Минфин - Курсы валют Украины

Установить
InvestKava
Зарегистрирован:
23 сентября 2022

Последний раз был на сайте:
9 июня 2024 в 12:52
Invest Kava — ІНВЕСТ-КАВА | INVEST-KAVA
Телеграм-канал
12 февраля 2024, 13:30

Інвестиції в фондовий ринок Індії набирають обертів

🧐Як видно з слайду вгорі індійський фондовий ринок недарма отримав увагу (і гроші) з боку закордонних інвесторів, котрі раніше вкладалися в акції китайських компаній.

✍️«Люди цікавляться Індією з кількох причин — одна з них полягає в тому, що це просто не Китай», — сказав Вікас Першад, керівник портфеля азіатських акцій M&G Investments у Сінгапурі. «Тут є справжня історія довгострокового зростання».

✔️На світових ринках відбувається важливе зрушення: декілька десятиріч тому інвестори робили ставку на Китай, як на найбільш швидкозростаючу економіку. Але щойно вона оступилася🚽, вони поспішили забрати гроші💸.

✔️Більша частина цього капіталу спрямовується в Індію, а такі гіганти Волл🪬Стріт, як Goldman Sachs і Morgan Stanley, називають південноазіатську країну основним інвестиційним напрямком на наступне десятиліття.

🤑Цей розворот провокує «індійську золоту лихоманку» в індустрії:

▪️Хедж-фонд Marshall Wace ($62 млрд під управлінням) у своєму флагманському фонді тримає найбільшу чисту довгу позицію по США, а на другому місці — Індія.

▪️Підрозділ швейцарського банку Vontobel Holding AG зробив Індію своїм головним напрямком на ринках, що розвиваються.

▪️Британська Janus Henderson Group Plc ($331 млрд. під управлінням) вивчає можливість придбання активів в Індії.

▪️Навіть традиційно консервативні роздрібні інвестори Японії скорочують присутність у Китаї та йдуть в Індію. Активи найбільшого японського фонду — Nomura Indian Stock Fund — перебувають на чотирирічному максимумі.

🧐Інвестори уважно стежать за тим, як дві азіатські держави розходяться в різні боки. Індія, найбільша економіка у світі, яка найшвидше зростає, значно розширила інфраструктуру під керівництвом прем'єр-міністра Нарендри Моді, який не приховує свого бажання забрати 💰капітал у Пекіна. Китай, з іншого боку, бореться з хронічними економічними проблемами і зростаючими розбіжностями із Заходом.

#Індія #Китай #огляд #індустрія

Просмотров: 108, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться