформуватись думка, що це загальна тенденція. Навпаки, на основі якогось негативного досвіду спіkкування, житель Заходу може сформувати думку про жителів Донбасу, як про «неправильних» і т.д.
Важливу роль зіграли і різні політичні «розбірки», у яких політики старались проявити свою лояльність до тих чи інших верств населення чи жителів певних регіонів для досягнення своїх владних цілей — принцип"поділяй і владарюй «ніхто не відміняв.

Взагалі пора вже закінчувати з цими поділами.Ні до чого доброго це не приводить, як життя показує.Особливо у такий важкий час…

+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
13 апреля 2022, 15:22
#
kingcity
Elena1997


Осталось обняться
и расцеловаться.

Вы всё-таки нашли
взаимопонимание,
в рамках методики
от Сергея Сивохо из
«национальной платформы
примирения и единства».
+
+45
kingcity
kingcity
13 апреля 2022, 23:48
#
Qwerty1999

«Осталось обняться и расцеловаться» — ми так і зробимо, якщо доведеться колись побачитись.Звичайно, якщо Elena1997 не буде проти :)).

А взагалі - язвити легко, а от запропонувати свій варіант ?
Ви вважаєте, що це те, що зараз Україні потрібно — вести мову про якісь поділи на «правильних» і неправильних" ? Може навіть якусь свою систему поділу запропонуєте ? Путін вам не надякується за це.
+
+15
Elena1997
Elena1997
14 апреля 2022, 6:57
#
Конечно, я не против нормального человеческого проявления чувств :)
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
14 апреля 2022, 11:49
#
Басня Кукушка и петух

«Как, милый Петушок, поешь, ты громко, важно!»
— «А ты, Кукушечка, мой свет,
Как тянешь плавно и протяжно:
Во всем лесу у нас такой певицы нет!»
— «Тебя, мой куманек, век слушать я готова».
— «А ты, красавица, божусь,
Лишь только замолчишь, то жду я, не дождусь,
Чтоб начала ты снова…
Отколь такой берется голосок?
И чист, и нежен, и высок!..
Да вы уж родом так: собою невелички,
А песни, что твой соловей!»
— «Спасибо, кум; зато, по совести моей,
Поешь ты лучше райской птички,
На всех ссылаюсь в этом я».
Тут Воробей, случась, примолвил им: «Друзья!
Хоть вы охрипните, хваля друг дружку, —
Все ваша музыка плоха!


За что же, не боясь греха,
Кукушка хвалит Петуха?
За то, что хвалит он Кукушку
.

© 1841, Крылов И.А.
+
+15
kingcity
kingcity
14 апреля 2022, 14:36
#
Як вміють, так співають. А горобець — ще той «співак»… Нехай собі чірікає… :) .
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
14 июля 2022, 22:23
#
Kingcity

Можете принести соболезнования Елене1997
после сегодняшних утренних ракетных обстрелов
центра Винницы её любимыми россиянами,
если конечно у вас есть её номер мобильного телефона…

+
0
kingcity
kingcity
14 июля 2022, 22:41
#
Qwerty1999

Свою програму на сьогодні ви виконали — «штрикнули» мене черговий раз, дякую за добре слово «на сон грядущий».

З Elena1997 спілкуюсь лише на полях форуму, але давно ми не перетинались. І зауважив, що вона навіть щезла з числа підписників мого блогу…

+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
14 июля 2022, 23:03
#
Хорошее рано или позже,
но всегда заканчивается…
+
0
kingcity
kingcity
14 июля 2022, 23:05
#
Все рано чи пізно закінчується. А час все розставляє по місцях — і добре і погане…
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
7 августа 2022, 22:42
#
Если учили историю, то должны знать о том, что война между Англией и Францией длилась 116 лет с четырьмя перерывами и в последствии была названа столетней войной

Так что не все доживут до окончания российско-украинской войны…
+
0
kingcity
kingcity
7 августа 2022, 22:54
#
Само собою, що не всі доживуть до кінця війни. Навіть не всі доживуть до завтра — хтось гине на війні, хтось внаслідок різних катастроф чи нещасних випадків, хтось вмирає своєю смертю.

Хоча і 116 років війна не продовжиться — тепер не ті часи, на це просто ні у кого ні сил ні ресурсів не вистарчить.
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
8 августа 2022, 8:16
#
РФ открыто воюет против
Украины с начала 2014 года…

За окном лето 2022, а перспектив окончания войны до сих пор даже
не просматривается…
+
0
kingcity
kingcity
8 августа 2022, 10:42
#
Ладно вам, Qwerty, не будьте похмурим, як сьогоднішня львівська погода, треба у краще вірити, тоді воно і настане скоріше — що ми з вами ще перемогу відсвяткуєм, а для дітей наших вона лише страшним спогадом залишиться.
Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться