Минфин - Курсы валют Украины

Установить
Alex2006
Зарегистрирован:
21 июля 2022

Последний раз был на сайте:
3 июля 2024 в 12:16
Подписчики (142):
amateur77
amateur77
54 года
propodail
propodail
djpt
djpt
AlexBucks
AlexBucks
kuzsacha
kuzsacha
56665957
Цой Жив
24 года
Lada2010
Lada2010
57230724
Den Kov
50 лет
dzian
dzian
xlkostya
xlkostya
42 года, Харьков
collab
collab
vetaliyon
vetaliyon
все подписчики
Alex2006 — Пункт підвищення фінансової грамотності :)
23 сентября 2022, 2:51

Пауза між загонами оленів

Отже, маємо наступний день після загону і зараз розклад наступний. Скоро планується новий загін оленів під інформаційний привід «референдумів», зараз ми маємо стадію 1 (акумуляція валюти організаторами загону), коли валюту активно скуповують, але на продаж виставляють набагато менше, ніж мають, через що курс не падае різко далі. Обмінки йдуть ва-банк, бо до кінця місяця вже не так багато часу, і якщо вони не встигнуть завершити загін до кінця місяця — навала депозитчиків після 1 числа заробить шалені бонуси за їх рахунок (що ми вже розбирали тут: https://minfin.com.ua/blogs/alex2006/193827/ ). При цьому задача кабанчиків зараз максимально зберегти поточний рівень (бо після падіння назад до 42 оленів важче буде знову загнати).
Пости панів, які приймали участь у інформаційному супроводі попереднього загону ( https://minfin.com.ua/blogs/alex2006/193907/ ) розбирати детально не будемо, думаю, читачі і самі зрозуміють з якою метою вони були написані, просто додамо їх для історії:

Під час стадії інформаційної обробки оленів при загоні «під референдуми» раджу придивитись до того, що вони будуть писати для залякування оленів, чисто із інтересу.


Давайте детальніше зупинимось на постах пана Savage Dnepr.
Отже, о 18:26 ним було вкинуто наступне:

Це є уривок зі статті на Мінфіні. Давайте проаналізуємо мотивацію. Чи він хотів поділитись інформацією з тими, хто не бачить посилання праворуч і сам не може прочитати статтю? Чому тоді не скинути просто лінк на повну статтю? Чому був обраний саме цей уривок і навіщо людина витратила хвилину свого часу на перепост цього? А причина очевидна — розповісти оленям як усе погано, що аж $15млрд злили! Хоча насправді ситуація із ЗВР лише покращується, за серпень ЗВР зросли на $2+ млрд, а за останні 7 тижнів НБУ продав лише на $2.4млрд більше, ніж купив, що в рази менше, ніж було раніше. То навіщо людина витратила свій час, щоб притягнути викривлений негатив на форум? Щоб «попередити інших»? Ха, ну так, звісно, добрий самаритянин..._


Далі, о 21:30 був наступний пост:


Ну так, шкода йому що долар росте, авжеж)) Саме через «шкода» заганяє оленів у валюту, щоб вона і справді зростала)) Ну а далі стандартно, залякування оленів начебто потім буде набагато вищий курс, тому біжіть скоріше за валютою, доки ще дешево. Особливо ржака про «уважаемых валютных экспертов», які прогнозують 55, це мабуть сіріус та ололо)) Ну і дезінформація про начебто «влетівших» десь людях, хоча насправді це лише ознака невміння рахувати, що ми вже розбирали тут: https://minfin.com.ua/blogs/alex2006/193727/


Скоро буде весело, тому уважно слідкуємо за постами уже відомих кабанчиків та ідентифікуємо нових. Країна повинна знати героїв, які організовують інформаційну підтримку загонам і змушують оленів в паніці іти на збитки (що ми будемо відслідковувати тут https://minfin.com.ua/blogs/alex2006/193892/ ).

Просмотров: 757, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Комментарии

Чтобы оставить комментарий, нужно войти или зарегистрироваться